1-1-4 تعداد شاخه فرعی گل تاجی 45
2-1-4 طول شاخه اصلی گل تاجی 47
3-1-4 طول بلال 47
2-4 وزن دانه گرده 47
3-4 زنده مانی دانه گرده 52
4-4 کچلی بلال 55
5-4 عملکرد و اجزای عملکرد. 59
1-5-4 تعداد ردیف دانه 59
2-5-4 تعداد دانه در ردیف 61
3-5-4 تعداد دانه در بلال 64
4-5-4 وزن هزار دانه 66
5-5-4 عملکرد دانه . 69
6-5-4 عملکرد بیولوژیک 72
7-5-4 شاخص برداشت……………………………………………………………………………………………………………………………………….. 74
9-4 همبستگی صفات…………………………………………………………………………………………………………………………………………….77

فصل پنجم: نتیجه­گیری کلی و پیشنهادات.. 79
1-5 نتیجه­گیری کلی.. 81
2-5 پیشنهادات.. 48
منابع. 85
پیوست.. 93

فهرست اشکال
عنوان                                                                                                                               صفحه
شکل 1-3 نقشه کلی طرح آزمایشی.. 38
شکل 1-4 مقایسه میانگین تعداد شاخه فرعی گل‎تاجی در هیبریدهای ذرت.. 46
شکل 2-4 مقایسه میانگین طول شاخه اصلی گل‎تاجی در تاریخ کاشت‎های مختلف.. 47
شکل 3-4مقایسه میانگین طول بلال در هیبریدهای مختلف.. 48
شکل 4-4 اثر متقابل تاریخ کاشت و هیبرید بر طول بلال. 49
شکل 5-4مقایسه میانگین وزن دانه گرده در تاریخ کاشت‎های مختلف.. 50
شکل6-4 مقایسه میانگین وزن دانه گرده در هیبریدهای مختلف .. 51
شکل 7-4 اثر متقابل تاریخ کاشت و هیبرید بر وزن دانه گرده. 51
شکل 8-4 مقایسه میانگین زنده­مانی دانه گرده در تاریخ های کاشت مختلف                                                          54
شکل 9-4 مقایسه میانگین زنده­مانی دانه گرده در هیبریدهای مختلف                                                                   54
شکل 10-4 اثر متقابل تاریخ کاشت و هیبرید بر زنده­مانی دانه گرده                                                                    55
شکل11-4 مقایسه میانگین کچلی بلال در تاریخ کاشت‎های مختلف.. 56

 

شکل 12-4 مقایسه میانگین کچلی بلال در هیبریدهای مختلف.. 56
شکل 13-4 اثر متقابل تاریخ کاشت و هیبرید بر کچلی بلال 57
شکل 14-4 مقایسه میانگین تعداد ردیف دانه در بلال در هیبریدهای ذرت.. 59
شکل15-4مقایسه میانگین تعداددانه در ردیف بلال در تاریخ کاشت‎های مختلف.. 62
شکل 16-4 مقایسه میانگین تعداد دانه در ردیف بلال در هیبریدهای ذرت.. 63
شکل 17-4 اثر متقابل تاریخ کاشت و هیبرید بر تعداد دانه در ردیف بلال   63
شکل18-4 مقایسه میانگین تعداددانه در بلال در تاریخ کاشت‎های مختلف.. 65
شکل 19-4مقایسه میانگین تعداد دانه در بلال در هیبریدهای ذرت.. 65
شکل 20-4 اثر متقابل تاریخ کاشت و هیبرید بر تعداد دانه بلال. 66
شکل 21-4مقایسه میانگین وزن هزاردانه در تاریخ کاشت‎های مختلف.. 67
شکل 22-4 مقایسه میانگین وزن هزاردانه در هیبریدهای ذرت.. 68
شکل 23-4 اثر متقابل تاریخ کاشت و هیبرید بر وزن هزاردانه. 68
شکل 24-4مقایسه میانگین عملکرد دانه در تاریخ کاشت‎های مختلف.. 70
شکل 25-4- مقایسه میانگین عملکرد دانه در هیبریدهای ذرت.. 71
شکل 26-4 اثر متقابل تاریخ کاشت و هیبرید بر عملکرد دانه. 71
شکل 27-4– مقایسه میانگین عملکرد بیولوژیک در تاریخ کاشت‎های مختلف.. 73
شکل 28-4- مقایسه میانگین عملکرد بیولوژیک در هیبریدهای متفاوت.. 73
شکل 29-4 اثر متقابل تاریخ کاشت و هیبرید بر عملکرد بیولوژیک 74
شکل 30-4 مقایسه میانگین شاخص برداشت در تاریخ کاشت‎های مختلف…………………………………………………………………….. 75
شکل 31-4- مقایسه میانگین شاخص برداشت در هیبریدهای متفاوت.. 75

فصل اول

مقدمه

طبق آمار فائو در سال 2015 در حال حاضر 805 میلیون انسان گرسنه در جهان وجود دارد و جمعیت جهان تا سال 2050 به نه میلیارد نفر خواهد رسید. به گفته کارشناسان این سازمان باید تولید غذا به بالای 60 درصد برسد تا بتواند جوابگوی این افزایش جمعیت باشد. بنابراین کشاورزی در عصر حاضر یکی از مهم­ترین

این مطلب را هم بخوانید :

 مولفه­های امنیت ملی و غذایی کشورهای توسعه یافته بوده و در عین حال حیاتی­ترین عامل اقتصادی برای کشورهای در حال توسعه به شمار می­آید. افزایش عملکرد گیاهان زراعی یکی از اهداف مهم و ضروری جامعه امروزی برای هماهنگی با افزایش جمعیت جهان است. عوامل محیطی و پتانسیل ژنتیکی گیاه از عوامل مهم و تعیین­کننده عملکرد اقتصادی هر گیاه زراعی محسوب می­‎شود. یکی از مهم­ترین عوامل محیطی موثر بر رشد و نمو گیاه زراعی ذرت شرایط دمایی و درجه حرارت است.

ذرت یکی از چهار غله­ای است که 60 درصد انرژی غذایی از آن گرفته می­شود (2015،FAO). در جهان امروز، ذرت به علت اهمیت فوق­العاده زیادی که در تأمین غذای دام‎ها و پرندگان و مصارف دارویی و صنعتی دارد، نسبت به افزایش سطح زیر­کشت و همچنین بهبود تکنیک زراعت آن اقدامات اساسی به عمل آمده و در بیشتر کشورهای جهان که دارای شرایط آب و هوایی مناسب برای رشد این گیاه می‎­باشند، محصول قابل توجهی تولید می‎­نماید.

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...