دانلود پایان نامه:بررسی تاثیر استفاده از محلول پاشی کلروركلسیم بر عمر پس از برداشت كیوی استان گیلان (مطالعه موردی آستانه اشرفیه) |
3-6- برداشت میوه 26
3-7- ارزیابی صفات… 27
3-7-1- اندازهگیری وزن تر میوه 27
3-7-2- اندازهگیریpH.. 27
3-7-3-اندازهگیری سفتی میوه 27
3-7-4-اندازهگیری قند میوه 27
3-7-5-عصارهگیری از میوه 28
3-7-6- وزن خشك میوه 28
3-7-7- اندازهگیری نیتروژن. 28
3-7-8- اندازهگیری پتاسیم. 29
3-7-9-اندازهگیری فسفر. 29
3-7-10- اندازهگیری كلسیم. 29
3-8-تجزیه و تحلیل دادهها 30
فصل چهارم-نتایج و بحث
4-1- اثر تیمارها بر رشد گیاه 32
4-1-1- جدول تجزیه واریانس داده ها 33
4-1-2- اثر تیمارها بر وزن تر میوه کیوی.. 34
4-1-3- اثر تیمار بر وزن خشك میوه كیوی.. 35
این مطلب را هم بخوانید :
4-1-4- اثر تیمارها بر ماده خشك (درصد) میوه كیوی.. 36
4-1-5- اثر تیمارها بر قند میوه كیوی.. 37
4-1-6- اثر تیمارها بر سفتی میوه کیوی.. 40
4-1-7- اثر تیمارها بر اسیدیته میوه كیوی.. 44
4-1-8- اثر تیمارها بر غلظت نیتروژن میوه كیوی.. 45
4-1-9- اثر تیمارها بر فسفر میوه كیوی.. 46
4-1-10- اثر تیمارها بر غلظت پتاسیم میوه كیوی.. 47
4-1-11- اثر تیمارها بر غلظت كلسیم میوه کیوی.. 48
نتیجه گیری کلی.. 50
پیشنهادات: 50
منابع و ماخذ. 51
فهرست جداول
جدول3-1-تیمارهای مورد آزمایش برای هر درخت..22
جدول3-2-فاکتورهای مربوط به تجزیه خاک قبل از اجرای آزمایش عمق(30-0 سانتی متر).26
جدول4-1- تجزیه واریانس داده های مربوط به تاثیر تیمارها بر برخی صفات رشد و غلظت عناصرنیتروژن، فسفر، پتاسیم و کلسیم در میوه کیوی…33
فهرست اشکال
شکل 1-1 تغییر صفات مختلف در طی رسیدن میوههای فرازگرا برگرفته از (Khan,2006).15
شکل4-1-اثر تیمارها بر وزن تر میوه تر کیوی34
شکل4-2-اثر تیمارها بر وزن خشک میوه کیوی..35
شکل4-3-اثر تیمارها بر وزن ماده خشک میوه کیوی..36
شکل 4-4-اثر تیمارها بر قند مرحله اول میوه کیوی…37
شکل4-5-اثر تیمارها بر قند مرحله دوم میوه کیوی..38
شکل4-6-اثر تیمارها بر قند مرحله سوم میوه کیوی.38
شکل4-7-تغییر قند میوه در طول زمان در دو تیمار محلول پاشی کلسیم(پنجمرتبه) و شاهد39
شکل4-8-اثر تیمارها بر سفتی مرحه اول میوه کیوی40
شکل4-9- اثر تیمارها بر سفتی مرحله دوم میوه کیوی41
شکل4-10- اثر تیمارها بر سفتی مرحله سوم میوه کیوی42
شکل4-11-تغییر سفتی در طول زمان در دو تیمار محلول پاشی کلسیم(پنجمرتبه) و شاهد43
شکل4-12-اثر تیمارها بر اسیدیته میوه کیوی44
شکل4-13-اثر تیمارها بر غلظت نیتروژن میوه کیوی45
شکل4-14-اثر تیمارها بر غلظت فسفر میوه کیوی..46
شکل4-15- اثر تیمارها بر غلظت پتاسیم میوه کیوی.47
شکل4-16-اثر تیمارها بر غلظت کلسیم میوه کیوی…49
چکیده
در این تحقیق، به منظور بررسی تأثیر محلولپاشی کلرورکلسیم بر عمر انبارداری (عمر پس از برداشت) محصول کیوی رقم هایوارد آزمایشی در قالب طرح بلوک کامل تصادفی در ده تیمار و سه تکرار به مدت یکسال به اجرا گذاشته شد. صفاتی مانند وزن تر، وزن خشک، درصد ماده خشک، اسیدیته، نیتروژن، فسفر پتاسیم، کلسیم، قند میوه و سفتی میوه در سه مرحله زمانی دو و پنج ماه پس از برداشت اندازه گیری شد. نتایج بهدستآمده نشان میدهد که اثر تیمارها در میزان وزن تر، وزن خشک، قند مرحله اول و دوم، سفتی میوه مرحله اول، اسیدیته میوه، نیتروژن، فسفر، پتاسیم و کلسیم میوه معنی دار نبود، اما بر
فرم در حال بارگذاری ...
[چهارشنبه 1399-07-02] [ 02:49:00 ب.ظ ]
|