1-4- معرفی ترکیبات گیاهی مورد آزمایش… 7 1-4-1- خصوصیات گیاه زیتون تلخ.. 7 1-4-2- خواص دارویی و درمانی گیاه زیتون تلخ.. 9 1-5- معرفی روش ‌های نوین عصاره گیری از ترکیبات گیاهی.. 10 1-5-1- عصاره‌گیری به روش استفاده از امواج مایکروویو. 10 1-5-2- عصاره‌گیری به روش استفاده از امواج فراصوت.. 11 1-6- اهداف پژوهش… 13 فصل دوم: مروری بر منابع و بررسی مطالعات انجام شده 14 2-1- بررسی اثرات متفاوت عصاره گیاه زیتون تلخ روی حشرات.. 15 2-2- بررسی اثرات حلال های مختلف روی حشرات.. 17 2-3- استخراج از گیاهان به کمک روش های نوین استخراج. 18 فصل سوم: مواد و روش ها 19 3-1-کشت گیاه میزبان. 20 3-2- پرورش حشرات.. 21 3-3- تهیه نمونه ‌های گیاهی.. 24 3-4- تهیه عصاره ‌های گیاهی به روش عصاره‌گیری معمولی (سنتی) 24 3-5- تهیه عصاره‌ های گیاهی به روش عصاره‌گیری با امواج مایکروویو. 25 3-6- تهیه عصاره ‌های گیاهی به روش عصاره‌گیری با امواج فراصوت.. 26 3-7- آزمایشات زیست سنجی.. 27 3-7-1- بررسی اثر حشره کشی عصاره ‌های گیاهی استحصال شده با روش های عصاره‌گیری مختلف روی پوره‌ های یک یا دو روزه و سه یا چهار روزه شته سیاه باقلا.. 27 3-7-2- بررسی تأثیر زیر کشندگی روش های مختلف عصاره‌گیری از گل و میوه رسیده زیتون تلخ روی میزان پوره‌ زایی ماده‌ های بالغ شته سیاه باقلا 29 3-8- تجزیه و تحلیل داده‌ ها 29 فصل چهارم‌: نتایج.. 30 4-1- بررسی اثر مسمومیت حاد عصاره های استخراج شده از گل، مراحل مختلف رشدی میوه و برگ زیتون تلخ، به روش استخراج معمولی (سنتی)، روی پوره ‌های یک یا دو روزه و سه یا چهار روزه شته سیاه باقلا.. 31 4-1-1- بررسی اثرات حشره‌کشی عصاره ‌های اتانولی گل،‌ مراحل مختلف رشدی میوه و برگ زیتون تلخ روی پوره ‌های 2-1 روزه و 4-3 روزه شته سیاه باقلا 31 4-1-2- بررسی اثرات حشره‌کشی عصاره ‌های متانولی گل،‌ مراحل مختلف رشدی میوه و برگ زیتون تلخ روی پوره ‌های 2-1 روزه و 4-3 روزه شته سیاه باقلا 32 4-1-3- بررسی اثرات حشره کشی عصاره ‌های استونی گل،‌ مراحل مختلف رشدی میوه و برگ زیتون تلخ روی پوره های 2-1 روزه و 4-3 روزه شته سیاه باقلا 34 4-1-4- بررسی اثرات حشره کشی عصاره‌ های اِن هگزانی گل، ‌مراحل مختلف رشدی میوه و برگ زیتون تلخ روی پوره ‌های 2-1 روزه و 4-3 روزه شته سیاه باقلا.. 36 4-1-5- بررسی اثرات حشره کشی عصاره ‌های آبی گل، مراحل مختلف رشدی میوه و برگ زیتون تلخ روی پوره ‌های 2-1 روزه و 4-3 روزه شته سیاه باقلا 37 4-2- بررسی اثر حلال‌ های اتانول، متانول،‌ استون، ‌اِن هگزان و آب در استخراج مواد از گل، مراحل مختلف رشدی میوه و برگ زیتون تلخ ( به روش استخراج سنتی)، روی پوره ‌های یک یا دو روزه و سه یا چهار روزه شته سیاه باقلا.. 