دانلود متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته علوم دامی گرایش : تغذیه دام عنوان : بررسی ارزش غذایی برگ، ریشه و بوته کامل چغندر ... |
3-4-1-7-4- تقطیر و تیتراسیون.. 344
3-4-1-7-5- اندازه گیری پروتئین خام. 355
3-4-2- تفسیر نتایج حاصل از کیسههای نایلونی.. 355
3-4-3- آزمون تولید گاز. 366
3-4-3-1- آمادهسازی نمونه و سرنگها 366
3-4-3-2- محلولهای لازم برای آزمون تولید گاز. 377
3-4-3-3- محلول عناصراصلی (ماکرومینرال). 377
3-4-3-4- محلول عناصر کم مصرف (میکرومینرال). 377
3-4-3-5- محلول بافر. 377
3-4-3-6- محلول رزازورین.. 388
3-4-2-3- محلول احیا کننده. 388
3-4-2-4- مواد لازم برای تهیه و آمادهسازی محیط کشت… 388
3-4-2-4-1- آمادهسازی محیط کشت… 399
3-4-2-4-2- تهیه مخلوط شیرابه شکمبه – محیط کشت… 399
3-4-2-4-3- برآورد قابلیت هضم ماده آلی(OMD). 40
3-4-2-4-4- برآورد ماده آلی قابل هضم در ماده خشک…. 40
3-4-2-4-5- برآورد انرژی قابل متابولیسم.. 41
3-5- محاسبات و تجزیه تحلیل آماری.. 42
3-4-1-7-4- تقطیر و تیتراسیون.. 344
3-4-1-7-5- اندازه گیری پروتئین خام. 355
3-4-2- تفسیر نتایج حاصل از کیسههای نایلونی.. 355
3-4-3- آزمون تولید گاز. 366
3-4-3-1- آمادهسازی نمونه و سرنگها 366
3-4-3-2- محلولهای لازم برای آزمون تولید گاز. 377
3-4-3-3- محلول عناصراصلی (ماکرومینرال). 377
3-4-3-4- محلول عناصر کم مصرف (میکرومینرال). 377
3-4-3-5- محلول بافر. 377
3-4-3-6- محلول رزازورین.. 388
3-4-2-3- محلول احیا کننده. 388
3-4-2-4- مواد لازم برای تهیه و آمادهسازی محیط کشت… 388
3-4-2-4-1- آمادهسازی محیط کشت… 399
3-4-2-4-2- تهیه مخلوط شیرابه شکمبه – محیط کشت… 399
3-4-2-4-3- برآورد قابلیت هضم ماده آلی(OMD). 40
3-4-2-4-4- برآورد ماده آلی قابل هضم در ماده خشک…. 40
3-4-2-4-5- برآورد انرژی قابل متابولیسم.. 41
3-5- محاسبات و تجزیه تحلیل آماری.. 42
نتایج وبحث
4-1- نتایج تغییرات ترکیبات شیمیایی تیمارهای آزمایشی.. 444
4-1-1- ماده خشک (DM). 455
4-1-2- ماده آلی(OM). 455
4-1-3- خاکستر (ASH). 466
4-1-4- پروتئین خام(CP). 466
4-1-5- چربی خام (EE). 477
4-1-6- دیواره سلولی بدون همی سلولز (ADF). 48
4-1-6- دیواره سلولی (NDF). 488
4-1-7- اسیدیته(pH). 498
4-2- آزمون تولید گاز. 500
4-3- فراسنجه های برآورد شده تولید گاز. 544
4-4- تجزیه پذیری ماده خشک تیمارهای مختلف… 555
4-4-1- تجزیهپذیری ماده خشك گیاهان در زمانهای مختلف انكوباسیون.. 555
4-4-2- فراسنجه های تجزیه پذیری ماده خشک تیمارهای مورد مطالعه. 577
4-5-آزمون خوش خوراکی.. 62
4-6- نتیجه گیری و بحث کلی.. 643
پیشنهادت… 65
عنوان صفحه
جدول2-1- عوامل موثر بر دقت تكنیكهای تجزیهپذیری شکمبهای در شرایط In situ………………………………….20
جدول3-1- درجه بندی سیلاژ از نظر کیفیت برا اساس شاخص فلینگ………………………………………………………………..28
جدول4-1- میانگین درصد ترکیبات شیمیایی تیمارهای مختلف چغندرعلوفه ای و سیلاژ آن…………………………..44
این مطلب را هم بخوانید :
جدول4-2- میانگین حجم گاز تولیدی (میلی لیتر/200 میلی گرم ماده خشک )تیمارهای مورد مطالعه…………….52
