دانلود متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی عنوان : کاربردهای نوین غذایی و غیرغذایی سیبزمینی دانشگاه علوم کش... |
فصل چهارم: کاربردهای تخمیری
4-1-2- تولید بیواتانول از ضایعات پوست سیبزمینی.. 82
4-3- سایر محصولات حاصل از تخمیر پالپ سیبزمینی.. 95
فصل پنجم: سایر کاربردها
5-1-2-1- اسنکهای سبزیجات خام برش خورده 100
5-1-2-2- محصولات خمیری شکل گرفته- سیبزمینی.. 101
5-1-2-2-1-1- مخلوط سازی ترکیبات خشک… 102
این مطلب را هم بخوانید :
پایان نامه آموزش ذهن آگاهی/دیدگاه پردازش اطلاعات
5-1-2-2-1-2- مخلوط کردن آب با ترکیبات خشک تا مرحله تشکیل خمیر 102
5-1-2-2-1-3- تبدیل خمیر به قطعات کوچک توسط اکستروژن یا عمل ورقه کردن و برش دادن 104
5-1-2-2-1-4- سرخ کردن سریع محصول به منظور خروج آب از آن 105
5-1-3- تنوع در محصولات تهیه شده از خمیرهای سیبزمینی شکل گرفته 107
5-4-1- کاربرد پوست سیبزمینی به عنوان منبع آنتیاکسیدان 103
5-4- سیب زمینی به عنوان خوراک دام. 106
5-5-1- ترکیب شیمیایی و ارزش تغذیهای سیبزمینی خشکشده 107
5-5-2-روش تولید سیلاژ از سیبزمینی.. 108
فهرست منابع…………………………………………………………………………………………………………………………..121
فهرست اشکال
عنوان صفحه
شکل 1-1: نمودار توزیع سطح سیبزمینی استانها نسبت به کل کشور در سال زراعی 89-1388. 8
شکل 1-2: نمودار توزیع میزان تولید سیبزمینی استانها نسبت به کل کشور در سال زراعی 89-138. 8
شکل 2-1: ساختار ماکرومولکولهای آمیلوز و آمیلوپکتین.. 27
شکل2-2: ساختار گرانول نشاسته سیبزمینی در زیر میکروسکوپ.. 28
شکل 2-3: (1) ساختار خطی آمیلوز و (2) ساختار انشعابی آمیلوپکتین.. 30
شکل 2-4: طرح شماتیک ساختار گرانول نشاسته. 36
شکل 2-6: نقشه جریان تولید نشاسته سیبزمینی.. 46
شکل 3-1: تغییرات قوام دیسپرسیون نشاستههای مختلف در طی حرارت دادن و سرد کردن. 62
شکل 3-2: فرایند ژلاتینه شدن نشاسته. 65
شکل 3-6: منحنی تنش به کرنش فیلمهای نشاسته حاوی سورفاکتانتهای مختلف… 75
شکل 4-1: نمودار فرایند تولید سیبزمینی برشته. 83
شکل4-3: نمونه بیواتانول حاصل از سیبزمینی.. 93
شکل4-4: نمونه واحد تولید اتانول. 93
شکل 5-3: پایلوت تولید SCP. 112
فرم در حال بارگذاری ...
[چهارشنبه 1399-07-02] [ 08:37:00 ب.ظ ]
|