پایان نامه ارشد: بررسی اثر چای و مقایسه آن با آنتی بیوتیک و پروبیوتیک و پری بیوتیک در جیره های بر پایه گندم بر عملکرد جوجه های گوشتی |
1-1-5- منع استفاده از آنتی بیوتیکها در جیره طیور…………… 7 1-1-6- هزینه ممنوع کردن آنتی بیوتیکهای محرک رشد……… 8 1-2- داروهای با منشأ گیاهی……………………………………. 8 1-2-1- گیاهان دارویی به عنوان محرکهای رشد در حیوانات…..9 1-2-2- عصارههای گیاهی و سیستم ایمنی……………….. 11 1-3- هدف آزمایش………………………………………………. 11 فصل 2…………………………………………………………….. 12 بررسی منابع……………………………………………………. 12 2-1- آنتی بیوتیکها………………………………………………. 12 2-1-1- ویرجینیامایسین…………………………………………. 13 2-1-2- اثر ویرجینیامایسین بر عملکرد طیور…………………… 14 2-1-3- اثر ویرجینیامایسین بر وزن نسبی اندامهای داخلی….15 2-1-4- اثر ویرجینیامایسین بر کلسترول سرم………………… 15 2-1-5- اثرات مرفولوژیکال آنتی بیوتیکهای محرک رشد ……….16 2-1-6- منع استفاده از آنتی بیوتیکها در جیره طیور………….. 16 2-1-7- چگونگی ایجاد مقاومت ژنی باکتریایی……………….. 18 2-2- پری بیوتیکها………………………………………………. 19 2-2-1- اثر پری بیوتیکها بر عملکرد جوجههای گوشتی…….. 20 2-2-2- اثر پری بیوتیکها بر قابلیت هضم و جذب مواد مغذی… 21 2-2-3- اثر پری بیوتیکها بر جمعیت میکروبی روده…………… 23 2-2-4- اثر پری بیوتیکها بر میزان کلسترول سرم…………….. 24 2-2-5- اثر پری بیوتیکها بر مرفولوژی روده……………………. 25 2-2-6- اثر پری بیوتیکها بر آلودگیهای محیطی……………… 26 2-3- پروبیوتیکها………………………………………………… 27 2-3-1- تعریف پروبیوتیک ………………………………………..27 2-3-2- مکانیسم عمل پروبیوتیکها…………………………… 28 2-3-3- خصوصیات و مزایای پروبیوتیکها………………………. 29 2-3-4- تفاوت آنتی بیوتیکها با پروبیوتیکها…………………… 30 2-3-5- تأثیر پروبیوتیکها بر عملکرد جوجه های گوشتی…….. 31 2-3-6- اثر پروبیوتیکها بر وزن نسبی اندامهای گوارشی و طول رودة كوچك….33 2-3-7- اثرپروبیوتیکها برکاهش کلسترول سرم………………. 33 2-3-8- اثر پروبیوتیکها برسیستم ایمنی………………………. 34 2-3-9- اثر پروبیوتیک ها برمرفولوژی روده…………………….. 36 2-4- چای کامبوچا……………………………………………… 38 2-4-1- طرز تهیه چای کامبوچا………………………………… 42 2-4-2- خواص ضد میکروبی چای کامبوچا…………………… 44 2-4-3- اثر چای کامبوچا بر سیستم ایمنی…………………. 46 2-5- چای سبز…………………………………………………. 47 2-5-1-ترکیبات شیمیایی برگ سبز چای…………………….. 50 2-5-1-1-کاتشینها………………………………………………. 53 2-5-1-2- میرستین، کوئرستین و کامپفرول………………….. 54 2-5-1-3- تاننها………………………………………………….. 55 2-5-1-4- تئانین………………………………………………….. 55 2-5-2- خواص آنتی اکسیدانی چای سبز …………………….56 2-5-3- خواص ضد باکتریایی چای سبز………………………. 57 2-5-4- خواص ضد ویروس چای سبز …………………………..58 2-5-5- اثر چای سبز در کاهش سطح کلسترول پلاسما…… 59 2-5-6- اثر چای سبز بر وزن اندامهای گوارشی و خصوصیات لاشه…61 2-5-7- اثر چای سبز بر عملکرد طیور………………………….. 62 2-5-8- اثر چای سبز روی کیفیت تخم مرغ…………………… 66 فصل 3…………………………………………………………….. 68 مواد و روشها…………………………………………………….. 68 3-1- مکان و زمان آزمایش……………………………………… 68 3-2- آماده سازی سالن………………………………………… 68 3-3- مدیریت پرورش……………………………………………… 68 3-4- ترکیب جیره…………………………………………………. 69 3-5- تیمارهای آزمایش اول……………………………………. 70 3-6- متغییرهای اندازه گیری شده در آزمایش اول…………… 70 3-7- تیمارهای آزمایش دوم………………………………………. 70 3-8- کلیاتی در مورد نحوه اجرای آزمایش…………………….. 71 3-9- متغیرهای اندازه گیری شده در مزرعه برای آزمایش دوم…71 3-9-1- افزایش وزن بدن………………………………………….. 71 آدرس سایت برای متن کامل پایان نامه ها این مطلب را هم بخوانید : بایگانیهای آموزشی - پارک علم و فناوری هامون - آموزش و تجربه 3-9-2- خوراک مصرفی…………………………………………… 72 3-9-3- ضریب تبدیل غذایی……………………………………… 72 3-9-4- تلفات……………………………………………………… 72 3-9-5- کشتار جهت تفکیک لاشه ……………………………..73 3-9-6- تهیه نمونه برای بررسیهای مرفولوژی روده و تثبیت نمونه های روده….73 3-9-6-1- محلول ثابت کننده کلارک (Clark’s Fixative)………..74 3-9-6-2- محلول بافر فسفات سالین (P.B.S)…………………. 74 3-9-7- تزریق گلبول قرمز گوسفند و خونگیری جهت تعیین پاسخ سیستم ایمنی…74 3-9-8- خونگیری جهت تعیین کلسترول، تری گلیسیرید و HDL سرم…..74 3-9-9- تهیه جیرههای حاوی مارکر به منظور تعیین قابلیت هضم ایلئومی……75 3-9-10- جمع آوری نمونه مدفوع جهت تعیین قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی…75 3-10- متغییرهای اندازه گیری شده در آزمایشگاه…………… 75 3-10-1- اندازه گیری کلسترول سرم…………………………… 75 3-10-2- اندازه گیری تری گلیسیرید…………………………… 75 3-10-3- اندازه گیری کلسترول-HDL…………………………….. 3-10-4- تعیین عیار پادتن تولید شده علیه گلبول قرمز گوسفند………76 3-10-5- تجزیه شیمیایی نمونه ها………………………….. 76 3-10-6- ماده خشک………………………………………….. 77 3-10-7- انرژی خام………………………………………………. 77 3-10-8- پروتئین خام…………………………………………….. 77 3-10-9- اندازه گیری اکسید کروم در نمونه خوراک و مدفوع…..78
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1399-07-01] [ 03:00:00 ب.ظ ]
|