دانلود پایان نامه ارشد: مطالعه زمان ماندگاری فیله ی دمی شاه میگوی درازآب شیرین |
دادند(05/0>P) ولی ازماه ششم مقدار باکتری های سرما دوست در آستانه مصرف قرار گرفت.
واژگان کلیدی : شاه میگوی درازآب شیرین، فساد، باکتری، شیمیایی،کیفیت، انجماد
فهرست مطالب
عنوان صفحه
فصل اول. 1
کلیات.. 1
1-1-مقدمه 2
1-2-بیان مسأله 4
1-3-اهمیت و ضرورت انجام تحقیق. 5
1-4-اهداف مشخص تحقیق. 5
1-5-سؤالات تحقیق. 6
1-6-فرضیههای تحقیق. 6
1-7 شاه میگوی دراز آب شیرین(A. leptodactylus) 7
1-7-1 پراکنش در جهان. 7
1-7-2 پراکنش شاه میگو ی آب شیرین در ایران. 8
1-7-3 کلیاتی در مورد شاه میگوی آب شیرین.. 8
1-7-4 زیر گونه های A.leptodactylus. 10
1-7-5 بیماری های شاه میگوی آب شیرین.. 11
1-7-6 فرآوری شاه میگو. 12
1-7-7 توصیف کالبد شناسی شاه میگو. 14
1-7-8 انتقال شاه میگوی صید شده 19
1-7-9 فرآوری شاه میگوی آب شیرین.. 22
1-7-10 محل نگهداری شاه میگوی زنده 23
1-7-11 تخلیه ی احشاء. 23
1-7-12 رقم بندی.. 24
1-7-13 شستشو. 25
1-7-14 پختن.. 26
1-7-15 سرد نمودن. 29
1-7-16 فیله نمودن. 30
1-7-17 مدیریت پسماندها 33
1-7-18 بسته بندی.. 35
1-7-19 دیگر محصولات شاه میگوی آب شیرین.. 37
این مطلب را هم بخوانید :
1-7-20 دستورالعمل های HACCPو فرآوری شاه میگو. 40
1-8 عوامل موثر در نگه داری مواد غذایی. 41
1-8-1 نگهداری مواد غذایی در دمای پایین.. 41
1-8-2 میکروارگانیسم های سایکروفیل. 41
1-8-3 اوری سایکروتروف.. 42
1-8-4 استنو سایکروتروف.. 42
1-8-5 دسته بندی دمای پایین جهت نگهداری مواد غذایی.. 42
1-8-5-1 دمای سرد کردن. 42
1-8-5-2 دمای یخچال. 43
1-8-5-3 دماهای فریزر. 43
1-8-6 حداقل دمای رشد باکتری ها 43
1-8-7 مدل سازی و ویژگی های کیفی تعیین زمان ماندگاری در فرآورده های نگهداری شده در انبار. 44
1-8-8 تاثیر درجه حرارت بر روی نرخ میزان فساد. 44
1-9 شاخص های کیفیت و فساد 44
1-9-1 مدل سازی جنبشی برای میکروب ها براساس رشد آنها 45
فصل دوم 46
پیشینه پژوهش… 46
2-1 مقدمه 47
2-2 جمعیت میکروبی. 47
2-3 جمع بندی. 53
فصل سوم 54
روش شناسی. 54
3-1مقدمه 55
3-2 جامعه آماری و نمونه برداری. 55
3-3 ابزار های گردآوری داده ها 56
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1399-07-01] [ 08:02:00 ب.ظ ]
|