متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته :کشاورزی |
پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد در رشته کشاورزی(M.Sc)
گرایش: زراعت
عنوان:
تاثیر مصرف سالیسیلیک اسید و کودهای زیستی بر عملکرد و اجزاء عملکرد نخود در شرایط آبیاری تکمیلی
استادراهنما:
دکتر محمد میرزایی حیدری
استادمشاور:
دکتر عباس ملکی
شهریور 1393
برای رعایت حریم خصوصی نام نگارنده پایان نامه درج نمی شود
(در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است)
تکه هایی از متن پایان نامه به عنوان نمونه :
(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)
فهرست مطالب
چكیده ..1
فصل اول : کلیات تحقیق
1-1- مقدمه. 3
1-2 بیان مسأله. 4
1-3 اهمیت و ضرورت پژوهش.. 7
1-4 اهداف پژوهش.. 9
1-5 فرضیات پژوهش.. 10
فصل دوم: مروری بر ادبیات تحقیق وپیشینه تحقیق
2-1 تاریخچه. 12
2ـ2 اهمیت اقتصادی نخود 13
2-3 مشخصات گیاهشناسی نخود 15
2-4 مورفولوژی نخود 15
2-4-1ریشه. 16
2-4-2 ساقه. 16
2-4-3 برگ.. 17
2-4-4 گل. 18
2-5 رشد و نمو. 18
2-5-1 جوانه زنی و استقرار گیاهچه. 19
2-5-2 رشد و توسعه سطح برگ.. 20
2-5-3 تجمع ماده خشك و توزیع آن. 21
2-5-4 گلدهی. 22
2-5-5 نمو دانه. 22
2-6 تنش خشکی. 23
2-6-1 تنش خشکی و انواع آن. 23
2-6-2 چگونگی درک خشکی توسط گیاهان. 24
2-6-3 مکانیسم های مقاومت به تنش خشکی. 25
2-6-3-1 تنش خشکی و مراحل مختلف رشد گیاه 28
2-6-3-1-1تنش خشکی در مرحله ی جوانه زنی. 28
2-6-3-1-3 تنش خشکی در مرحله رشد زایشی. 29
2-7 تأثیر تنش خشکی بر گیاهان. 32
2-8 تعریف سالیسیلیک اسید 35
این مطلب را هم بخوانید :
2-8-1سالیسیلیک اسید بعنوان تنظیم کننده 35
2-8-3 نقش سالیسیلیک اسید در تنش.. 35
2-8-4 نقش سالیسیلیک اسید در فیزیولوژی و تغییرات گیاهی. 36
2-8-5 بررسی تأثیر سالیسیلیک اسید بر خصوصیات رشدی گیاهان. 36
2-9 – بررسی تأثیر باکتری های محرک رشد بر خصوصیات رشدی گیاهان. 41
2-10 – تأثیر ازتوباکتر بر عملکرد و اجزاء عملکرد گیاهان زراعی. 41
2-11 – تاثیر سودوموناس بر عملكرد و اجزاء عملکرد گیاهان زراعی. 44
2-11- اثرات توأم باکتری های محرک رشد بر عملکرد و اجزاء عملکرد گیاهان زراعی. 46
فصل سوم : روش اجرای تحقیق
3-1 محل آزمایش.. 50
3-2 آزمایش خاک.. 50
3-3 مشخصات طرح آزمایش.. 50
3-4 عملیات زراعی. 51
3-5 نمونه برداری. 51
3-6 تجزیه و تحلیل داده ها 52
فصل چهارم : تجزیه و تحلیل داده ها
4-1- ارتفاع بوته. 54
4-2- تعداد شاخه جانبی. 56
4-3 طول دوره گلدهی. 57
4-4 طول دوره پر شدن دانه. 58
4-5 تعداد روز تا رسیدگی. 58
4-6 تعداد غلاف در بوته. 59
4-7 تعداد دانه در بوته. 60
4-8 وزن صد دانه. 61
4-9 عملکرد دانه. 62
4-10 عملکرد بیولوژیک.. 67
4-11 شاخص برداشت. 71
4-12 پروتئین دانه. 71
فصل پنجم : نتیجه گیری و پیشنهادات
5-1 بحث. 76
5-2 نتیجه گیری. 93
5-3 پیشنهادات. 94
منابع. 95
چکیده انگلیسی. 117
طرح روی جلد به زبان انگلیسی
فهرست جداول
جدول 4-1: تجزیه واریانس اثر تیمارهای آزمایش بر برخی از صفات مورد بررسی. ..54
جدول 4-2: مقایسه میانگین اثر اصلی اثر تیمارهای آزمایش بر برخی از صفات مورد بررسی. ..55
جدول 4-3- مقایسه میانگین اثرات متقابل تیمارهای آزمایشی بر ارتفاع بوته (سانتیمتر) ..56
جدول 4-4: تجزیه واریانس اثر تیمارهای آزمایش بر برخی از صفات مورد بررسی. ..62
جدول 4-5- مقایسه میانگین اثرات متقابل تیمارهای آزمایشی بر عملکرد دانه (کیلوگرم در هکتار) ..66
جدول 4-6- مقایسه میانگین اثرات متقابل تیمارهای آزمایشی بر عملکرد بیولوژیک (کیلوگرم در هکتار) ..68
جدول 4-7- مقایسه میانگین اثرات متقابل تیمارهای آزمایشی بر پروتئین دانه (درصد) ..72
فهرست اشکال
شکل 4-1: اثر مقابل سالسیلیک اسید و باکتریهای محرک رشد بر تعداد شاخه جانبی. ..57
شکل 4-2: تاثیر تنش بر تعداد غلاف در بوته. ..60
شکل 4-3: تاثیر سالیسیلیک اسید بر تعداد غلاف در بوته. ..60
شکل 4-4: تاثیر باکتری های محرک رشد بر تعداد غلاف در بوته. ..60
شکل 4-5: تاثیر تنش بر تعداد دانه در بوته. ..62
شکل 4-6: تاثیر سالیسیلیک اسید بر تعداد دانه در بوته. ..62
شکل 4-7: تاثیر باکتری های محرک رشد بر تعداد دانه در بوته. ..63
شکل 4-8: تاثیر تنش بر وزن صد دانه. ..64
شکل 4-9: تاثیر سالیسیلیک اسید بر وزن صد دانه. ..64
شکل 4-10: تاثیر تنش بر عملکرد دانه. ..65
شکل 4-11: تاثیر سالیسیلیک اسید بر عملکرد دانه. ..66
شکل 4-12: تاثیر باکتری های محرک رشد بر عملکرد دانه. ..66
شکل 4-13: تاثیر تنش بر عملکرد بیولوژیک.. ..68
شکل 4-14: تاثیر سالیسیلیک اسید بر عملکرد بیولوژیک.. ..68
شکل 4-15: تاثیر باکتری های محرک رشد بر عملکرد بیولوژیک.. ..69
شکل 4-16: اثر مقابل سالسیلیک اسید و باکتری های محرک رشد بر عملکرد بیولوژیک.. ..70
شکل 4-17: تاثیر تنش بر پروتئین دانه. ..72
شکل 4-18: تاثیر سالیسیلیک اسید بر پروتئین دانه. ..72
شکل 4-19: تاثیر باکتری های محرک رشد بر پروتئین دانه. ..73
شکل 4-20: اثر مقابل سالسیلیک اسید و باکتری های محرک رشد بر پروتئین دانه. ..74
فرم در حال بارگذاری ...
[چهارشنبه 1399-07-02] [ 02:41:00 ب.ظ ]
|