دانلود پایان نامه:تهیه كرم حاوی عصاره حلزون و روغن شترمرغ و بررسی خصوصیات فیزیك وشیمیایی آن |
3-3-4. تزریق چربی متیله شده به دستگاه GC/MASS……………………………………………………………………. 68
3-4. مواد و وسایل (ترشح حلزون)…………………………………………………………………………………………………………. 68
3-4-1. ترشح حلزون………………………………………………………………………………………………………………………………. 68
3-4-2. دستگاههای مورد استفاده………………………………………………………………………………………………………….. 69
3-4-3. حلالهای بکار رفته در مرحله استخراج ویتامین A……………………………………………………………….. 69
3-5. روش استخراج ویتامین A……………………………………………………………………………………………………………… 70
3-6. روش کار جهت تهیه پایه نیمه جامد …………………………………………………………………………………………… 71
3-6-1. برای ساخت پایه نیمه جامد با روغن شترمرغ طبق روش ذیل اقدام گردید………………………… 72
3-6-2. برای ساخت پایه نیمه جامد با ترشح حلزون طبق روش ذیل اقدام گردید………………………….. 73
3-7. بررسیهای فیزیکی و شیمیایی……………………………………………………………………………………………………… 74
3-7-1. بررسی یکنواختی……………………………………………………………………………………………………………………….. 74
3-7-2. آزمایش سیکل حرارتی……………………………………………………………………………………………………………… 75
3-7-3. آزمایش تغییرات دما………………………………………………………………………………………………………………….. 75
3-7-4. آزمایش سرد و گرم شدن………………………………………………………………………………………………………….. 75
3-7-5. تعیین pHفرآورده…………………………………………………………………………………………………………………….. 75
3-7-6. کنترل میکروبی نمونهها…………………………………………………………………………………………………………….. 75
فصل چهارم: نتایج
4-1. نتایج استخراج چربی………………………………………………………………………………………………………………………. 80
4-1-1. نتایج بدست آمده از آنالیزهای شیمیایی انجام شده با روش استخراج گداخت مرطوب ……. 81
4-2. نتایج حاصل از استخراج ویتامین A ترشح حلزون……………………………………………………………………… 82
4-3. نتایج حاصل از تهیه کرمها…………………………………………………………………………………………………………….. 83
4-3-1. نتایج حاصل از آزمایشات فیزیکی بر روی کرمها…………………………………………………………………….. 84
فصل پنجم: بحث و پیشنهادات
5-1. نتیجهگیری………………………………………………………………………………………………………………………………………. 93
5-2. پیشنهادات……………………………………………………………………………………………………………………………………….. 98
منابع………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 99
خلاصه انگلیسی………………………………………………………………………………………………………………………………….. 106
فهرست جداول
عنوان صفحه
جدول 2-1. آمار واحدهای پرورش شترمرغ در کشور…………………………………………………………………………… 26
جدول 2-2. طبقهبندی لیپیدها………………………………………………………………………………………………………………. 29
جدول 2-3. میزان چربی بعضی از اقلام غذایی…………………………………………………………………………………….. 29
جدول 2-4. اسیدهای چرب اشباع…………………………………………………………………………………………………………. 40
جدول 2-5. اسیدهای چرب غیر اشباع………………………………………………………………………………………………….. 42
جدول 3-1. دستگاههای مورد استفاده (روغن شترمرغ)……………………………………………………………………….. 66
جدول 3-2. دستگاههای مورد استفاده (ترشح حلزون)…………………………………………………………………………. 69
جدول 3-3. مواد بکار رفته در فرمولاسیون عمومی کرم………………………………………………………………………. 72
جدول 3-4. نوع و مقدار مواد بکار رفته در فرمولاسیون کرم (روغن شترمرغ)………………………………….. 73
جدول 3-5. نوع و مقدار مواد بکار رفته در فرمولاسیون کرم (ترشح حلزون)…………………………………….. 74
جدول 4-1. نتایج GC/MASS………………………………………………………………………………………………………………. 88
جدول 4-2. نتیجه تست uv- visible نمونه ترشح حلزون…………………………………………………………………… 89
جدول 4-3. مقادیر مواد بکار برده شده در فرمولاسیونهای 1 تا 9 بر حسب گرم و نتایج مربوط به تعیین pH و پایداری
آنها………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 90
فهرست نمودارها
عنوان صفحه
نمودار 4-1. هگزا دکانوئیک اسید متیل استر………………………………………………………………………………………… 81
نمودار 4-2. 9- هگزا دکانوئیک اسید متیل استر………………………………………………………………………………….. 82
نمودار 4-3. n- هگزا دکانوئیک اسیدمتیل استر……………………………………………………………………………………. 83
نمودار 4-4. 9-12- اکتا دکا دینوئیک اسید متیل استر……………………………………………………………………… 84
نمودار 4-5. 9- اکتا دکانوئیک اسید متیل استر…………………………………………………………………………………… 85
نمودار 4-6. اکتا دکانوئیک اسید متیل استر………………………………………………………………………………………….. 86
این مطلب را هم بخوانید :
نمودار 4-7. 9- اکتا دکانوئیک اسید متیل استر…………………………………………………………………………………… 87
نمودار 4-8. سیس- واسنیک اسید متیل استر……………………………………………………………………………………… 87
فهرست اشکال
عنوان صفحه
شکل 2-1. لایههای مختلف پوست……………………………………………………………………………………………………………. 8
شکل 2-2. تصویر اولئیک اسید با پیوند سیس و ترانس………………………………………………………………………. 37
شکل 2-3. مسیر تغییر مشتقات ویتامین A به فرم فعال آن………………………………………………………………. 55
شکل 2-4. انواع مشتقات ویتامین C مورد استفاده در فرآوردههای آرایشی………………………………………. 56
شکل 2-5. ساختمان ویتامین E (آلفاتوكوفرول)……………………………………………………………………………………. 57
شکل 2-6. ساختمان ویتامین D…………………………………………………………………………………………………………….. 58
شکل 2-7. انواع مشتقات ویتامین B3 مورد استفاده از فرآوردههای آرایشی………………………………………. 58
شکل 2-8. انواع مشتقات ویتامین B5 مورد استفاده در فرآوردههای بهداشتی…………………………………… 60
شکل 2-9. ساختمان لینولئیك اسید…………………………………………………………………………………………………….. 60
خلاصه فارسی
هدف از انجام این پژوهش، بررسی اسیدهای چرب معمول روغن شترمرغ و تعیین مقدار رتینول موجود در ترشح حلزون جهت ساخت کرم با خواص درمانی میباشد.
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1399-07-01] [ 11:27:00 ب.ظ ]
|