دادند(05/0>P) ولی ازماه ششم مقدار باکتری های سرما دوست در آستانه مصرف قرار گرفت.

واژگان کلیدی : شاه میگوی درازآب شیرین، فساد، باکتری، شیمیایی،کیفیت، انجماد

فهرست مطالب

عنوان                            صفحه

فصل اول. 1

کلیات.. 1

1-1-مقدمه 2

1-2-بیان مسأله 4

1-3-اهمیت و ضرورت انجام تحقیق. 5

1-4-اهداف مشخص تحقیق. 5

1-5-سؤالات تحقیق. 6

1-6-فرضیه‏های تحقیق. 6

1-7 شاه میگوی دراز آب شیرین(A. leptodactylus) 7

1-7-1 پراکنش در جهان. 7

1-7-2 پراکنش شاه میگو ی آب شیرین در ایران. 8

1-7-3 کلیاتی در مورد شاه میگوی آب شیرین.. 8

1-7-4 زیر گونه های A.leptodactylus. 10

1-7-5 بیماری های شاه میگوی آب شیرین.. 11

1-7-6 فرآوری شاه میگو. 12

1-7-7 توصیف  کالبد شناسی شاه میگو. 14

1-7-8 انتقال شاه میگوی صید شده 19

1-7-9 فرآوری شاه میگوی آب شیرین.. 22

1-7-10 محل نگهداری شاه میگوی زنده 23

دانلود پایان نامه

 

1-7-11 تخلیه ی احشاء. 23

1-7-12 رقم بندی.. 24

1-7-13 شستشو. 25

1-7-14 پختن.. 26

1-7-15 سرد نمودن. 29

1-7-16 فیله نمودن. 30

1-7-17 مدیریت پسماندها 33

1-7-18 بسته بندی.. 35

1-7-19 دیگر محصولات شاه میگوی آب شیرین.. 37

این مطلب را هم بخوانید :

1-7-20 دستورالعمل های  HACCPو فرآوری شاه میگو. 40

1-8 عوامل موثر در نگه داری مواد غذایی. 41

1-8-1 نگهداری مواد غذایی در دمای پایین.. 41

1-8-2 میکروارگانیسم های سایکروفیل. 41

1-8-3 اوری سایکروتروف.. 42

1-8-4 استنو سایکروتروف.. 42

1-8-5 دسته بندی دمای پایین جهت نگهداری مواد غذایی.. 42

1-8-5-1 دمای سرد کردن. 42

1-8-5-2 دمای یخچال. 43

1-8-5-3 دماهای فریزر. 43

1-8-6 حداقل دمای رشد باکتری ها 43

1-8-7 مدل سازی و ویژگی های کیفی تعیین زمان ماندگاری در فرآورده های نگهداری شده در انبار. 44

1-8-8 تاثیر درجه حرارت بر روی نرخ میزان فساد. 44

1-9  شاخص های کیفیت و فساد 44

1-9-1 مدل سازی جنبشی برای میکروب ها براساس رشد آنها 45

فصل دوم 46

پیشینه پژوهش… 46

2-1 مقدمه 47

2-2 جمعیت میکروبی. 47

2-3 جمع بندی. 53

فصل سوم 54

روش شناسی. 54

3-1مقدمه 55

3-2 جامعه آماری و نمونه برداری. 55

3-3 ابزار های گردآوری داده ها 56

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...