39 4-2-1- بررسی اثرات حشره کشی عصاره‌گل زیتون تلخ استخراج شده با حلال‌ های متفاوت روی پوره ‌های 2-1 روزه و 4-3 روزه شته سیاه باقلا 39 4-2-2- بررسی اثرات حشره‌کشی عصاره میوه سبز کوچک استحصال شده با حلا‌ل‌ های متفاوت روی پوره ‌های 2-1 روزه و 4-3 روزه شته سیاه باقلا 40 4-2-3- بررسی اثرات حشره‌کشی عصاره میوه سبز بزرگ استخراج شده با حلال های متفاوت روی پوره ‌های 2-1 روزه و 4-3 روزه شته سیاه باقلا 42 4-2-4- بررسی اثرات حشره‌کشی عصاره‌ میوه رسیده زیتون تلخ استخراج شده با حلا‌ل‌ های متفاوت روی پوره ‌های 2-1 روزه و 4-3 روزه شته سیاه باقلا 43 4-2-5- بررسی اثرات حشره کشی عصاره برگ زیتون تلخ استخراج شده با حلال ‌های متفاوت روی پوره ‌های 2-1 روزه و 4-3 روزه شته سیاه باقلا 45 4-2-6- بررسی اثرات حشره‌کشی حلال ‌های متفاوت روی پوره‌ های 2-1 روزه و 4-3 روزه شته سیاه باقلا.. 46 4-3- بررسی اثر مسمومیت حاد عصاره های استخراج شده از گل، مراحل مختلف رشدی میوه و برگ زیتون تلخ، به روش استخراج با کمک امواج مایکروویو روی پوره ‌های یک یا دو روزه و سه یا چهار روزه شته سیاه باقلا.. 47 4-3-1- بررسی اثرات حشره‌کشی عصاره آبی گل، مراحل مختلف رشدی میوه و برگ زیتون تلخ استحصال شده با امواج مایکروویو،‌ طی مدت زمان 30 ثانیه روی پوره ‌های 2-1 روزه و 4-3 روزه شته سیاه باقلا.. 48 4-3-2- بررسی اثرات حشره کشی عصاره آبی گل، ‌مراحل مختلف رشدی میوه و برگ زیتون تلخ استحصال شده با امواج مایکروویو، طی مدت زمان 50 ثانیه روی پوره‌ های 2-1 روزه و 4-3 روزه شته سیاه باقلا.. 49 4-4- بررسی و مقایسه اثر مسمومیت حاد عصاره ‌های گیاهی استخراج شده به روش استخراج معمولی و ‌با کمک امواج مایکروویو طی دو مدت زمان 30 و50 ثانیه روی پوره ‌های شته سیاه باقلا.. 51 4-4-1- مقایسه اثر حشره کشی عصاره آبی گل استخراج شده به روش استخراج معمولی و ‌با کمک امواج مایکروویو در دو زمان 30 و50 ثانیه 51 4-4-2- مقایسه اثر حشره کشی عصاره آبی میوه سبز کوچک استخراج شده به روش استخراج معمولی و ‌با کمک امواج مایکروویو در دو زمان 30 و50 ثانیه 52 4-4-3- مقایسه اثر حشره‌کشی عصاره‌ آبی میوه سبز بزرگ استخراج شده به روش استخراج معمولی و ‌با کمک امواج مایکروویو در دو زمان 30 و50 ثانیه 54 4-4-4- مقایسه اثر حشره کشی عصاره آبی میوه رسیده استخراج شده به روش استخراج معمولی و ‌با کمک امواج مایکروویو در دو زمان 30 و50 ثانیه 55 4-4-5- مقایسه اثر حشره کشی عصاره آبی برگ استخراج شده به روش استخراج معمولی و ‌با کمک امواج مایکروویو در دو زمان 30 و50 ثانیه 56 4-4-6- مقایسه اثر حشره‌کشی آب مقطر و آب مقطر حرارت دیده در مایکروویو در دو زمان 30 و50 ثانیه. 