دانلود پایان نامه ارشد : بررسی بیوشیمیایی و ژنتیکی نانوذرات نقره بر روی گیاه گوجه فرنگی |
1-4-2 روش مستقیم با تخریب ساختار سلول. 6
1-5 روش پاكسازی آلودگی خاك.. 7
1-6 مكانیسم های مقاومت به فلزات سنگین در گیاهان. 8
1-7 مكانیسم های سلولی مقاومت به فلزات سنگین.. 8
1-8 نقش آمینو اسیدها در گیاهان. 9
1-8-1 سنتز پروتئینها 9
1-8-2 ایجاد مقاومت در برابر تنشهای محیطی.. 9
1-8-3 تاثیر بر روی فتوسنتز و رشد گیاه 10
1-8-4 تاثیر بر روی عمل روزنهها 10
1-8-5 خاصیت کلات کنندگی عناصر. 11
1-8-6 آمینو اسیدها و هورمونهای گیاهی.. 11
1-8-7 تاثیر بر گرده افشانی و تشکیل میوه 11
1-8-8 کمک به تعادل میکروفلورای خاک.. 11
1-9 استفاده از HPLC و تاریخچه استفاده از کروماتوگرافی.. 12
1-9-1 کاربردها 12
1-9-2 دستگاه HPLC.. 13
1-9-3 حلالها در HPLC.. 14
1-9-4 موتور یا پمپ.. 15
1-9-5 انجکتر injector 16
1-9-6 ستون. 16
1-9-7 آشكارساز(Detector) 17
1-9-8 ارزیابی داده های دستگاه HPLC.. 18
1-9-9 شروع كار با دستگاه 18
1-10 گیاه گوجهفرنگی.. 19
1-10-1 گیاه شناسی گوجه فرنگی Lycopersicon esculentum mill)). 19
1-10-2 ویژگی های پزشکی گوجه فرنگی.. 19
1-10-3 ترکیبات موجود در گوجه فرنگی.. 21
1-11 اهداف تحقیق. 21
2- مواد و روش ها 23
2-1 شرایط و نحوه کشت.. 23
2-2 سنتز نانوذره استفاده شده 24
2-2-1 استفاده از نانوذرات آماده با اندازه 20 نانومتر خریداری شده از شرکت (Us nano research) 25
این مطلب را هم بخوانید :
2-3 اعمال تیمار. 27
2-4 برداشت و نگهداری.. 28
2-5 اندازه گیری طول ریشه و ساقه. 28
2-6 اندازه گیری وزن تر وخشک ریشه، ساقه و برگ.. 28
2-7 اندازه گیری رنگیزه های کلروفیل و کاروتنوئید. 28
2-8 تعیین میزان فنل کل. 29
2-9 سنجش محتوای نیترات.. 29
2-10 اندازه گیری قند های محلول. 30
2-11 اندازه گیری مقدار پروتئین محلول. 30
2-12 سنجش و اندازه گیری میزان اسید های آمینه آزاد با استفاده ازHPLC.. 32
2-12-1 مراحل تهیه محلولهای مورد نیاز جهت سنجش مقدار كمی پروفایل اسیدهای آمینه با استفاده از روش مشتق سازی OPA 32
2-12-2 اینترنال استاندارد. 33
2-12-3 مراحل تهیه ی بافر های دستگاه HPLC.. 34
2-13 آماده سازی نمونه ها برای کارهای ژنتیکی.. 35
2-13-1 ریشه دار کردن بذرها 35
2-13-2 پیش تیمار. 35
2-13-3 تثبیت.. 36
2-13-4 نگهداری.. 36
2-13-5 هیدرولیز. 36
2-13-6 رنگ آمیزی.. 36
2-13-7 اسکواش کردن. 37
2-13-8 مطالعه میکروسکوپی.. 37
2-14 آنالیز آماری.. 38
3- نتایج.. 40
3-1 اثر غلظت های مختلف نانوذرات نقره بر تعداد برگ ها 40
3-2 اثر غلظت های مختلف نانوذرات نقره بر اندازه اندام های هوایی.. 40
3-3 اثر غلظت های مختلف نانوذرات نقره بر اندازه ریشه. 42
3-4 بررسی اثر غلظت های متفاوت نانو ذرات نقره بر محتوای نقره جذب شده توسط گیاه 42
3-5 بررسی اثر غلظت های متفاوت نانو ذرات نقره بر محتوای کلروفیلa ، کلروفیل b و کاروتنوئید ها 43
3-6 بررسی اثر غلظت های متفاوت نانو ذرات نقره بر وزن تر گیاه 44
3-7 بررسی اثر غلظت های متفاوت نانو ذرات نقره بر محتوای فنل کل. 45
3-8 بررسی اثر غلظت های متفاوت نانو ذرات نقره بر محتوای نیترات اندام هوایی گیاه 45
3-9 بررسی اثر غلظت های متفاوت نانو ذرات نقره بر محتوای نیترات ریشه گیاه 46
3-10 بررسی اثر غلظت های متفاوت نانو ذرات نقره بر محتوی قند محلول گیاه 47
3-11 بررسی اثر غلظت های متفاوت نانو ذرات نقره بر محتوای پروتئین محلول گیاه 48
3-12 سنجش و اندازه گیری میزان اسید های آمینه با استفاده ازHPLC.. 48
3-12-1 آنالیز دادههای حاصل از گرافهای دستگاه HPLC در غلظتهای مختلف نانو ذرات نقره 48
3-12-2 کروماتوگرام وگرافخام حاصل از دستگاه HPLC مربوط به گروه کنترل 58
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1399-07-01] [ 01:05:00 ب.ظ ]
|