1-4- فناوری نانو. 6

1-4-1- نانو. 6

1-5- کامپوزیت، نانوکامپوزیت، بایونانوکامپوزیت… 6

1-6- نقره 7

1-7- اهداف پژوهش… 7

1-8- فرضیات پژوهش… 8

 

فصل دوم : مروری بر تحقیقات انجام شده

2-1- بسته بندی.. 10

2-1-1- تعریف بسته بندی.. 11

2-1- 2- هدف از بسته بندی.. 11

2-1-3- خصوصیات مواد اولیه بسته بندی.. 12

2-2- بسته بندی فعال. 12

2-2-1- انواع سیستم های بسته بندی فعال. 13

2-2-1-1- بسته بندی جاذب اکسیژن. 13

2-1-2-2- بسته بندی متصاعد كننده دی اكسید كربن. 13

2-2-1-3- بسته بندی جاذب رطوبت.. 14

2-2-1-4- بسته بندی منتشركننده اتانول. 14

2-2-1-5- بسته بندی منتشركننده / جاذب طعم. 14

2-2-1-6- بسته بندی آنتی اکسیدانی. 14

2-2-1-7- بسته بندی ضد میكروبی. 15

2-3- بسته بندی های ضد میکروبی.. 15

2-3-1- ویژگی های ترکیب ضد میکروب.. 16

2-4- فیلم و پوشش بسته بندی.. 17

2-4-1- کاربرد فیلم و پوشش های بسته بندی.. 17

2-4-2- ترکیب فیلم و پوشش های بسته بندی.. 17

2-5- پلیمرهای سنتزی.. 18

2-6- پلیمرهای زیست تخریب پذیر. 18

1-4- فناوری نانو. 6

1-4-1- نانو. 6

1-5- کامپوزیت، نانوکامپوزیت، بایونانوکامپوزیت… 6

1-6- نقره 7

1-7- اهداف پژوهش… 7

1-8- فرضیات پژوهش… 8

 

فصل دوم : مروری بر تحقیقات انجام شده

2-1- بسته بندی.. 10

2-1-1- تعریف بسته بندی.. 11

2-1- 2- هدف از بسته بندی.. 11

2-1-3- خصوصیات مواد اولیه بسته بندی.. 12

2-2- بسته بندی فعال. 12

2-2-1- انواع سیستم های بسته بندی فعال. 13

2-2-1-1- بسته بندی جاذب اکسیژن. 13

2-1-2-2- بسته بندی متصاعد كننده دی اكسید كربن. 13

2-2-1-3- بسته بندی جاذب رطوبت.. 14

2-2-1-4- بسته بندی منتشركننده اتانول. 14

2-2-1-5- بسته بندی منتشركننده / جاذب طعم. 14

2-2-1-6- بسته بندی آنتی اکسیدانی. 14

2-2-1-7- بسته بندی ضد میكروبی. 15

2-3- بسته بندی های ضد میکروبی.. 15

2-3-1- ویژگی های ترکیب ضد میکروب.. 16

2-4- فیلم و پوشش بسته بندی.. 17

2-4-1- کاربرد فیلم و پوشش های بسته بندی.. 17

2-4-2- ترکیب فیلم و پوشش های بسته بندی.. 17

2-5- پلیمرهای سنتزی.. 18

2-6- پلیمرهای زیست تخریب پذیر. 18

2-6-1- طبقه بندی پلیمرهای زیست تخریب پذیر. 20

2-6-2- مزایای پلیمرهای زیست تخریب پذیر. 21

2-6-3- پلی لاکتیک اسید. 22

2-6-3-1- خصوصیات پلی لاکتیک اسید. 23

2-6-3-2- محدودیت پلی لاکتیک اسید. 25

2-7- فناوری نانو. 25

2-7-1- نانو. 25

2-7-2- کاربرد فناوری نانو در صنعت بسته بندی مواد غذایی. 26

2-8- کامپوزیت، نانو کامپوزیت و بایو نانو کامپوزیت… 27

2-9- نقره 28

2-9-1- مکانیسم عملکرد نقره در برابر باکتری.. 29

2-10- اشرشیا کلی.. 31

2-10-1- بیماریزایی اشرشیا کلی. 31

2-10-2- عفونت های ناشی از اشرشیا کلی. 32

2-11- تهیه و آماده سازی فیلم. 33

2-12- فرآیندهای ساخت فیلم. 34

2-13- مروری بر تحقیقات انجام شده 35

 

