1-2-3- نشانگرهای پروتئینی و پروتئومیک… 15

1-2-4- پروتئومیک و تنش… 27

1-2-5- پروتئومیک و تنش شوری.. 28

فصل دوم: مواد و روش‌ها

2-1- مواد و روش انجام آزمایش… 35

2-1-1- مشخصات محل اجرای آزمایش… 35

2-1-2- مواد گیاهی مورد استفاده 35

2-1-3- روش انجام آزمایش… 36

2-1-4- برداشت ریشه ها 37

2-2- صفات مورد اندازه‌گیری.. 38

2-3- تجزیه‌های آماری.. 40

2-4- آزمایشات الکتروفورز دو بعدی.. 40

2-4-1- تهیه ژل بعد اول (IEF) 41

2-4-2- استخراج پروتئین.. 42

2-4-3- حل کردن پروتئین.. 43

2-4-4- تهیه ژل بعد دوم (SDS-PAGE) 45

2-4-5- رنگ‌آمیزی.. 48

2-4-6- تصویر برداری و تجزیه کمی لکه‌های پروتئینی.. 51

فصل سوم: نتایج و بحث

3-1- تجزیه واریانس صفات.. 53

3-2- اثر کلرید سدیم بر خصوصیات ریشه. 53

3-3- اثر کلرید سدیم بر میزان پرولین.. 57

3-4- تجزیه و تحلیل پروتئوم بافت ریشه. 58

1-2-3- نشانگرهای پروتئینی و پروتئومیک… 15

1-2-4- پروتئومیک و تنش… 27

1-2-5- پروتئومیک و تنش شوری.. 28

فصل دوم: مواد و روش‌ها

2-1- مواد و روش انجام آزمایش… 35

2-1-1- مشخصات محل اجرای آزمایش… 35

2-1-2- مواد گیاهی مورد استفاده 35

2-1-3- روش انجام آزمایش… 36

2-1-4- برداشت ریشه ها 37

2-2- صفات مورد اندازه‌گیری.. 38

2-3- تجزیه‌های آماری.. 40

2-4- آزمایشات الکتروفورز دو بعدی.. 40

2-4-1- تهیه ژل بعد اول (IEF) 41

2-4-2- استخراج پروتئین.. 42

2-4-3- حل کردن پروتئین.. 43

2-4-4- تهیه ژل بعد دوم (SDS-PAGE) 45

2-4-5- رنگ‌آمیزی.. 48

2-4-6- تصویر برداری و تجزیه کمی لکه‌های پروتئینی.. 51

فصل سوم: نتایج و بحث

3-1- تجزیه واریانس صفات.. 53

3-2- اثر کلرید سدیم بر خصوصیات ریشه. 53

3-3- اثر کلرید سدیم بر میزان پرولین.. 57

3-4- تجزیه و تحلیل پروتئوم بافت ریشه. 58

3-5- نقش پروتئین‌های شناسایی شده 68

3-5-1- متابولیسم انرژی.. 69

3-5-2- مهار ROS و سم زدایی.. 73

3-5-3- ترجمه پروتئین، پردازش و تخریب.. 76

3-5-4- پروتئین‌های مرتبط با دیواره سلولی.. 78

3-5-5- پروتئین‌های مرتبط با متابولیسم اسیدهای آمینه  و هورمون‌ها 80

3-5-6- شبکه انتقال سیگنال درگیر در پاسخ به تنش کلرید سدیم. 83

3-5-7- اسکلت سلولی.. 84

3-5-8- پروتئین‌های مرتبط با رونویسی.. 85

3-5-9- پروتئین‌های مرتبط با همبستگی سطح mRNA و پروتئین­های مربوطه. 86

منابع

منابع. 8

 

چکیده:

گندم (Triticum aestivum L.) یكی از قدیمی­ترین و اولین گیاهان زراعی ‌است كه به عنوان ماده اولیه تهیه نان در تغذیه بشر نقش اساسی ایفا کرده است. با توجه به رشد جمعیت و نیاز روز­ افزون به

 

3-5- نقش پروتئین‌های شناسایی شده 68

3-5-1- متابولیسم انرژی.. 69

3-5-2- مهار ROS و سم زدایی.. 73

3-5-3- ترجمه پروتئین، پردازش و تخریب.. 76

این مطلب را هم بخوانید :

این مطلب را هم بخوانید :
 

3-5-4- پروتئین‌های مرتبط با دیواره سلولی.. 78

3-5-5- پروتئین‌های مرتبط با متابولیسم اسیدهای آمینه  و هورمون‌ها 80

3-5-6- شبکه انتقال سیگنال درگیر در پاسخ به تنش کلرید سدیم. 83

3-5-7- اسکلت سلولی.. 84

3-5-8- پروتئین‌های مرتبط با رونویسی.. 85

3-5-9- پروتئین‌های مرتبط با همبستگی سطح mRNA و پروتئین­های مربوطه. 86

منابع

منابع. 8

 

چکیده:

گندم (Triticum aestivum L.) یكی از قدیمی­ترین و اولین گیاهان زراعی ‌است كه به عنوان ماده اولیه تهیه نان در تغذیه بشر نقش اساسی ایفا کرده است. با توجه به رشد جمعیت و نیاز روز­ افزون به

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...