دانلود پایان نامه ارشد : ارزیابی مقادیر پروتئین، فیبر خام، اسیدهای چرب و پنج عنصر معدنی به روش جذب اتمی |
فصل دوم :بررسی متون و مطالعات دیگران
بخش اول : معرفی گردوی ایرانی
2-1-1-تاریخچه ……………………………………..10
2-2-2- واژه شناسی………………………………….11
2-1-3-طبقه بندی و گیاه شناسی………………………………11
2-1-4-گونه های مختلف گردو………………………………………13
2-1-5-گردوی ایرانی…………………………14
2-1-6 -ارقام مختلف گردو درایران……………………………..15
2-1-7- اکولوژی گردو………………………………………….16
2-1-7-1-آب و هوا………………………………..16 الف
2-1-7-2-بارندگی………………………16
2-1-7-3-خاک……………………………17
2-1-8- زمان مناسب برداشت محصول………………………17
2-1-9-شیوه های برداشت گردو…………………………………..19
2-1-10-خشک کردن گردو………………………………………20
2-1-11-ارزش غذایی گردوی ایرانی……………………………….21
بخش دوم: لیپید
2-2-1معرفی…………………………………………………….22
2-2-2-اسیدهای چرب………………………………………22
2-2-2-1- اسیدهای چرب اشباع………………………………..22
2-2-2-2-اسیدهای چرب غیراشباع………………………….23
2-3-3- اسیدهای چرب ضروری………………………………………………….24
2-2-4- فواید روغن مغزگردو………………………………………………..25
بخش سوم: پروتئین
2-3-1معرفی……………………………………………………………..27
2-3-2-آمینواسیدهای ضروری……………………………….27
2-3-3-آمینواسیدهای مغزگردو………………………………………28
2-3-4-پروتئین های مغزگردو………………………………………………..29
2-3-5-فواید واثرات پروتئین مغزگردو…………………………………………….29
بخش چهارم: فیبر
2-4-1معرفی…………………………………………….31
2-4-2-فواید فیبر……………………………………………..32 بخش پنجم: فلزات
این مطلب را هم بخوانید :
2-5-1کلسیم………………………………………..33
2-5-2-پتاسیم……………………………………………….34
2-5-3-آهن……………………………………………………..35
2-5-4-مس……………………………………………………….36
2-5-5-روی……………………………………………..38
2-6-2-مرور منابع خارجی…………………………………..41
فصل سوم : مواد و روش ها
بخش اول: معرفی مناطق مورد مطالعه
3-1-معرفی مناطق مورد مطالعه……………………………45
3-3-1- موقعیت و وسعت مناطق مورد بررسی…………………………………..45 3-1-1-1-موقعیت و وسعت منطقه باغستان……………….45
3-1-1-2.موقعیت و وسعت مناطق روستای ارنگه………………………46
3-1-2.تاریخچه مناطق موردمطالعه……………………………………..47
3-1-2-1.تاریخچه شهر باغستان…………………………………..47
3-1-2-2.تاریخچه روستای ارنگه…………………………………………47
3-1-3. بررسی عوامل اقلیمی………………………………………..48
3-1-3-1.آب و هوای استان تهران و شهر شهریار……………………48
3-1-3-2.درجه حرارت در استان تهران و شهر شهریار……………………….49
3-1-3-3.بارندگی در استان تهران و شهرشهریار……………………………….50
3-1-3-4.جهت وزش باد غالب در استان تهران………………………………51
3-1-3-5.آب و هوای شهرستان کرج……………………………..51
3-1-3-6.درجه حرارت شهرستان کرج…………………………52
3-1-3-7.بارندگی در شهرستان کرج……………………………53
3-1-3-8.توده های هوا و سیستم های هواشناسی موثر بر استان البرز…………………….53
بخش دوم: روش های انجام آزمون
3-2-1.روش نمونه برداری……………………………………55
3-2-1-1.روش نمونه برداری از خاک………………………….55
3-2-1-2.روش نمونه گیری ازگردو…………………….55
3-2-1-3.روش نمونه گیری از آب………………………………………56
3-2-2.آماده سازی نمونه ها………………………………………..56
3-2-3.روش انجام آزمون ها………………………………….57
3-2-3-1.تجزیه و تحلیل های فیزیکی……………………………….57
3-2-3-1-1.برآورد اندازه و وزن گردو………………………………………57
3-2-3-2.تجزیه و تحلیل های شیمیایی…………………………….57
3-2-3-2-1.برآورد میزان فیبر خام درگردو……………………………..57
3-2-3-2-2.برآورد میزان پروتئین خام درگردو………………………….59
3-2-3-2-3.برآورد میزان روغن درگردو………………………………….61
3-2-3-2-4.تجزیه روغن…………………………………………….61
3-2-3-2-4-1.آماده سازی نمونه…………………………………………….61
3-2-3-2-4-2.دستگاه کروماتوگرافی گازی……………………………62
3-2-3-2-5.برآورد غلظت فلزات درمغزگردو…………………………………………….63
3-2-3-2-5-1.هضم خشک………………………………….63
3-2-3-2-5-2.هضم مرطوب………………………….63
3-2-3-2-5-3.دستگاه جذب اتمی……………………………64
3-2-3-2-5-4.دستگاه فلیم فتومتربرای اندازه گیری غلظت پتاسیم…………………………65
3-2-3-2-6.برآورد غلظت فلزات درخاک………………………..65
3-2-3-2-6-1.اندازه گیری غلظت آهن، مس وروی…………………………..65
3-2-3-2-6-2.اندازه گیری غلظت کلسیم وپتاسیم……………………………66
3-2-3-2-7.برآورد میزان pH و Ec آب………………………………………..66
3-2-4.تجزیه تحلیل داده ها……………………………………67
فصل چهارم : نتایج
4-1 میانگین های بدست آمده از تجزیه و تحلیل های شیمیایی باغستان تهران……………………..69
4-2 میانگین های بدست آمده از تجزیه و تحلیل های شیمیایی ارنگه کرج………………..70
4-3 نتایج بدست آمده از تجزیه و تحلیل های فیزیکی……………………………………….72
4-3-1 نتایج حاصل از اندازه و وزن گردوها……………………72
4-4 نتایج بدست آمده از تجزیه و تحلیل های شیمیایی……………….73
4-4-1 نتایج مربوط به آب…………………………………..73
4-4-1-1 نتایج مربوط به هدایت الکتریکی آب در دو منطقه موردمطالعه……………………..73
4-4-1-2 نتایج مربوط به اسیدیته آب در دو منطقه موردمطالعه……………………………….74
4-4-2 نتایج مربوط به خاک…………………………………….74
4-4-2-1نتایج مربوط به کلسیم خاک در دو منطقه موردمطالعه……………………………….74
4-4-2-2 نتایج مربوط به پتاسیم خاک در دو منطقه مورد مطالعه………………………………………………………..75
4-4-2-3 نتایج مربوط به آهن خاک در دومنطقه موردمطالعه…………………………………………………………….75
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1399-07-01] [ 01:06:00 ب.ظ ]
|