فصل سوم : مواد و  روش ها

3-1- مواد شیمیایی.. 47

3-2- روش تهیه نانوکامپوزیت پلی لاکتیک اسید/ نقره 47

3-2-1- تهیه نانوکامپوزیت پلی لاکتیک اسید/ نقره با استفاده از کلوئید نانو نقره 48

3-2-2- تهیه نانوکامپوزیت پلی لاکتیک اسید/نقره با استفاده از پودر نانو نقره 49

3-3- آزمایشات.. 50

3-3-1- بررسی فعالیت ضد میکروبی فیلم نانوکامپوزیت پلی لاکتیک اسید/نقره 50

3-3-1-1- باکتری مورد استفاده و روش فعالسازی آن. 50

3-3-1-2- بررسی فعالیت ضد میکروبی. 50

3-3-2- طیف سنجی مادون قرمز با تبدیل فوریر ( FTIR) 52

3-3-3- آزﻣﻮن ﭘﺮاش ﭘﺮﺗﻮ اﻳﻜﺲ  (XRD) 52

3-4-تجزیه و تحلیل آماری.. 54

 

فصل چهارم : نتایج و بحث

4-1- آنالیز فعالیت ضد میکروبی فیلم نانوکامپوزیت پلی لاکتیک اسید/نقره 56

4-2- طیف سنجی مادون قرمز ( FTIR) 60

4-3- آنالیز آزﻣﻮن ﭘﺮاش ﭘﺮﺗﻮ اﻳﻜﺲ (XRD) 61

4-3-1- آزﻣﻮن ﭘﺮاش ﭘﺮﺗﻮ اﻳﻜﺲ نانو ذرات نقره 61

4-3-2- آزﻣﻮن ﭘﺮاش ﭘﺮﺗﻮ اﻳﻜﺲ نانو ذرات دی اکسید تیتانیوم. 63

 

فصل پنجم : نتیجه گیری

5-1- بحث و نتیجه گیری.. 66

5-2- پیشنهادات.. 68

منابع. 69

چکیده انگلیسی ……………………………………………………………………………………………………………… 80

 

فهرست جدول ها
جدول (2-1): ویژگی های شیمیایی پلی لاکتیک اسید  ……………………………………………………………….
24
جدول (3-1): لیست مواد شیمیایی مورد استفاده در تهیه نانوکامپوزیت پلی لاکتیک اسید/ نقره ………….
47
جدول (4-1): پارامترهای رشد میکروارگانیسم اشرشیاکلی در تماس با نانوکامپوزیت پلی لاکتیک اسید/ نقره بر طبق معادله گومپرتز ……………………………………………………………………………………………
57
جدول (4-2): پارامترهای رشد میکروارگانیسم اشرشیاکلی در تماس با نانوکامپوزیت پلی لاکتیک اسید/ نقره بر طبق معادله لجستیک …………………………………………………………………………………………..

فهرست شکل ها

شکل(2-1) : مکانیسم اثر نانو ذرات نقره بر سلول باکتری……………………………………………………….
30
شکل( 3-1) : تهیه نانوکامپوزیت پلی لاکتیک اسید/نقره با استفاده از کلوئید نانو نقره …………………
48
شکل(3-2) : تهیه نانوکامپوزیت پلی لاکتیک اسید/ نقره با استفاده از پودر نانو نقره ……………………
49
شکل (3-3) : بررسی تاثیر ضدمیکروبی بر پارامتر های رشد باکتر اشرشیاکلی با روش dynamic-Flask  test ………………………………………………………………………………………………………………………
51
شکل (3-4) : دستگاه مادون قرمز با تبدیل فوریر…………………………………………………………………..
52

 

