دانلود پایان نامه: تاثیر پریمکسهای تجاری مختلف ویتامینه و معدنی بر صفات لاشه،فراسنجه های خونی و فلور میکروبی روده جوجه های نر گوشتی |
2-1- مواد اولیه مورد استفاده در جیره های آزمایشی………………………………………………………………………………. 10
2-1-1- ذرت…………………………………………………………………………………………………………………………………………. 10
2-1-2- کنجاله سویا……………………………………………………………………………………………………………………………… 11
2-1-3- چربی ها…………………………………………………………………………………………………………………………………… 15
2-1-4- تامین کلسیم و فسفر جیره…………………………………………………………………………………………………………. 20
2-1-4-1- دی کلسیم فسفات……………………………………………………………………………………………………………… 20
2-1-5- تامین اسیدهای اسیدهای آمینه ضروری در جیره ………………………………………………………………………. 21
2-1-5-1- متیونین ……………………………………………………………………………………………………………………………….. 23
2-1-5-2- لایزین………………………………………………………………………………………………………………………………….. 25
2-1-6- پریمکس ویتامین – مواد معدنی……………………………………………………………………………………………….. 27
2-1-6-1- ویتامین ها در پریمکس 5/0درصد مرغ گوشتی……………………………………………………………………… 28
2-1-6-1- 1- ویتامین A………………………………………………………………………………………………………………………. 29
2-1-6-1- 2- ویتامین D3……………………………………………………………………………………………………………………. 30
2-1-6-1- 3- ویتامین E………………………………………………………………………………………………………………………. 31
2-1-6-1- 4- ویتامین 3K…………………………………………………………………………………………………………………….. 33
2-1-6-1- 5- تیامین (ویتامین 1B…………………………………………………………………………………………………………. 34
2-1-6-1- 6- ریبوفلاوین (ویتامین 2B) ………………………………………………………………………………………………. 34
2-1-6-1- 7- وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ B3 (ﻧﯿﺎﺳﯿﻦ)………………………………………………………………………………………………………. 34
2-1-6-1- 8- وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ B5(ﭘﺎﻧﺘﻮﺗﻨﯿﮏ اﺳﯿﺪ) ………………………………………………………………………………………….. 34
2-1-6-1- 9- پیریدوكسین (ویتامین 6B) …………………………………………………………………………………………….. 35
2-1-6-1- 10- وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ B12 (ﮐﻮﺑﺎﻻﻣﯿﻦ) ……………………………………………………………………………………………… 35
2-1-6-1- 11- ﮐﻮﻟﯿﻦ…………………………………………………………………………………………………………………………… 36
2-1-6-2- مواد معدنی کم نیاز در پریمکس 5/0 درصد مرغ گوشتی……………………………………………………….. 37
2-1-6-2-1- منگنز……………………………………………………………………………………………………………………………….. 37
2-1-6-2-2- آهن…………………………………………………………………………………………………………………………………. 38
2-1-6-2-3- روی………………………………………………………………………………………………………………………………… 39
2-1-6-2-4- مس…………………………………………………………………………………………………………………………………. 40
2-1-6-2-5- ید …………………………………………………………………………………………………………………………………… 42
2-1- مواد اولیه مورد استفاده در جیره های آزمایشی………………………………………………………………………………. 10
2-1-1- ذرت…………………………………………………………………………………………………………………………………………. 10
2-1-2- کنجاله سویا……………………………………………………………………………………………………………………………… 11
2-1-3- چربی ها…………………………………………………………………………………………………………………………………… 15
2-1-4- تامین کلسیم و فسفر جیره…………………………………………………………………………………………………………. 20
2-1-4-1- دی کلسیم فسفات……………………………………………………………………………………………………………… 20
2-1-5- تامین اسیدهای اسیدهای آمینه ضروری در جیره ………………………………………………………………………. 21
2-1-5-1- متیونین ……………………………………………………………………………………………………………………………….. 23
2-1-5-2- لایزین………………………………………………………………………………………………………………………………….. 25
2-1-6- پریمکس ویتامین – مواد معدنی……………………………………………………………………………………………….. 27