58 4-5- بررسی اثر مسمومیت حاد عصاره های استخراج شده از گل، مراحل مختلف رشدی میوه و برگ زیتون تلخ، به روش استخراج با کمک امواج فراصوت روی پوره ‌های یک یا دو روزه و سه یا چهار روزه شته سیاه باقلا.. 59 4-6- بررسی و مقایسه اثر مسمومیت حاد عصاره های گیاهی استخراج شده به روش استخراج معمولی و با کمک امواج فراصوت روی پوره‌ های شته سیاه باقلا 61 4-6-1- مقایسه اثر حشره‌کشی عصاره اتانولی گل استخراج شده به روش استخراج معمولی و با کمک امواج فراصوت.. 61 4-6-2- مقایسه اثر حشره کشی عصاره اتانولی میوه سبز کوچک استخراج شده به روش استخراج معمولی و با کمک امواج فراصوت 62 4 -6-3- مقایسه اثر حشره کشی عصاره اتانولی میوه سبز بزرگ استخراج شده به روش استخراج معمولی و با کمک امواج فراصوت 63 4-6-4- مقایسه اثر حشره‌کشی عصاره اتانولی میوه رسیده استخراج شده به روش استخراج معمولی و با کمک امواج فراصوت 64 4-6-5- مقایسه اثر حشره‌کشی عصاره اتانولی برگ استخراج شده به روش استخراج معمولی و با کمک امواج فراصوت.. 65 4-7- بررسی اثرات زیر کشندگی عصاره ‌های گیاهی استخراج شده روی حشرات تازه بالغ شده شته سیاه باقلا.. 66 4-7-1- بررسی اثر عصاره ‌های اتانولی گل و میوه رسیده زیتون تلخ استخراج شده به روش استخراج معمولی (سنتی)، ‌روی پوره ‌زایی ماده ‌های تازه بالغ شده شته سیاه باقلا.. 66 4-7-2- بررسی اثر عصاره‌ های آبی گل و میوه رسیده زیتون تلخ استخراج شده به روش استخراج با امواج مایکروویو طی مدت زمان 30 ثانیه روی پوره‌ زایی ماده های تازه بالغ شده شته سیاه باقلا.. 67 فصل پنجم: نتیجه گیری و بحث.. 69 5-1- بررسی اثر مسمومیت حاد عصاره های گیاهی استخراج شده به روش استخراج معمولی ( سنتی) و حلال های متفاوت روی پوره های یک یا دو روزه و سه یا چهار روزه شته سیاه باقلا.. 70 5-2- بررسی اثر مسمومیت حاد عصاره های گیاهی استخراج شده به روش استخراج با کمک امواج مایکروویو روی پوره های یک یا دو روزه و سه یا چهار روزه شته سیاه باقلا.. 73 5-3- بررسی اثر مسمومیت حاد عصاره های گیاهی استخراج شده به روش استخراج با کمک امواج فراصوت روی پوره های یک یا دو روزه و سه یا چهار روزه شته سیاه باقلا.. 74 5-4- بررسی اثرات زیر کشندگی عصاره های گیاهی استخراج شده روی ماده های بالغ (حشرات تازه بالغ شده) شته سیاه باقلا 75 5-5- نتیجه گیری نهایی.. 76 منابع. 7 1-4- معرفی ترکیبات گیاهی مورد آزمایش… 7 1-4-1- خصوصیات گیاه زیتون تلخ.. 7 1-4-2- خواص دارویی و درمانی گیاه زیتون تلخ.. 9 1-5- معرفی روش ‌های نوین عصاره گیری از ترکیبات گیاهی.. 10 1-5-1- عصاره‌گیری به روش استفاده از امواج مایکروویو. 