جدول4-3- گوارشپذیری ماده آلی و انرژی متابولیسمی تیمارهای مورد بررسی…………………………………………………54
جدول4-4- میانگین درصد تجزیهپذیری ماده خشک تیمارها در ساعات مختلف انکوباسیون شکمبه ای……………56
جدول4- 5- درصد فراسنجههای تجزیه پذیری چغندرعلوفه ای و سیلاژ آن………………………………………………………..59
جدول 4-6- میانگین درصد ترکیبات شیمیایی تیمارهای مختلف چغندرعلوفه ای و سیلاژ آن…………………………….61
فهرست اشکال وتصاویر
عنوان صفحه
شکل4-1-تصویر برگ وریشه چغندرعلوفهای…………………………………………………………………………………………………………..10
شکل4-2- تولید گاز (میلی لیتر در 200 میلیگرم ماده خشک) تیمارهای مورد مطالعه در زمانهای مختلف انکوباسیون………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….52
شکل4-3- تجزیه پذیری ماده خشک (درصد) تیمارهای مورد مطالعه در زمانهای مختلف انکوباسیون………………57
شکل4-4- خوش خوراکی( درصد ) تیمارهای مختلف چغندرعلوفه ای و سیلاژ آن……………………………………………..62
فصل اول
نتایج وبحث
4-1- نتایج تغییرات ترکیبات شیمیایی تیمارهای آزمایشی.. 444
4-1-1- ماده خشک (DM). 455
4-1-2- ماده آلی(OM). 455
4-1-3- خاکستر (ASH). 466
4-1-4- پروتئین خام(CP). 466
4-1-5- چربی خام (EE). 477
4-1-6- دیواره سلولی بدون همی سلولز (ADF). 48
4-1-6- دیواره سلولی (NDF). 488
4-1-7- اسیدیته(pH). 498
4-2- آزمون تولید گاز. 500
4-3- فراسنجه های برآورد شده تولید گاز. 544
4-4- تجزیه پذیری ماده خشک تیمارهای مختلف… 555
4-4-1- تجزیهپذیری ماده خشك گیاهان در زمانهای مختلف انكوباسیون.. 555
4-4-2- فراسنجه های تجزیه پذیری ماده خشک تیمارهای مورد مطالعه. 577
4-5-آزمون خوش خوراکی.. 62
4-6- نتیجه گیری و بحث کلی.. 643
پیشنهادت… 65
عنوان صفحه
جدول2-1- عوامل موثر بر دقت تكنیكهای تجزیهپذیری شکمبهای در شرایط In situ………………………………….20
جدول3-1- درجه بندی سیلاژ از نظر کیفیت برا اساس شاخص فلینگ………………………………………………………………..28
جدول4-1- میانگین درصد ترکیبات شیمیایی تیمارهای مختلف چغندرعلوفه ای و سیلاژ آن…………………………..44
جدول4-2- میانگین حجم گاز تولیدی (میلی لیتر/200 میلی گرم ماده خشک )تیمارهای مورد مطالعه…………….52
جدول4-3- گوارشپذیری ماده آلی و انرژی متابولیسمی تیمارهای مورد بررسی…………………………………………………54
جدول4-4- میانگین درصد تجزیهپذیری ماده خشک تیمارها در ساعات مختلف انکوباسیون شکمبه ای……………56
جدول4- 5- درصد فراسنجههای تجزیه پذیری چغندرعلوفه ای و سیلاژ آن………………………………………………………..59
جدول 4-6- میانگین درصد ترکیبات شیمیایی تیمارهای مختلف چغندرعلوفه ای و سیلاژ آن…………………………….61
فهرست اشکال وتصاویر
عنوان صفحه
شکل4-1-تصویر برگ وریشه چغندرعلوفهای…………………………………………………………………………………………………………..10
شکل4-2- تولید گاز (میلی لیتر در 200 میلیگرم ماده خشک) تیمارهای مورد مطالعه در زمانهای مختلف انکوباسیون………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….52
شکل4-3- تجزیه پذیری ماده خشک (درصد) تیمارهای مورد مطالعه در زمانهای مختلف انکوباسیون………………57
شکل4-4- خوش خوراکی( درصد ) تیمارهای مختلف چغندرعلوفه ای و سیلاژ آن……………………………………………..62
فصل اول
فرم در حال بارگذاری ...
[چهارشنبه 1399-07-02] [ 08:21:00 ب.ظ ]
|