4.4.  دسته بندی مؤلفه های مربوط به حوزه رقابت پذیری…………………………………………… 129

1.4.4.  آزمون KMO و کرویت بارتلت (Bartlett) …………………………………………………………….. 132

2.4.4. جدول اشتراکات (Communalities) ……………………………………………………………………. 133

3.4.4. جدول واریانس کل استخراج شده (Total Variance Explained)………………………….. 133

4.4.4. ماتریس اجزاء (ابعاد) اولیه…………………………………………………………………………………………. 134

5.4.4. جدول ماتریس چرخش یافته (Rotated Component Matrix)……………………………. 136

6.4.4.  تحلیل عاملی تأییدی متغیرهای رقابت پذیری……………………………………………………………. 140

7.4.4.  برونداد نتایج تحلیل عاملی تأییدی متغیر های رقابت پذیری………………………………………. 142

8.4.4.  تفسیر خروجی(برونداد) تحلیل عاملی تأییدی متغیر های رقابت پذیری……………………….. 142

5.4. دسته بندی متغیر های تحقیق…………………………………………………………………………………. 146

1.5.4. آزمون KMO و کرویت بارتلت (Bartlett)……………………………………………………………….. 149

2.5.4. جدول اشتراکات (Communalities) ……………………………………………………………………. 149

3.5.4. جدول واریانس کل استخراج شده (Total Variance Explained)………………………….. 150

4.5.4. جدول ماتریس چرخش یافته (Rotated Component Matrix)……………………………. 150

5.5.4. تحلیل عاملی تأییدی متغیرهای اصلی و فرعی تحقیق  ……………………………………………….. 154

6.5.4. برونداد نتایج تحلیل عاملی تأییدی متغیر های تحقیق…………………………………………………. 156

7.5.4. تفسیر خروجی(برونداد) تحلیل عاملی تأییدی متغیر های تحقیق………………………………….. 156

6.4. تعیین نوع ارتباط بین نابی-چابکی سازمانی و رقابت پذیری سازمانی در صنعت کاشی.158

1.6.4.  برونداد نتایج تحلیل عاملی تأییدی تمامی متغیر های تحقیق………………………………………. 162

2.6.4. تفسیر نتایج تحلیل عاملی تأییدی تمامی متغیر های تحقیق ………………………………………… 162

3.6.4. تشریح و بررسی ارتباط نابی و چابکی بر رقابت پذیری سازمانی…………………………………….. 165

6.4. جمع بندی………………………………………………………………………………………………………………….. 169

 

فصل پنجمنتیجه گیری

1.5. مقدمه………………………………………………………………………………………………………………………….. 174

2.5. محدودیتهای پژوهش………………………………………………………………………………………………….. 174

3.5. نتایج تحقیق……………………………………………………………………………………………………………….. 175

1.3.5.  معرفی شاخص های مورد نیاز از حوزه ناب بودن در صنعت کاشی ………………………………. 176

2.3.5. معرفی شاخص های مورد نیاز از حوزه چابک بودن در صنعت کاشی …………………………….. 177

3.3.5.  معرفی شاخص های سنجش رقابت پذیری در صنعت کاشی ………………………………………. 177

4.3.5. تعیین نوع ارتباط بین نابی- چابکی سازمانی و رقابت پذیری سازمانی در صنعت کاشی…… 178

5.3.5. تعیین شدت رابطه تأثیر مؤلفه های نابی و چابکی سازمانی بر رقابت پذیری ………………….. 179