10 1-5-2- عصاره‌گیری به روش استفاده از امواج فراصوت.. 11 1-6- اهداف پژوهش… 13 فصل دوم: مروری بر منابع و بررسی مطالعات انجام شده 14 2-1- بررسی اثرات متفاوت عصاره گیاه زیتون تلخ روی حشرات.. 15 2-2- بررسی اثرات حلال های مختلف روی حشرات.. 17 2-3- استخراج از گیاهان به کمک روش های نوین استخراج. 18 فصل سوم: مواد و روش ها 19 3-1-کشت گیاه میزبان. 20 3-2- پرورش حشرات.. 21 3-3- تهیه نمونه ‌های گیاهی.. 24 3-4- تهیه عصاره ‌های گیاهی به روش عصاره‌گیری معمولی (سنتی) 24 3-5- تهیه عصاره‌ های گیاهی به روش عصاره‌گیری با امواج مایکروویو. 25 3-6- تهیه عصاره ‌های گیاهی به روش عصاره‌گیری با امواج فراصوت.. 26 3-7- آزمایشات زیست سنجی.. 27 3-7-1- بررسی اثر حشره کشی عصاره ‌های گیاهی استحصال شده با روش های عصاره‌گیری مختلف روی پوره‌ های یک یا دو روزه و سه یا چهار روزه شته سیاه باقلا.. 27 3-7-2- بررسی تأثیر زیر کشندگی روش های مختلف عصاره‌گیری از گل و میوه رسیده زیتون تلخ روی میزان پوره‌ زایی ماده‌ های بالغ شته سیاه باقلا 29 3-8- تجزیه و تحلیل داده‌ ها 29 فصل چهارم‌: نتایج.. 30 4-1- بررسی اثر مسمومیت حاد عصاره های استخراج شده از گل، مراحل مختلف رشدی میوه و برگ زیتون تلخ، به روش استخراج معمولی (سنتی)، روی پوره ‌های یک یا دو روزه و سه یا چهار روزه شته سیاه باقلا.. 31 4-1-1- بررسی اثرات حشره‌کشی عصاره ‌های اتانولی گل،‌ مراحل مختلف رشدی میوه و برگ زیتون تلخ روی پوره ‌های 2-1 روزه و 4-3 روزه شته سیاه باقلا 31 4-1-2- بررسی اثرات حشره‌کشی عصاره ‌های متانولی گل،‌ مراحل مختلف رشدی میوه و برگ زیتون تلخ روی پوره ‌های 2-1 روزه و 4-3 روزه شته سیاه باقلا 32 4-1-3- بررسی اثرات حشره کشی عصاره ‌های استونی گل،‌ مراحل مختلف رشدی میوه و برگ زیتون تلخ روی پوره های 2-1 روزه و 4-3 روزه شته سیاه باقلا 34 4-1-4- بررسی اثرات حشره کشی عصاره‌ های اِن هگزانی گل، ‌مراحل مختلف رشدی میوه و برگ زیتون تلخ روی پوره ‌های 2-1 روزه و 4-3 روزه شته سیاه باقلا.. 36 4-1-5- بررسی اثرات حشره کشی عصاره ‌های آبی گل، مراحل مختلف رشدی میوه و برگ زیتون تلخ روی پوره ‌های 2-1 روزه و 4-3 روزه شته سیاه باقلا 37 4-2- بررسی اثر حلال‌ های اتانول، متانول،‌ استون، ‌اِن هگزان و آب در استخراج مواد از گل، مراحل مختلف رشدی میوه و برگ زیتون تلخ ( به روش استخراج سنتی)، روی پوره ‌های یک یا دو روزه و سه یا چهار روزه شته سیاه باقلا.. 