2-1-6-1- ویتامین ها در پریمکس 5/0درصد مرغ گوشتی……………………………………………………………………… 28
2-1-6-1- 1- ویتامین A………………………………………………………………………………………………………………………. 29
2-1-6-1- 2- ویتامین D3……………………………………………………………………………………………………………………. 30
2-1-6-1- 3- ویتامین E………………………………………………………………………………………………………………………. 31
2-1-6-1- 4- ویتامین 3K…………………………………………………………………………………………………………………….. 33
2-1-6-1- 5- تیامین (ویتامین 1B…………………………………………………………………………………………………………. 34
2-1-6-1- 6- ریبوفلاوین (ویتامین 2B) ………………………………………………………………………………………………. 34
2-1-6-1- 7- وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ B3 (ﻧﯿﺎﺳﯿﻦ)………………………………………………………………………………………………………. 34
2-1-6-1- 8- وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ B5(ﭘﺎﻧﺘﻮﺗﻨﯿﮏ اﺳﯿﺪ) ………………………………………………………………………………………….. 34
2-1-6-1- 9- پیریدوكسین (ویتامین 6B) …………………………………………………………………………………………….. 35
2-1-6-1- 10- وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ B12 (ﮐﻮﺑﺎﻻﻣﯿﻦ) ……………………………………………………………………………………………… 35
2-1-6-1- 11- ﮐﻮﻟﯿﻦ…………………………………………………………………………………………………………………………… 36
2-1-6-2- مواد معدنی کم نیاز در پریمکس 5/0 درصد مرغ گوشتی……………………………………………………….. 37
2-1-6-2-1- منگنز……………………………………………………………………………………………………………………………….. 37
2-1-6-2-2- آهن…………………………………………………………………………………………………………………………………. 38
2-1-6-2-3- روی………………………………………………………………………………………………………………………………… 39
2-1-6-2-4- مس…………………………………………………………………………………………………………………………………. 40
2-1-6-2-5- ید …………………………………………………………………………………………………………………………………… 42
2-1-6-2-6- سلنیم ……………………………………………………………………………………………………………………………… 42
2-1-7- کوکسیدیواستات………………………………………………………………………………………………………………………. 43
2-1-7-1- سالینومایسین……………………………………………………………………………………………………………………….. 44
2-2- کیفیت لاشه ………………………………………………………………………………………………………………………………….. 44
2-3- فراسنجه های خونی………………………………………………………………………………………………………………………. 46
2-3-1- پروتئین های عمده پلاسما…………………………………………………………………………………………………………. 47
2-3-2- چربی های خون……………………………………………………………………………………………………………………….. 48
2-3-2-1- كلسترول (Cholesterol ………………………………………………………………………………………………… 48
2-3-2- – تری گلیسیرید (Triglyceride ) ……………………………………………………………………………………… 49
2-4- میکروارگانیسمها در طیور……………………………………………………………………………………………………………… 50
2-4- 1- عوامل مؤثر بر ترکیب جمعیتی میکروفلور دستگاه گوارش……………………………………………………….. 51
فصل سوم: مواد و روش ها
3- 1- موقعیت سالن و محیط پرورش ……………………………………………………………………………………………………. 55
3-2- روش انجام آزمایش ……………………………………………………………………………………………………………………… 55
3-4- جیرههای غذایی……………………………………………………………………………………………………………………………. 56
3- 6- روش اندازهگیری صفات مختلف ……………………………………………………………………………………………….. 59
3- 6-1- کیفیت لاشه……………………………………………………………………………………………………………………………… 59
3-6-2- اندازهگیری فراسنجههای بیوشیمیایی خون………………………………………………………………………………… 59
3-6-3- اندازهگیری فراسنجههای فلور میکروبی…………………………………………………………………………………….. 60
3-7- مدل آماری طرح آزمایشی …………………………………………………………………………………………………………… 60
فصل چهارم: نتایج
4- نتایج لاشه………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 62
4-1- صفات لاشه ………………………………………………………………………………………………………………………………….. 62
4-1-1- درصد لاشه……………………………………………………………………………………………………………………………….. 62
