2-4- آلفا آمیلاز پانکراس   13

2-5- آلفا آمیلاز در پاتولوژی  13

2-5-1- تفسیر میزان آلفا آمیلاز. 13

2-6- بافر محدود کننده آلفا آمیلاز  14

2-7- مطالعه فعالیت آنزیم  14

2-7-1- روشهای اندازه گیری فعالیت آلفاآمیلاز تا قبل از روش رنگ سنجی. 14

2-7-2 – روشهای رنگ سنجی : 15

2-8- معماری دمین های ساختار آلفا آمیلاز (Domain) 15

2-9- ژن های آلفا آمیلاز در انسان  16

2-10- آلفا آمیلاز در موش   18

2-10-1-تفاوت توالی انتهای 5 mRNA های آلفا آمیلاز کبدی و غدد بزاقی موش از لحاظ اندازه 19

2-10-2- مطالعات مربوط به آنالیز توالی mRAN آلفا آمیلاز کبدی. 20

2-10-3- خصوصیات  mRAN آلفا آمیلاز کبدی. 20

2-11- مهار کننده های آلفا آمیلاز  21

2-11-1- چای سبز. 22

2-11-2- فواید چای سبز. 22

2-11-2-1-جلوگیری از بیماری گرفتگی رگها 23

211-2-2-تاثیر چای سبز روی افراد مبتلاء به تری گلیسیرید. 24

211-2-3-رقیق شدن خون و جلوگیری از لخته شدن آن. 24

211-2-4-کاهش فشار خون و جلوگیری از ابتلاء به آن. 24

211-2-5-حداقل رساندن میزان صدمات وارد شده به مغز و قلب… 25

211-2-6-حفاظت در مقابل انواع سرطان. 25

211-2-7-جلوگیری از دیابت نوع 2. 25

 

211-2-8-کاهش وزن. 26

فصل سوم  مواد و روشها 27

3-1- روش های اجرایی کار : 28

3-1-1- حیوان آزمایشگاهی مورد مطالعه : 28

3-1-1-1-دلایل انتخاب این حیوان به طور خلاصه عبارتند از : 28

3-1-1-2-شرایط نگه داری حیوانات : 28

3-1-2- نوع مطالعه  29

3-2- روش اجرای طرح (چاق کردن موش ها با استفاده از رژیم غذایی با چربی بالا) 29

3-2-1- تهیه عصاره ی آبی و الکلی چای سبز. 30

این مطلب را هم بخوانید :

3-2-2- جدا سازی کبد و خونگیری از قلب موش.. 30

3-3- استخراج RNA  34

3-3-1- وسایل کار استخراج  RNA. 34

3-3-2- مراحل استخراج    RNA.. 34

3-3-2-1-  رسوب دادن RNA : 35

3-3-2-2-  شستشوی RNA : 35

3-3-2-3-  خشك كردن رسوب RNA : 35

3-3-3-  ارزیابی كمی و كیفی RNA استخراج شده: 36

3-3-3-1-  اندازه گیری مقدار RNA : 36

3-3-3-2- بررسی كیفی RNA : 36

3-3-3-3-  حفظ و نگهداری RNA: 37

3-4- بررسی بیان ژن  37

3-4-1-  RT-PCR. 37

3-4-2-  تکثیر cDNA. 39

34-2-1 PCR(Polymerase Chain Reaction) 39

34-2-2- مواد و وسایل مورد نیاز برای ساخت  cDNA.. 43

3-4-2-3- روش انجام آزمایش ساخت  cDNA.. 44

3-4-2-4- نحوه انجام واكنش RT-PCR   برای اطمینان از صحت سنتز cDNA.. 45

3-4-2-5- آشکار سازی محصولات PCR با الکتروفورز. 47

3-4-2-6- دستگاههای مورد نیاز برای الکتروفورز. 47

3-4-2-7- مواد لازم برای الکتروفورز. 47

3-4-2-8- نحوه انجام الکتروفورز. 48

3-4-2-9- آشکار سازی ژل. 48

3-5- Real time PCR. 49

3-5-1- موارد استفاده از Real-time PCR. 49

3-5-2- فازهای مختلف یك واكنش Real time PCR. 50

3-5-3- روش‌های سنجش با Real-time PCR. 51

3-5-3-1- روش غیر اختصاصی سنجش با Real-time PCR.. 51

3-5-4- مفهوم Threshold وCt. 52

3-5-5- نحوه  رسم منحنی ذوب (Melt Curve Analysis) 53

3-5-6- نحوه انجام Real time PCR. 55

3-5-6-1- مواد لازم برای انجام  Real time PCR. 55

3-5-6-2-روش انجام آزمایش Real time PCR. 55

3-5-6-3- آنالیز آماری  57

3-6-اندازه گیری α-Amylase در سرم موش: 57

3-6-1- جداسازی سرم از خون موش.. 57

3-6-2- اندازه گیری α-Amylase در سرم روش فتومتریک.. 57

فصل چهارم  نتایج.. 60

4-1- مشاهدات افزایش وزن موش های گروه تست   61

4-2- تعیین کیفیت و غلظت RNA استخراج شده 66

4-3- بررسی کیفیت cDNA سنتز شده به وسیله PCR  67

4-4-آنالیز منحنی ذوب (Melt Curve Analysis) 68

4-4-1- مقایسه بیان ژن liver alpha amylase در موش های چاق و نرمال. 70

4-4-2-اثر چای سبز بر بیان ژن liver alpha amylase بر روی موش های چاق. 71

4-5- اندازه گیری آلفا آمیلازدر سرم به روش فتومتریک   72

فصل پنجم : بحث و نتیجه گیری   73

5-1- بحث و نتیجه گیری  74

5-2-پیشنهادات   8

منابع  83

خلاصه انگلیسی  92

 

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...