2-6-1- طبقه بندی پلیمرهای زیست تخریب پذیر. 20

2-6-2- مزایای پلیمرهای زیست تخریب پذیر. 21

2-6-3- پلی لاکتیک اسید. 22

2-6-3-1- خصوصیات پلی لاکتیک اسید. 23

2-6-3-2- محدودیت پلی لاکتیک اسید. 25

2-7- فناوری نانو. 25

2-7-1- نانو. 25

2-7-2- کاربرد فناوری نانو در صنعت بسته بندی مواد غذایی. 26

2-8- کامپوزیت، نانو کامپوزیت و بایو نانو کامپوزیت… 27

2-9- نقره 28

2-9-1- مکانیسم عملکرد نقره در برابر باکتری.. 29

2-10- اشرشیا کلی.. 31

2-10-1- بیماریزایی اشرشیا کلی. 31

2-10-2- عفونت های ناشی از اشرشیا کلی. 32

2-11- تهیه و آماده سازی فیلم. 33

2-12- فرآیندهای ساخت فیلم. 34

2-13- مروری بر تحقیقات انجام شده 35

 

فصل سوم : مواد و  روش ها

3-1- مواد شیمیایی.. 47

3-2- روش تهیه نانوکامپوزیت پلی لاکتیک اسید/ نقره 47

3-2-1- تهیه نانوکامپوزیت پلی لاکتیک اسید/ نقره با استفاده از کلوئید نانو نقره 48

3-2-2- تهیه نانوکامپوزیت پلی لاکتیک اسید/نقره با استفاده از پودر نانو نقره 49

3-3- آزمایشات.. 50

3-3-1- بررسی فعالیت ضد میکروبی فیلم نانوکامپوزیت پلی لاکتیک اسید/نقره 50

3-3-1-1- باکتری مورد استفاده و روش فعالسازی آن. 50

3-3-1-2- بررسی فعالیت ضد میکروبی. 50

3-3-2- طیف سنجی مادون قرمز با تبدیل فوریر ( FTIR) 52

این مطلب را هم بخوانید :

این مطلب را هم بخوانید :
 

3-3-3- آزﻣﻮن ﭘﺮاش ﭘﺮﺗﻮ اﻳﻜﺲ  (XRD) 52

3-4-تجزیه و تحلیل آماری.. 54

 

فصل چهارم : نتایج و بحث

4-1- آنالیز فعالیت ضد میکروبی فیلم نانوکامپوزیت پلی لاکتیک اسید/نقره 56

4-2- طیف سنجی مادون قرمز ( FTIR) 60

4-3- آنالیز آزﻣﻮن ﭘﺮاش ﭘﺮﺗﻮ اﻳﻜﺲ (XRD) 61

4-3-1- آزﻣﻮن ﭘﺮاش ﭘﺮﺗﻮ اﻳﻜﺲ نانو ذرات نقره 61

4-3-2- آزﻣﻮن ﭘﺮاش ﭘﺮﺗﻮ اﻳﻜﺲ نانو ذرات دی اکسید تیتانیوم. 63

 

فصل پنجم : نتیجه گیری

5-1- بحث و نتیجه گیری.. 66

5-2- پیشنهادات.. 68

منابع. 69

چکیده انگلیسی ……………………………………………………………………………………………………………… 80

 

فهرست جدول ها
جدول (2-1): ویژگی های شیمیایی پلی لاکتیک اسید  ……………………………………………………………….
24
جدول (3-1): لیست مواد شیمیایی مورد استفاده در تهیه نانوکامپوزیت پلی لاکتیک اسید/ نقره ………….
47
جدول (4-1): پارامترهای رشد میکروارگانیسم اشرشیاکلی در تماس با نانوکامپوزیت پلی لاکتیک اسید/ نقره بر طبق معادله گومپرتز ……………………………………………………………………………………………
57
جدول (4-2): پارامترهای رشد میکروارگانیسم اشرشیاکلی در تماس با نانوکامپوزیت پلی لاکتیک اسید/ نقره بر طبق معادله لجستیک …………………………………………………………………………………………..

فهرست شکل ها

شکل(2-1) : مکانیسم اثر نانو ذرات نقره بر سلول باکتری……………………………………………………….
30
شکل( 3-1) : تهیه نانوکامپوزیت پلی لاکتیک اسید/نقره با استفاده از کلوئید نانو نقره …………………
48
شکل(3-2) : تهیه نانوکامپوزیت پلی لاکتیک اسید/ نقره با استفاده از پودر نانو نقره ……………………
49
شکل (3-3) : بررسی تاثیر ضدمیکروبی بر پارامتر های رشد باکتر اشرشیاکلی با روش dynamic-Flask  test ………………………………………………………………………………………………………………………
51
شکل (3-4) : دستگاه مادون قرمز با تبدیل فوریر…………………………………………………………………..
52

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...