4.5.  پیشنهادات…………………………………………………………………………………………………………………. 180

5.5. تحقیقات آینده……………………………………………………………………………………………………………. 182

6.5.  جمع بندی…………………………………………………………………………………………………………………. 183

فهرست منابع و مآخذ…………………………………………………………………………………………………………. 208

فهرست جداول

جدول 1.2.  برخی مزایا و منافع تولید ناب……………………………………………………………………… 25

جدول 2.2. حوزه ها و برنامه های بهبود نابی در 27 شرکت ناب…………………………………… 32

جدول 3.2. ابزارها و اصول نظام تولید ناب به نقل از مک لاچلین…………………………………. 33

جدول 4.2.  طبقه بندی ابزارها و مؤلفه ها  اصلی و فرعی تولید ناب……………………………. 35

جدول 5.2. تعاریف و مفاهیم تولید چابک و چابکی………………………………………………………… 42

جدول 6.2. معیارهای بیست گانه تولید چابك…………………………………………………………………. 49

جدول 1.3.  متغیر های تعیین چابکی……………………………………………………………………………… 71

جدول2.3. متغیر های تعیین نابی…………………………………………………………………………………….. 73

جدول3.3. متغیر های تعیین رقابت پذیری……………………………………………………………………… 75

جدول 4.3. مقدار آلفای کرونباخ محاسبه شده برای متغیر های نابی……………………………. 90

جدول 5.3. مقدار آلفای کرونباخ محاسبه شده برای متغیر های چابکی……………………….. 91

جدول 6.3. مقدار آلفای کرونباخ محاسبه شده برای متغیر های رقابت پذیری…………….. 92

جدول 1.4. معرفی مؤلفه های چابکی………………………………………………………………………………. 97

جدول 2.4. جدول آزمون KMO و کرویت بارتلت متغیر های چابکی………………………….. 99

جدول 3.4. جدول ماتریس اجزاء (ابعاد) اولیه متغیر های چابکی………………………………….. 102

جدول 4.4. جدول ماتریس چرخش یافته متغیر های چابکی………………………………………… 104

جدول5.4. دسته بندی سؤالات چابکی…………………………………………………………………………….. 105

جدول 6.4. برونداد تحلیل عاملی تأییدی مربوط به متغیر های چابکی…………………………. 109

جدول 7.4. معرفی مؤلفه های نابی…………………………………………………………………………………… 113

 

جدول 8.4. جدول آزمون KMO و کرویت بارتلت متغیرهای نابی………………………………… 115

جدول 9.4. جدول ماتریس اجزاء (ابعاد) اولیه متغیرهای نابی……………………………………….. 118

جدول 10.4.جدول ماتریس چرخش یافته متغیرهای نابی…………………………………………….. 120

جدول11.4. دسته بندی مؤلفه های نابی…………………………………………………………………………. 121

جدول 12.4. برونداد تحلیل عاملی تأییدی مربوط به متغیر های نابی…………………………… 125

جدول 13.4. معرفی مؤلفه های رقابت پذیری…………………………………………………………………. 130

جدول 14.4. جدول آزمون KMO و کرویت بارتلت متغیرهای رقابت پذیری………………. 132

جدول 15.4. جدول ماتریس اجزاء (ابعاد) اولیه متغیرهای رقابت پذیری……………………… 135

این مطلب را هم بخوانید :

 

جدول 16.4. جدول ماتریس چرخش یافته متغیرهای رقابت پذیری…………………………….. 137

جدول17.4. دسته بندی مؤلفه های رقابت پذیری………………………………………………………….. 138

جدول 18.4. برونداد تحلیل عاملی تأییدی مربوط به متغیر های رقابت پذیری……………. 142

جدول 19.4. معرفی متغیر های فرعی……………………………………………………………………………… 147

جدول 20.4. جدول آزمون KMO و کرویت بارتلت متغیرهای فرعی…………………………… 149

جدول 21.4. جدول ماتریس چرخش یافته متغیرهای فرعی…………………………………………. 151

جدول22.4.  دسته بندی متغیر های فرعی…………………………………………………………………….. 152

جدول 23.4. برونداد تحلیل عاملی تأییدی مربوط به تمامی متغیر های تحقیق………….. 156

جدول 24.4. برونداد تحلیل عاملی تأییدی تمامی متغیر های تحقیق…………………………… 162

جدول 1.5. معرفی شاخص های مورد نیاز از حوزه ناب بودن در صنعت کاشی…………… 176

جدول 2.5. معرفی شاخص های مورد نیاز از حوزه چابک بودن در صنعت کاشی……….. 177

جدول 3.5. معرفی شاخص های سنجش رقابت پذیری در صنعت کاشی…………………….. 178

فهرست اشکال و نمودارها

شکل 1.2.مدل الماس پورتر……………………………………………………………………………………………….. 53

شکل 1.3. نمودار متغیر های تعیین چابکی…………………………………………………………………….. 71

شکل2.3. نمودار متغیر های تعیین نابی…………………………………………………………………………… 73

شکل3.3. نمودار متغیر های تعیین رقابت پذیری……………………………………………………………. 75

نمودار 1.4.  نمودار متغیر ها و مؤلفه های تعیین چابکی……………………………………………….. 106

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...