دانلود پایان نامه ارشد :مطالعه اثرات برخی ترکیبات گیاهی بر خواص فیزیکوشیمیایی گل شاخه بریده آنتوریوم |
فصل اول: کلیات پژوهش
1-1 – مقدمه…………………………………………………………………………………………………… 2
1-2- اهمیت علم فیزیولوژی پس از برداشت ………………………………………………………. 3
1-3- اهمیت علم فیزیولوژی پس از برداشت در گیاهان زینتی………………………………. 4
1-4- عوامل تاثیر گذار در عدم موفقیت صادرات گل های بریده…………………………….. 5
1-5- عوامل موثر در طول عمر گیاهان زینتی………………………………………………………. 6
1-6- دلایل کاهش طول عمر پس از برداشت گل…………………………………………………… 6
1-7- عوامل محیطی موثر در طول عمر گل های شاخه بریده …………………………………. 7
1-7-1- نور………………………………………………………………………………………….. 7
1-7-2- دما…………………………………………………………………………………………. 7
1-7-3- آبیاری…………………………………………………………………………………….. 8
1-7-4- تهویه گلخانه……………………………………………………………………………. 8
1-8- زمان برداشت گل های شاخه بریده……………………………………………………………. 8
1-9- شرایط نگهداری گلهای شاخه بریده………………………………………………………….. 9
1-10- گیاهشناسی آنتوریوم………………………………………………………………………….. 10
1-11- اهمیت و جایگاه………………………………………………………………………………….. 10
1-12- شرایط نگهداری گل شاخه بریده آنتوریوم……………………………………………… 11
1-13- گلدهی………………………………………………………………………………………………. 11
1-14- برداشت…………………………………………………………………………………………….. 11
1-15- عوامل موثر بر رشد و نمو آنتوریوم………………………………………………………… 12
1-15-1- دما…………………………………………………………………………………….. 12
1-15-2- نور……………………………………………………………………………………… 13
1-15-3- رطوبت……………………………………………………………………………….. 13
1-15-4- تغذیه…………………………………………………………………………………. 14
1-16- روشهای تکثیر آنتوریوم…………………………………………………………………….. 15
1-16-1- ازدیاد با بذر…………………………………………………………………………. 15
1-16-2- ازدیاد رویشی………………………………………………………………………. 16
1-16-2-1- قلمهگیری……………………………………………………………. 16
1-16-2-2- خوابانیدن…………………………………………………………….. 16
1-16-2-3- تقسیم کردن ……………………………………………………….. 16
1-16-2-4- – ازدیاد از طریق کشت بافت………………………………….. 16
1-17- پس از برداشت آنتوریوم………………………………………………………………………. 17
این مطلب را هم بخوانید :
1-18- محلولهای محافظ گل…………………………………………………………………………. 17
1-18-1- قند …………………………………………………………………………………… 18
1-18-2- ترکیبات ضداتیلنی………………………………………………………………. 19
1-18-2-1- ترکیبات نقره………………………………………………………… 19
1-18-2-2- متیل سیکلوپروپن (1-MCP…………………………………. 19
1-18-2-3- آمینواکسی استیک اسید (AOA)…………………………. 19
1-18-2-4- الکل …………………………………………………………………… 20
1-18-2-5- ضد اتیلنهای دیگر……………………………………………….. 20
1-18-2-6- آنتیباکتریها و اسیدی کنندهها…………………………….. 20
1-18-2-7- کیفیت آب……………………………………………………………. 21
1-19- مروری بر پیشینه پژوهش……………………………………………………………………. 21
1-19-1- اسید سالیسیلیک………………………………………………………………………….. 21
1-19-2- پراکسید هیدروژن…………………………………………………………………………. 23
1-19-3- سایتوکنینها…………………………………………………………………………………. 26
1-20- مهمترین اهداف پژوهش…………………………………………………………………28
فصل دوم: مواد و روش پژوهش
2-1- مواد و روش شناسی پژوهش…………………………………………………………………… 30
2-2- آماده سازی تیمارهای آزمایش…………………………………………………………………. 32
2-3- شاخصهای ارزیابی………………………………………………………………………………… 32
2-3-1 عمر گلجایی…………………………………………………………………………….. 32
2-3-2- محلول جذب شده………………………………………………………………….. 33
2-3-3- وزن تر نسبی…………………………………………………………………………. 33
2-3-4- نشت یونی…………………………………………………………………………….. 33
2-3-5- قند محلول……………………………………………………………………………. 34
2-4- روش تجزیه آماری………………………………………………………………………………… 35
2-5- فاصله زمانی اندازهگیری شاخصها…………………………………………………………… 35
2-6- علائم اختصاری…………………………………………………………………………………….. 35
فصل سوم: نتایج و یافتههای پژوهش
1-3- نتایج آزمایش اول……………………………………………………………. 41
3-1-1- عمر گلجایی…………………………………………………………………………… 41
3- 1-2- میزان محلول جذب شده……………………………………………………….. 42
3-1-3- وزن تر نسبی…………………………………………………………………………. 46
3-1-4- نتیجهگیری کلی آزمایش اول…………………………………………………… 50
3-2- نتایج آزمایش دوم…………………………………………………………………………………. 51
3-2-1- عمر گلجایی…………………………………………………………………………… 51
3-2-2- میزان محلول جذب شده………………………………………………………… 52
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1399-07-01] [ 08:07:00 ب.ظ ]
|