39 4-2-1- بررسی اثرات حشره کشی عصاره‌گل زیتون تلخ استخراج شده با حلال‌ های متفاوت روی پوره ‌های 2-1 روزه و 4-3 روزه شته سیاه باقلا 39 4-2-2- بررسی اثرات حشره‌کشی عصاره میوه سبز کوچک استحصال شده با حلا‌ل‌ های متفاوت روی پوره ‌های 2-1 روزه و 4-3 روزه شته سیاه باقلا 40 4-2-3- بررسی اثرات حشره‌کشی عصاره میوه سبز بزرگ استخراج شده با حلال های متفاوت روی پوره ‌های 2-1 روزه و 4-3 روزه شته سیاه باقلا 42 4-2-4- بررسی اثرات حشره‌کشی عصاره‌ میوه رسیده زیتون تلخ استخراج شده با حلا‌ل‌ های متفاوت روی پوره ‌های 2-1 روزه و 4-3 روزه شته سیاه باقلا 43 4-2-5- بررسی اثرات حشره کشی عصاره برگ زیتون تلخ استخراج شده با حلال ‌های متفاوت روی پوره ‌های 2-1 روزه و 4-3 روزه شته سیاه باقلا 45 4-2-6- بررسی اثرات حشره‌کشی حلال ‌های متفاوت روی پوره‌ های 2-1 روزه و 4-3 روزه شته سیاه باقلا.. 46 4-3- بررسی اثر مسمومیت حاد عصاره های استخراج شده از گل، مراحل مختلف رشدی میوه و برگ زیتون تلخ، به روش استخراج با کمک امواج مایکروویو روی پوره ‌های یک یا دو روزه و سه یا چهار روزه شته سیاه باقلا.. 47 4-3-1- بررسی اثرات حشره‌کشی عصاره آبی گل، مراحل مختلف رشدی میوه و برگ زیتون تلخ استحصال شده با امواج مایکروویو،‌ طی مدت زمان 30 ثانیه روی پوره ‌های 2-1 روزه و 4-3 روزه شته سیاه باقلا.. 48 4-3-2- بررسی اثرات حشره کشی عصاره آبی گل، ‌مراحل مختلف رشدی میوه و برگ زیتون تلخ استحصال شده با امواج مایکروویو، طی مدت زمان 50 ثانیه روی پوره‌ های 2-1 روزه و 4-3 روزه شته سیاه باقلا.. 49 4-4- بررسی و مقایسه اثر مسمومیت حاد عصاره ‌های گیاهی استخراج شده به روش استخراج معمولی و ‌با کمک امواج مایکروویو طی دو مدت زمان 30 و50 ثانیه روی پوره ‌های شته سیاه باقلا.. 51 4-4-1- مقایسه اثر حشره کشی عصاره آبی گل استخراج شده به روش استخراج معمولی و ‌با کمک امواج مایکروویو در دو زمان 30 و50 ثانیه 51 4-4-2- مقایسه اثر حشره کشی عصاره آبی میوه سبز کوچک استخراج شده به روش استخراج معمولی و ‌با کمک امواج مایکروویو در دو زمان 30 و50 ثانیه 52 4-4-3- مقایسه اثر حشره‌کشی عصاره‌ آبی میوه سبز بزرگ استخراج شده به روش استخراج معمولی و ‌با کمک امواج مایکروویو در دو زمان 30 و50 ثانیه 54 4-4-4- مقایسه اثر حشره کشی عصاره آبی میوه رسیده استخراج شده به روش استخراج معمولی و ‌با کمک امواج مایکروویو در دو زمان 30 و50 ثانیه 55 4-4-5- مقایسه اثر حشره کشی عصاره آبی برگ استخراج شده به روش استخراج معمولی و ‌با کمک امواج مایکروویو در دو زمان 30 و50 ثانیه 56 4-4-6- مقایسه اثر حشره‌کشی آب مقطر و آب مقطر حرارت دیده در مایکروویو در دو زمان 30 و50 ثانیه. 58 4-5- بررسی اثر مسمومیت حاد عصاره های استخراج شده از گل، مراحل مختلف رشدی میوه و برگ زیتون تلخ، به روش استخراج با کمک امواج فراصوت روی پوره ‌های یک یا دو روزه و سه یا چهار روزه شته سیاه باقلا.. 