پایان نامه ارشد: ارزیابی صفات زراعی در لاین های M3 حاصل از القای موتاسیون با اشعه گاما در کلزا |
2-4- تکامل اصلاح کلزا………………………………… 6
2- 5- ارقام کلزا از نظر تیپ رشد……………………… 8
2- 6- اهمیت و جایگاه کلزا در ایران………………….. 8
2- 7- سطح زیر کشت، تولید و عملکرد کلزا در جهان و ایران…..9
2-8- ترکیب شیمیایی دانه کلزا……………………. 10
2-9- خصوصیات گیاهشناسی……………………. 12
2- 9- 1-ریشه………………………………………. 12
2- 9- 2- ساقه……………………………………… 13
2- 9- 3- برگ……………………………………….. 13
2-9-4-گل……………………………………………. 13
2-9-5- میوه………………………………………… 14
2-9-6-دانه کلزا ……………………………………..14
2-10- مراحل فنولوژی……………………………… 14
2-11- نیازهای اکولوژیک…………………………… 14
2-12- آفات و بیماریها………………………………. 14
2- 13-روشهای اصلاحی در کلزا…………………… 17
2-14-جهش…………………………………………. 18
2-14-1- جهشزاهای شیمیایی……………………. 18
2-14-2-جهشزاهای فیزیکی……………………….. 19
2-14-3- نسلهای جهش……………………………. 20
2-14-4-موارد استفاده از بهنژادی جهشی………… 20
2-15- اهداف اصلاحی کلزا …………………………….21
2-15-1- کیفیت دانه………………………………….. 22
2-15 -2-اصلاح برای بهبود کیفیت روغن……………. 22
2-15-3-اصلاح برای کیفیت کنجاله بذر………………. 22
2-15-4- بهبود عملکرد………………………………… 23
2-15-5-اصلاح برای مقاومت به بیماریها و آفات…….. 23
2-15-6- اصلاح صفات زراعی…………………………. 23
2-16- تجزیه تحلیلهای چند متغیره…………………. 24
2-16-1- همبستگی بین صفات……………………… 25
2-16- 2- رگرسیون گام به گام ………………………..25
2-16-3- تجزیه و تحلیل ضرایب مسیر………………… 26
این مطلب را هم بخوانید :
2-16-4- تجزیه به عاملها…………………………….. 26
2-16-5- وراثتپذیری………………………………….. 27
2-16-6- ضریب تغییرات……………………………….. 28
فصل سوم: مواد و روشها ………………………………..30
3-1- مکان آزمایش…………………………………….. 30
3-2- عملیات زراعی……………………………………..30
3-3- مواد ژنتیکی و طرح آماری مورد استفاده……….. 31
3-4- خصوصیات مورد برررسی و نحوه اندازهگیری آنها…31
3-5- تجزیه آماری اطلاعات…………………………….. 31
فصل چهارم: نتایج و بحث……………………………… 34
4-1- تجزیه واریانس و مقایسه میانگین ها ……………34
4-1-1 روز تا گلدهی……………………………………… 34
4-1-2- روز تا رسیدگی…………………………………… 36
4-1-3- ارتفاع بوته………………………………………. 37
4-1-4- وزن هزار دانه……………………………………. 38
4-1-5- تعداد غلاف در بوته…………………………….. 39
4-1-6- تعداد دانه در غلاف…………………………….. 40
4-1-7- عملکرد دانه در بوته……………………………. 40
4-2- همبستگی بین صفات…………………………… 44
4-3- رگرسیون مرحله ای………………………………. 46
4-4- تجزیه ضرایب مسیر………………………………… 48
4-5- تجزیه به عاملها ……………………………………49
فصل پنجم: نتیجهگیری و پیشنهادات………………….. 52
5-1- پیشنهادات………………………………………….. 53
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1399-07-01] [ 03:05:00 ب.ظ ]
|