3-4 مشخصات جیره ها  ……………………………………………………………………………………………………………………………………..55

3-5 پرورش جوجه ها  ……………………………………………………………………………………………………………………………………….56

3-6 آزمایشات  ………………………………………………………………………………………………………………………………………………….56

3-6-1  مصرف خوراک ………………………………………………………………………………………………………………………………………56

3-6-2 افزایش وزن هفتگی  ………………………………………………………………………………………………………………………………..57

3-6-3 ضریب تبدیل غذایی  ……………………………………………………………………………………………………………………………….57

3-6-4 وزن نهایی  ……………………………………………………………………………………………………………………………………………..58

3-6-5 فراسنجه های خون  …………………………………………………………………………………………………………………………………58

3-6-6 مورفولوژی روده  …………………………………………………………………………………………………………………………………….59

3-7 آنالیز داده های آماری  ………………………………………………………………………………………………………………………………….59

فصل چهارم :نتایج   ……………………………………………………………………………………………………………………………………………60

4-1 اثر جیره های آزمایشی بر عملکرد  ………………………………………………………………………………………………………………..61

4-1-1 ضریب تبدیل غذایی  ……………………………………………………………………………………………………………………………….61

4-1-2 مصرف خوراک  ………………………………………………………………………………………………………………………………………62

4-1-3 میانگین افزایش وزن  ……………………………………………………………………………………………………………………………….63

4-2 اثر تیمارهای آزمایشی بر مورفولوژی روده  …………………………………………………………………………………………………….64

4-3 اثر تیمارهای آزمایشی بر چربی و پروتئین سرم ……………………………………………………………………………………………… 65

فصل پنجم :بحث  ………………………………………………………………………………………………………………………………………………66

5-1 اثر جیره های آزمایشی بر عملکرد جوجه های گوشتی………………………………………………………………………………………67

5-2 اثر تیمارهای آزمایشی بر مورفولوژی روده کوچک  …………………………………………………………………………………………72

5-3 اثر تیمارهای آزمایشی بر چربی و پروتئین سرم ……………………………………………………………………………………………….76

6- نتیجه گیری …………………………………………………………………………………………………………………………………………………..78

7- پیشنهادات  ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………79

جداول  ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..80

منابع  ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………100

فهرست جداول

دانلود پایان نامه

 

1: ترکیب شیمیایی جیره های آزمایشی…………………………………………………………………………………………………………………..81

2: اثر تیمارهای مختلف آزمایشی بر ضریب تبدیل غذایی………………………………………………………………………………………….82

3: اثر تیمارهای مختلف آزمایشی برمصرف خوراک………………………………………………………………………………………………….83

4: اثر تیمارهای مختلف آزمایشی بر افزایش وزن  …………………………..   …………………………………………………………………..84

5: اثر تیمارهای مختلف آزمایشی بر مورفولوژی روده کوچک (ددنوم) در 42 روزگی…………………………………………………..85

6: اثر تیمارهای مختلف آزمایشی بر مورفولوژی روده کوچک (ددنوم) در 49 روزگی…………………………………………………..86

7: اثر تیمارهای مختلف آزمایشی بر مورفولوژی روده کوچک (ژژنوم) در 42 روزگی …………………………………………………87

8 . اثر تیمارهای مختلف آزمایشی بر مورفولوژی روده کوچک (ژژنوم) در 49 روزگی…………………………………………………88

این مطلب را هم بخوانید :

 

9 . اثر تیمارهای مختلف آزمایشی بر مورفولوژی روده کوچک (ایلئوم) در 42 روزگی  ……………………………………………….89

10 . اثر تیمارهای مختلف آزمایشی بر مورفولوژی روده کوچک (ایلئوم) در 49 روزگی  ……………………………………………..90

11 . اثر تیمارهای مختلف آزمایشی بر مورفولوژی روده کوچک (قائده سکوم) در 42 روزگی  …………………………………….91

12 . اثر تیمارهای مختلف آزمایشی بر مورفولوژی روده کوچک (قائده سکوم) در 49 روزگی  …………………………………….92

  1. اثر تیمارهای ازمایشی بر مورفولوژی (بدنه سکوم) جوجه های گوشتی در 42 روزگی …………………………………………93
  2. اثر تیمارهای ازمایشی بر مورفولوژی (بدنه سکوم) جوجه های گوشتی در49 روزگی …………………………………………..94
  3. اثر تیمارهای ازمایشی بر مورفولوژی (راس سکوم) جوجه های گوشتی در 42 روزگی ………………………………………….95
  4. اثر تیمارهای ازمایشی بر مورفولوژی (راس سکوم) جوجه های گوشتی در 49 روزگی ………………………………………….96
  5. اثر تیمارهای مختلف آزمایشی بر چربی سرم …………………………………………………………………………………………………..97
  6. اثر تیمارهای مختلف آزمایشی بر پروتئین سرم ………………………………………………………………………………………………..98

چکیده:

در این تحقیق اثر افزودنیهای خوراکی مختلف بر عملکرد، مورفولوژی روده و متابولیتهای سرم خون جوجه های گوشتی مورد بررسی قرار گرفت.تعداد ۳۶۰ جوجه گوشتی (راس ۳۰۸) به ۵ تیمار در قالب طرح کاملا تصادفی اختصاص داده شد.تیماره به ترتیب با پروبیوتیک چند سویه ای (پروتکسین)، پروبیوتیک دکستران اولیگوساکارید، پروبیوآنزیم و مولتی آنزیم(گریندازیم) مکمل گردیدند. مصرف خوراک وزن بدن وضریب تبدیل غذایی برای دوره های آغازین ، رشد و پایانی محاسبه گردید.در روز ۴۲ به طور تصادفی از هرتکرار ۲ نمونه خونی تهیه و برای انجام آزمایشات سرم خون به آزمایشگاه ارسال شد. همچنین از هر تکرار ۲ پرنده برای نمونه برداری روده انتخاب و کشتار گردید.مکمل سازی جیره با پروتکسین موجب کاهش معنی­دار ضریب تبدیل غذایی در22-42 و 0-42 روزگی شد(0.05≥p). در دوره­ی 0-21 روزگی اثر معنی­دار بر ضریب تبدیل غذایی فقط در تیمار دکستران اولیگوساکارید مشاهده گردید(0.01≥p).

مصرف خوراک 22-42روزگی تحت تاثیر تیمارهای پروتکسین ودکستران اولیگوساکارید قرار گرفته و بطور معنی داری کاهش یافت(0.05≥p).در 22-42 و0-42 روزگی دکستران اولیگوساکارید و پروبیوآنزیم باعث افزایش معنی­دار وزن جوجه­های گوشتی گردیدند(0.05≥p).در مورد اثر تیمارها بر مورفولوژی روده دکستران اولیگوساکارید،گریندآنزیم و لینکومایسین ضخامت لایه عضلانی داخلی را در مقایسه با گروه شاهد به طور معنی داری کاهش دادند(0.05≥p).اثر معنی دار بر مقدار چربی وکلسترول سرم از طرف هیچ کدام از تیمارها مشاهده نگردید (0.05≤p).

فصل اول

مقدمه

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...