تعریف کشاورزی ارگانیک.. 16

پیشینه کشاورزی ارگانیک.. 18

کشاورزی ارگانیک در ایران. 20

مشکلات کشت ارگانیک در ایران. 22

مضرات کشاورزی صنعتی یا تجاری. 24

فواید کشاورزی ارگانیک: 25

بازار جهانی تولیدات ارگانیک.. 27

انگیزه خرید محصولات ارگانیک.. 29

جایگاه آیفوام(IFOAM ) 30

کشاورزی ارگانیک و توسعه پایدار 33

تصورات اشتباه در کشاورزی ارگانیک.. 33

دلیل تقاضا برای محصولات ارگانیک.. 36

استاندارد هاومقررات درکشاورزی ارگانیک: 37

استانداردهای بین المللی. 37

استانداردهای منطقه ای/فرامنطقه ای. 37

استانداردهای ملی. 38

استانداردهای گواهی/استانداردهای خصوصی. 38

اصول کلی مدیریت ارگانیک درمحصولات زراعی وباغی. 39

اقتصاد روستایی. 40

طراحی بازار ارگانیک.. 41

بازار محلی. 42

بازار منطقه ای. 42

شبکه بازار ملی وصنایع تبدیلی. 43

صادرات.. 43

فصل سوم: موقعیت جغرافیایی منطقه مورد مطالعه…………………………………………48

موقعیت جغرافیایی روستا 49

اقلیم. 49

دما 50

 

ساعات آفتابی. 51

بارندگی. 52

منابع آب.. 54

پوشش گیاهی. 55

ویژگی های جمعیتی روستا 55

بررسی های اقتصادی. 56

بخش کشاورزی. 57

فصل چهارم: تجزیه و تحلیل.. 58

آمار توصیفی. 60

آمار استنباطی. 85

فصل پنجم: نتیجه و پیشنهادات.. 87

نتیجه گیری از بحث.. 89

پیشنهادات.. 91

این مطلب را هم بخوانید :

 

منابع وماخذ. 93

 

چکیده

افزایش سطح آگاهی مصرف کنندگان محصولات کشاورزی در خصوص تاثیرات سوء مواد شیمیایی موجود بر سلامتی مصرف کنندگان وایجاد بیماری های حاد ومزمن،اشتیاق مصرف کنندگان را به کشاورزی ارگانیک افزایش داده است.با افزایش سطح آگاهی ها،بازارهای ارگانیک محصولات کشاورزی رشد قابل توجهی را شاهد بوده اند.

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...