59 4-6- بررسی و مقایسه اثر مسمومیت حاد عصاره های گیاهی استخراج شده به روش استخراج معمولی و با کمک امواج فراصوت روی پوره‌ های شته سیاه باقلا 61 4-6-1- مقایسه اثر حشره‌کشی عصاره اتانولی گل استخراج شده به روش استخراج معمولی و با کمک امواج فراصوت.. 61 4-6-2- مقایسه اثر حشره کشی عصاره اتانولی میوه سبز کوچک استخراج شده به روش استخراج معمولی و با کمک امواج فراصوت 62 4 -6-3- مقایسه اثر حشره کشی عصاره اتانولی میوه سبز بزرگ استخراج شده به روش استخراج معمولی و با کمک امواج فراصوت 63 4-6-4- مقایسه اثر حشره‌کشی عصاره اتانولی میوه رسیده استخراج شده به روش استخراج معمولی و با کمک امواج فراصوت 64 4-6-5- مقایسه اثر حشره‌کشی عصاره اتانولی برگ استخراج شده به روش استخراج معمولی و با کمک امواج فراصوت.. 65 این مطلب را هم بخوانید : این مطلب را هم بخوانید : 4-7- بررسی اثرات زیر کشندگی عصاره ‌های گیاهی استخراج شده روی حشرات تازه بالغ شده شته سیاه باقلا.. 66 4-7-1- بررسی اثر عصاره ‌های اتانولی گل و میوه رسیده زیتون تلخ استخراج شده به روش استخراج معمولی (سنتی)، ‌روی پوره ‌زایی ماده ‌های تازه بالغ شده شته سیاه باقلا.. 66 4-7-2- بررسی اثر عصاره‌ های آبی گل و میوه رسیده زیتون تلخ استخراج شده به روش استخراج با امواج مایکروویو طی مدت زمان 30 ثانیه روی پوره‌ زایی ماده های تازه بالغ شده شته سیاه باقلا.. 67 فصل پنجم: نتیجه گیری و بحث.. 69 5-1- بررسی اثر مسمومیت حاد عصاره های گیاهی استخراج شده به روش استخراج معمولی ( سنتی) و حلال های متفاوت روی پوره های یک یا دو روزه و سه یا چهار روزه شته سیاه باقلا.. 70 5-2- بررسی اثر مسمومیت حاد عصاره های گیاهی استخراج شده به روش استخراج با کمک امواج مایکروویو روی پوره های یک یا دو روزه و سه یا چهار روزه شته سیاه باقلا.. 73 5-3- بررسی اثر مسمومیت حاد عصاره های گیاهی استخراج شده به روش استخراج با کمک امواج فراصوت روی پوره های یک یا دو روزه و سه یا چهار روزه شته سیاه باقلا.. 74 5-4- بررسی اثرات زیر کشندگی عصاره های گیاهی استخراج شده روی ماده های بالغ (حشرات تازه بالغ شده) شته سیاه باقلا 75 5-5- نتیجه گیری نهایی.. 76 منابع. 7 چکیده با توجه به جمعیت رو به رشد جهان، كمبود منابع غذایی و نیاز به تأمین غذا، حفظ تولیدات كشاورزی از نابودی در اثر خسارات آفات و بیماری ها بیش از پیش ضروری به نظر می رسد.کشاورزان برای چکیده با توجه به جمعیت رو به رشد جهان، كمبود منابع غذایی و نیاز به تأمین غذا، حفظ تولیدات كشاورزی از نابودی در اثر خسارات آفات و بیماری ها بیش از پیش ضروری به نظر می رسد.کشاورزان برای

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...