4-1-2- درصد لاشه قابل طبخ………………………………………………………………………………………………………………… 62
4-1-3- درصد سینه ……………………………………………………………………………………………………………………………… 62
4-1-4- درصد ران ها…………………………………………………………………………………………………………………………….. 62
4-1-5- درصد کبد و صفرا…………………………………………………………………………………………………………………….. 62
4-1-6- درصد چربی محوطه بطنی………………………………………………………………………………………………………… 62
4-2- صفات بیوشیمیایی خون………………………………………………………………………………………………………………… 63
4-2-1- پروتئین کل………………………………………………………………………………………………………………………………. 63
4-2-2- آلبومن………………………………………………………………………………………………………………………………………. 63
4-2-3- گلوکز………………………………………………………………………………………………………………………………………. 63
4-2-4- تریگلیسیرید……………………………………………………………………………………………………………………………. 63
4-2-5- کلسترول…………………………………………………………………………………………………………………………………… 64
4-2-6- HDL………………………………………………………………………………………………………………………………………. 64
4-2-7- LDL………………………………………………………………………………………………………………………………………. 64
4-2-8- اسید اوریک …………………………………………………………………………………………………………………………….. 64
4-3- فلور میکروبی………………………………………………………………………………………………………………………………… 65
4-3-1- تعداد E. Coli……………………………………………………………………………………………………………………….. 65
4-3-2- تعداد لاکتوباسیل ……………………………………………………………………………………………………………………… 65
فصل پنجم: بحث و نتیجه گیری
5-1- صفات لاشه ………………………………………………………………………………………………………………………………….. 67
5-2- فراسنجه های خونی………………………………………………………………………………………………………………………. 68
5-3- فلور میکروبی روده باریک…………………………………………………………………………………………………………….. 69
5-4- نتیجه گیری …………………………………………………………………………………………………………………………………. 70
پیشنهادات……………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 70
منابع……………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 71
4فهرست جداول و نمودارها
نمودار 1- میزان تولید و تجارت انواع گوشت در جهان ………………………………………………………………………….. 4
جدول 1- ظرفیت واحدهای مرغ گوشتی به تفكیك استان در سال 1389 ( واحد قطعه ) ………………………….. 5
شکل 2- اجزای لاشه طیور………………………………………………………………………………………………………………………
جدول 3-1- دمای سالن در هفتههای مختلف دوران پرورش جوجههای گوشتی……………………………………… 55
جدول 3-2- زمان، نوع و روش واكسیناسیون………………………………………………………………………………………….. 56
جدول 3-3- اجزای جیره غذایی در دوره های مختلف پرورش……………………………………………………………….. 56
جدول 3-4- پریمکس 5/0 % آوای کاسپین شمال گوشتی…………………………………………………………………………. 57
2-1-6-2-6- سلنیم ……………………………………………………………………………………………………………………………… 42
2-1-7- کوکسیدیواستات………………………………………………………………………………………………………………………. 43
2-1-7-1- سالینومایسین……………………………………………………………………………………………………………………….. 44
2-2- کیفیت لاشه ………………………………………………………………………………………………………………………………….. 44
2-3- فراسنجه های خونی………………………………………………………………………………………………………………………. 46
2-3-1- پروتئین های عمده پلاسما…………………………………………………………………………………………………………. 47
2-3-2- چربی های خون……………………………………………………………………………………………………………………….. 48
2-3-2-1- كلسترول (Cholesterol ………………………………………………………………………………………………… 48
2-3-2- – تری گلیسیرید (Triglyceride ) ……………………………………………………………………………………… 49
2-4- میکروارگانیسمها در طیور……………………………………………………………………………………………………………… 50
2-4- 1- عوامل مؤثر بر ترکیب جمعیتی میکروفلور دستگاه گوارش……………………………………………………….. 51
فصل سوم: مواد و روش ها
3- 1- موقعیت سالن و محیط پرورش ……………………………………………………………………………………………………. 55
