فصل سوم……………………………………………………………………………………………………… 40

3-1-زمان انجام آزمایش…………………………………………………………………………………….. 41

3-2-محل انجام آزمایش و مشخصات آن………………………………………………………………… 41

3-3-قفس‌های آزمایش………………………………………………………………………………………. 41

3-4-آماده‌سازی سالن پرورش………………………………………………………………………………. 41

3-5-ماده آزمایشی…………………………………………………………………………………………….. 42

3-6-دما و رطوبت…………………………………………………………………………………………….. 42

3-7-تهویه………………………………………………………………………………………………………. 42

3-8-نوردهی……………………………………………………………………………………………………. 43

3-9-برنامه‌های بهداشتی و واکسیناسیون…………………………………………………………………… 43

3-10-ماده آزمایشی…………………………………………………………………………………………… 44

3-11- مدل آماری طرح……………………………………………………………………………………… 44

3-12-تجزیه و تحلیل آماری………………………………………………………………………………… 45

3-13-نحوه پیاده‌ نمودن طرح……………………………………………………………………………….. 45

3-14-تنظیم و تهیه جیره‌های آزمایشی…………………………………………………………………….. 45

3-15-پارامترهای اندازه‌گیری شده بعد از کشتار…………………………………………………………. 47

3-16-صفات مورد بررسی در آزمایش……………………………………………………………………. 48

3-16-1-میانگین خوراک مصرفی…………………………………………………………………………. 48

3-16-2-میانگین افزایش وزن……………………………………………………………………………….. 49

3-16-3-ضریب تبدیل غذایی………………………………………………………………………………. 51

3-16-4-درصد تلفات……………………………………………………………………………………….. 51

3-16-5-پارامترهای اندازه‌گیری شده بعد از کشتار……………………………………………………… 52

3-16-6-وزن زنده…………………………………………………………………………………………….. 52

3-16-7-درصد وزن لاشه خالص (لاشه آماده طبخ)……………………………………………………. 52

3-16-8-درصد وزن سینه……………………………………………………………………………………. 52

3-16-9-درصد وزن ران…………………………………………………………………………………….. 52

3-16-10-وزن قلب…………………………………………………………………………………………… 53

3-16-11-وزن سنگدان………………………………………………………………………………………. 53

3-16-12-درصد وزن چربی محوطه بطنی……………………………………………………………….. 53

3-16-13-درصد وزن کبد…………………………………………………………………………………… 53

3-17-اندازه‌گیری پارامترهای خونی……………………………………………………………………….. 54

3-17-1-گلوکز خون…………………………………………………………………………………………. 54

3-17-1-1-اساس آزمایش………………………………………………………………………………….. 54

3-17-1-2-روش انجام آزمایش…………………………………………………………………………… 54

3-17-1-3-محاسبات………………………………………………………………………………………… 55

3-17-2-تری‌گلیسرید………………………………………………………………………………………… 55

3-17-2-1-اساس آزمایش………………………………………………………………………………….. 55

3-17-2-2-روش انجام آزمایش…………………………………………………………………………… 56

3-17-2-3-محاسبات………………………………………………………………………………………… 56

3-17-3-کلسترول…………………………………………………………………………………………….. 56

3-17-3-1-اساس آزمایش………………………………………………………………………………….. 56

3-17-3-2-روش انجام آزمایش…………………………………………………………………………… 57

3-17-3-3-محاسبات………………………………………………………………………………………… 57

فصل چهارم…………………………………………………………………………………………………… 59

4-1-اثر افزودن سطوح مختلف آتورواستاتین بر مصرف خوراک جوجه‌های گوشتی……………. 60

4-2- اثر افزودن سطوح مختلف ال-کارنیتین بر مصرف خوراک جوجه‌های گوشتی…………….. 61

4-3- اثر افزودن سطوح مختلف آتورواستاتین و ال-کارنیتین بر مصرف خوراک جوجه‌های گوشتی 62

4-4- اثر افزودن سطوح مختلف آتورواستاتین بر افزایش وزن جوجه‌های گوشتی…………………. 64

4-5- اثر افزودن سطوح مختلف ال-کارنیتین بر افزایش وزن جوجه‌های گوشتی………………….. 65

4-6- اثر افزودن سطوح مختلف آتورواستاتین و ال-کارنیتین بر افزایش وزن جوجه‌های گوشتی. 66

4-7- اثر افزودن سطوح مختلف آتورواستاتین بر ضریب تبدیل غذایی جوجه‌های گوشتی…………. 68

4-8- اثر افزودن سطوح مختلف ال-کارنیتین بر ضریب تبدیل غذایی جوجه‌های گوشتی………….. 70

4-9- اثر افزودن سطوح مختلف آتورواستاتین و ال-کارنیتین بر ضریب تبدیل غذایی جوجه‌های گوشتی        71

4-10- اثر افزودن سطوح مختلف آتورواستاتین بر صفات لاشه جوجه‌های گوشتی…………………. 73

4-11- اثر افزودن سطوح مختلف ال-کارنیتین بر صفات لاشه جوجه‌های گوشتی…………………… 77

4-12- اثر افزودن سطوح مختلف آتورواستاتین و ال-کارنیتین بر صفات لاشه جوجه‌های گوشتی.. 81

4-13- اثر افزودن سطوح مختلف آتورواستاتین بر فاکتورهای خونی جوجه‌های گوشتی…………… 84

4-14- اثر افزودن سطوح مختلف ال-کارنیتین بر فاکتورهای خونی جوجه‌های گوشتی……………. 86

4-15- اثر افزودن سطوح مختلف آتورواستاتین و ال-کارنیتین بر فاکتورهای خونی جوجه‌های گوشتی          88

فصل پنجم……………………………………………………………………………………………………….. 90

5-1-عملکرد تولید……………………………………………………………………………………………….. 91

5-1-1-خوراک مصرفی……………………………………………………………………………………….. 91

دانلود مقاله و پایان نامه

 

5-1-2- افزایش وزن…………………………………………………………………………………………….. 92

5-1-3-ضریب تبدیل غذایی…………………………………………………………………………………… 92

5-2-صفات لاشه………………………………………………………………………………………………… 94

5-2-1-لاشه………………………………………………………………………………………………………. 94

5-2-2-چربی محوطه بطنی…………………………………………………………………………………….. 94

5-2-3-وزن کبد…………………………………………………………………………………………………. 95

5-2-4-وزن ران و سینه…………………………………………………………………………………………. 96

5-2-5- وزن قلب و سنگدان…………………………………………………………………………………… 96

این مطلب را هم بخوانید :

 

5-3-فاکتورهای خونی………………………………………………………………………………………….. 97

5-3-1-گلوکز……………………………………………………………………………………………………. 97

5-3-2-کلسترول…………………………………………………………………………………………………. 97

5-3-3-تری گلیسرید……………………………………………………………………………………………. 97

5-3-4-آلکالین فسفات…………………………………………………………………………………………. 98

5-3-5-LDL و HDL ……………………………………………………………………………………….. 98

6-3-5-اسید اوریک…………………………………………………………………………………………….. 98

نتیجه گیری نهایی ……………………………………………………………………………………………………………..99

منابع:………………………………………………………………………………………………………………… 100

چکیده انگلیسی…………………………………………………………………………………………………………………117

 

فصل اول

 

کلیات

 چکیده

گوشت طیور به عنوان یک منبع پروتئینی ایده‌آل در سراسر دنیا به حساب می‌آید از طرفی با توجه به مساله بازارپسندی و استفاده زیاد آن توسط مردم اهمیت دادن به میزان ذخیره چربی در گوشت طیور یک

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...