دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد: تجزیه پروتئوم ریشه گندم تحت تنش کلرید سدیم |
1-2-3- نشانگرهای پروتئینی و پروتئومیک… 15
1-2-4- پروتئومیک و تنش… 27
1-2-5- پروتئومیک و تنش شوری.. 28
فصل دوم: مواد و روشها
2-1- مواد و روش انجام آزمایش… 35
2-1-1- مشخصات محل اجرای آزمایش… 35
2-1-2- مواد گیاهی مورد استفاده 35
2-1-3- روش انجام آزمایش… 36
2-1-4- برداشت ریشه ها 37
2-2- صفات مورد اندازهگیری.. 38
2-3- تجزیههای آماری.. 40
2-4- آزمایشات الکتروفورز دو بعدی.. 40
2-4-1- تهیه ژل بعد اول (IEF) 41
2-4-2- استخراج پروتئین.. 42
2-4-3- حل کردن پروتئین.. 43
2-4-4- تهیه ژل بعد دوم (SDS-PAGE) 45
2-4-5- رنگآمیزی.. 48
2-4-6- تصویر برداری و تجزیه کمی لکههای پروتئینی.. 51
فصل سوم: نتایج و بحث
3-1- تجزیه واریانس صفات.. 53
3-2- اثر کلرید سدیم بر خصوصیات ریشه. 53
3-3- اثر کلرید سدیم بر میزان پرولین.. 57
3-4- تجزیه و تحلیل پروتئوم بافت ریشه. 58
1-2-3- نشانگرهای پروتئینی و پروتئومیک… 15
1-2-4- پروتئومیک و تنش… 27
1-2-5- پروتئومیک و تنش شوری.. 28
فصل دوم: مواد و روشها
2-1- مواد و روش انجام آزمایش… 35
2-1-1- مشخصات محل اجرای آزمایش… 35
2-1-2- مواد گیاهی مورد استفاده 35
2-1-3- روش انجام آزمایش… 36
2-1-4- برداشت ریشه ها 37
2-2- صفات مورد اندازهگیری.. 38
2-3- تجزیههای آماری.. 40
2-4- آزمایشات الکتروفورز دو بعدی.. 40
2-4-1- تهیه ژل بعد اول (IEF) 41
2-4-2- استخراج پروتئین.. 42
2-4-3- حل کردن پروتئین.. 43
2-4-4- تهیه ژل بعد دوم (SDS-PAGE) 45
2-4-5- رنگآمیزی.. 48
2-4-6- تصویر برداری و تجزیه کمی لکههای پروتئینی.. 51
فصل سوم: نتایج و بحث
3-1- تجزیه واریانس صفات.. 53
3-2- اثر کلرید سدیم بر خصوصیات ریشه. 53
3-3- اثر کلرید سدیم بر میزان پرولین.. 57
3-4- تجزیه و تحلیل پروتئوم بافت ریشه. 58
3-5- نقش پروتئینهای شناسایی شده 68
3-5-1- متابولیسم انرژی.. 69
3-5-2- مهار ROS و سم زدایی.. 73
3-5-3- ترجمه پروتئین، پردازش و تخریب.. 76
3-5-4- پروتئینهای مرتبط با دیواره سلولی.. 78
3-5-5- پروتئینهای مرتبط با متابولیسم اسیدهای آمینه و هورمونها 80
3-5-6- شبکه انتقال سیگنال درگیر در پاسخ به تنش کلرید سدیم. 83
3-5-7- اسکلت سلولی.. 84
3-5-8- پروتئینهای مرتبط با رونویسی.. 85
3-5-9- پروتئینهای مرتبط با همبستگی سطح mRNA و پروتئینهای مربوطه. 86
منابع
منابع. 8
چکیده:
گندم (Triticum aestivum L.) یكی از قدیمیترین و اولین گیاهان زراعی است كه به عنوان ماده اولیه تهیه نان در تغذیه بشر نقش اساسی ایفا کرده است. با توجه به رشد جمعیت و نیاز روز افزون به
3-5- نقش پروتئینهای شناسایی شده 68
3-5-1- متابولیسم انرژی.. 69
3-5-2- مهار ROS و سم زدایی.. 73
3-5-3- ترجمه پروتئین، پردازش و تخریب.. 76
این مطلب را هم بخوانید :
3-5-4- پروتئینهای مرتبط با دیواره سلولی.. 78
3-5-5- پروتئینهای مرتبط با متابولیسم اسیدهای آمینه و هورمونها 80
3-5-6- شبکه انتقال سیگنال درگیر در پاسخ به تنش کلرید سدیم. 83
3-5-7- اسکلت سلولی.. 84
3-5-8- پروتئینهای مرتبط با رونویسی.. 85
3-5-9- پروتئینهای مرتبط با همبستگی سطح mRNA و پروتئینهای مربوطه. 86
منابع
منابع. 8
چکیده:
گندم (Triticum aestivum L.) یكی از قدیمیترین و اولین گیاهان زراعی است كه به عنوان ماده اولیه تهیه نان در تغذیه بشر نقش اساسی ایفا کرده است. با توجه به رشد جمعیت و نیاز روز افزون به
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1399-07-01] [ 10:54:00 ق.ظ ]
|