3-2- روش انجام آزمایش ……………………………………………………………………………………………………………………… 55
3-4- جیرههای غذایی……………………………………………………………………………………………………………………………. 56
3- 6- روش اندازهگیری صفات مختلف ……………………………………………………………………………………………….. 59
3- 6-1- کیفیت لاشه……………………………………………………………………………………………………………………………… 59
3-6-2- اندازهگیری فراسنجههای بیوشیمیایی خون………………………………………………………………………………… 59
3-6-3- اندازهگیری فراسنجههای فلور میکروبی…………………………………………………………………………………….. 60
3-7- مدل آماری طرح آزمایشی …………………………………………………………………………………………………………… 60
فصل چهارم: نتایج
4- نتایج لاشه………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 62
4-1- صفات لاشه ………………………………………………………………………………………………………………………………….. 62
4-1-1- درصد لاشه……………………………………………………………………………………………………………………………….. 62
4-1-2- درصد لاشه قابل طبخ………………………………………………………………………………………………………………… 62
4-1-3- درصد سینه ……………………………………………………………………………………………………………………………… 62
این مطلب را هم بخوانید :
4-1-4- درصد ران ها…………………………………………………………………………………………………………………………….. 62
4-1-5- درصد کبد و صفرا…………………………………………………………………………………………………………………….. 62
4-1-6- درصد چربی محوطه بطنی………………………………………………………………………………………………………… 62
4-2- صفات بیوشیمیایی خون………………………………………………………………………………………………………………… 63
4-2-1- پروتئین کل………………………………………………………………………………………………………………………………. 63
4-2-2- آلبومن………………………………………………………………………………………………………………………………………. 63
4-2-3- گلوکز………………………………………………………………………………………………………………………………………. 63
4-2-4- تریگلیسیرید……………………………………………………………………………………………………………………………. 63
4-2-5- کلسترول…………………………………………………………………………………………………………………………………… 64
4-2-6- HDL………………………………………………………………………………………………………………………………………. 64
4-2-7- LDL………………………………………………………………………………………………………………………………………. 64
4-2-8- اسید اوریک …………………………………………………………………………………………………………………………….. 64
4-3- فلور میکروبی………………………………………………………………………………………………………………………………… 65
4-3-1- تعداد E. Coli……………………………………………………………………………………………………………………….. 65
4-3-2- تعداد لاکتوباسیل ……………………………………………………………………………………………………………………… 65
فصل پنجم: بحث و نتیجه گیری
5-1- صفات لاشه ………………………………………………………………………………………………………………………………….. 67
5-2- فراسنجه های خونی………………………………………………………………………………………………………………………. 68
5-3- فلور میکروبی روده باریک…………………………………………………………………………………………………………….. 69
5-4- نتیجه گیری …………………………………………………………………………………………………………………………………. 70
پیشنهادات……………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 70
منابع……………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 71
4فهرست جداول و نمودارها
نمودار 1- میزان تولید و تجارت انواع گوشت در جهان ………………………………………………………………………….. 4
جدول 1- ظرفیت واحدهای مرغ گوشتی به تفكیك استان در سال 1389 ( واحد قطعه ) ………………………….. 5
شکل 2- اجزای لاشه طیور………………………………………………………………………………………………………………………
جدول 3-1- دمای سالن در هفتههای مختلف دوران پرورش جوجههای گوشتی……………………………………… 55
جدول 3-2- زمان، نوع و روش واكسیناسیون………………………………………………………………………………………….. 56
جدول 3-3- اجزای جیره غذایی در دوره های مختلف پرورش……………………………………………………………….. 56
جدول 3-4- پریمکس 5/0 % آوای کاسپین شمال گوشتی…………………………………………………………………………. 57
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1399-07-01] [ 11:07:00 ق.ظ ]
|