دانلود پایان نامه ارشد : اثر یون مس بر ساختار، فعالیت چاپرونی و ویژگی های آمیلوئیدیαA |
1-1- ساختار و نمو لنز چشم.. 1
1-1-2- لنز جنینی.. 1
1-1-3- کپسول و اپیتلیوم لنز. 2
1-1-4- سلول های فیبری لنز چشم.. 3
1-1-5- مصرف انرژی و همئوستاز یونی لنز چشم.. 4
1-1-6- شفافیت لنز چشم.. 5
1-2- پروتئین های لنز چشم.. 6
1-2-1- آلفا-کریستالین.. 7
1-2-2- بتا-گاما کریستالین.. 10
1-2-3- بتا کریستالین.. 10
1-2-4- گاما کریستالین.. 10
1-3- برهمکنش کریستالین ها و تداخل بین آن ها 11
1-4- آب مروارید………..12
1-4-1- انواع آب مروارید وابسته به سن.. 13
1-4-1-1- آب مروارید هسته ای.. 13
1-4-1-2- آب مروارید پوسته ای.. 13
1-5- فرآیند توده ای شدن پروتئین های لنز و نقش آن در تشکیل آب مروارید. 14
1-6- فیبر آمیلوئید و ارتباط آن در تشکیل آب مروارید. 16
1-7- انواع تغییرات شیمایی پروتئین های کریستالین و نقش آن ها در بیماری آب مروارید. 17
1-7-1- قندی شدن غیر آنزیمی پروتئین آلفا-کریستالین.. 17
1-7-2- اکسایش پروتئین آلفا-کریستالین.. 18
1-7-3- دآمیناسیون، کوتاه شدگی و قطعه قطعه شدن پروتئین آلفا-کریستالین.. 19
1-7-4- هموسیستئینه شدن پروتئین آلفا-کریستالین.. 20
1-8- آنتی اکسیدان ها و پاک کننده های رادیکال آزاد لنز. 20
1-9- جریان یونی لنز و نقش آن در همئوستاز یونی.. 22
1-9-1- سدیم و پتاسیم.. 23
1-9-2- کلر. 24
1-9-3- روی.. 24
1-9-4- آهن.. 24
1-9-5- منیزیم.. 25
1-9-6- کلسیم.. 25
1-9-7- مس…. 27
این مطلب را هم بخوانید :
1-9-8- سلنیم، سرب و کادمیم.. 28
1-10- 1- بیوشیمی پراکسی نیتریت به عنوان مولکول اکسایشگر طبیعی.. 29
1-10-2- پراکسی نیتریته شدن پروتئین ها و آثار آن بر بدن.. 34
1-10-3- پراکسی نیتریت و بیماری های چشمی.. 40
1-11- پراکسی نیتریت و کلسیم.. 42
1-12-مس، اسید آسکوربیک و آب مروارید. 44
فصل دوم: مروری بر پژوهش های پیشین
مروری بر پژوهش های پیشین………………………………………………………………..45
اهداف پژوهشی…………………………………………………………………………………51
فصل سوم: مواد و روش ها
3-1-مواد مصرفی……………………………………………………………………………53
3-1-1- دستگاه ها……….…………………………………………………………………53
3-2- تهیه ی محلول ها …………….…………………………………………………….53
3-2-1-محلول برادفورد …….…………………………………….……………………….53
3-2-2-تهیه ی محلول های مورد نیاز روش الکتروفورز ژلی عمودی………………….55
3-2-2-1-تهیه ی محلول آکریل آمید و بیس آکریل آمید…………………………….55
3-2-2-2-تهیه ی محلول20 درصد SDS ……………………………………….…….55
3-2-2-3-تهیه ی محلول 10 درصد آمونیوم پرسولفات………………………………..55
3-2-2-5-تهیه ی بافر تریس 5/0 مولار………………………………………………….56
3-2-2-4-تهیه ی محلول بافر تریس 5/1 مولار…………………………………………56
3-2-2-6-تهیه ی بافر تانک……………………………………………………………….56
3-2-2-7-تهیه ی بافر نمونه X2………………………………………………………….57
3-2-2-8-تهیه ی محلول رنگآمیزی کوماسی بلو………………………………………57
3-2-2-9-تهیه ی محلول رنگ بر کوماسی بلو…….…………………………………….58
3-2-3-تهیه ی محلول های مورد نیاز سنجش گروه کربونیل………………………….58
3-2-3-1-تهیه ی محلول 4،2- دی نیترو فنیل هیدرازین…………………………….58
3-2-3-2-تهیه ی محلول اسید تری کلرو استیک (TCA) 20 درصد…………………59
3-2-3-3-تهیه ی محلول اتانول-اسید اتیل استیک (نسبت 1:1 ، حجمی)………….59
3-2-3-4-تهیه ی محلول گوانیدین هیدروکلراید 6 مولار………………………………59
3-2-4-تهیه ی محلول استوک ANS ………………………………………………………………………….60
3-2-5-تهیه ی محلول استوک تیوفلاوین-…………………………………………….T60
3-2-6-تهیه ی محلول استوک اسید آسکوربیک………………………………………..61
3-2-7-تهیه ی محلول های پروتئینی و تعیین غلظت آن ها……..…………………….62
3-2-7-1-تهیه ی محلول انسولین…….………………………………………………….63
3-3- تهیه ی محیط های کشت باکتری………………………………………………. 64
3-3-1- تهیه ی محیط کشت جامد………………………………………………………64
3-3-2- تهیه ی محیط کشت مایع……………………………………………………….65
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1399-07-01] [ 08:28:00 ب.ظ ]
|