پایان نامه ارشد: بررسی اثر پوشش و حبهدار کردن بذر با مواد شیمیایی و باکتری های محرک رشد بر جوانه زنی بذر چغندرقند |
1-4-1- بذرهای چند جوانه…………………………………………………….. 7
1-4-2- بذرهای تک جوانه…………………………………………………….. 8
1-5- بذر و اهمیت آن در کشاورزی………………………………………….. 10
1-6- تعریف بذر…………………………………………………………………. 10
1-7- تعریف جوانهزنی بذر…………………………………………………….. 11
1-8- احتیاجات جوانهزنی و سبز شدن بذرها ……………………………….12
1-9- بستر بذر الگو……………………………………………………………. 12
1-10- كاشت بذر………………………………………………………………… 13
1-11- بهبود کارایی بذر…………………………………………………………. 13
1-11-1- حبهدار کردن (Seed Pelleting)……………………………………… 15
1-11-2- پوششدار کردن (Seed Coating)…………………………………… 16
1-11-3- پوشش نازک بذر (Film Coating)…………………………………… 18
1-11-4- ریزوباکتریهای محرک رشد گیاه………………………………………. 18
1-12- اثرات باکتری………………………………………………………………… 19
1-12-1- افزایش رشد گیاه……………………………………………………… 19
1-12-2- توان تولید سیدروفور…………………………………………………. 19
1-12-3- افزایش جوانهزنی بذور……………………………………………… 20
1-12-4- تولید فیتوهورمونها………………………………………………….. 20
1-13- اثر پوششدار کردن بذر با باکتری……………………………………… 21
1-14- اثر پوششدار کردن بذر با مواد شیمیایی……………………………… 23
1-15- اثر حبهدار کردن بذر با مواد شیمیایی………………………………….25
1-16- اثر حبهدار کردن بذر با باکتری………………………………………….. 26
فصل دوم: مواد و روشها
1-17- مکان و نحوه اجرای طرح………………………………………………… 28
1-18- تهیه و آمادهسازی مواد………………………………………………… 28
1-18-1- مواد شیمیایی……………………………………………………….. 28
1-18-2- آمادهسازی محلول باکتری……………………………………….. 28
1-18-3- مواد به کار برده شده در پوشش بذر…………………………….. 29
1-19- روش اجرای طرح………………………………………………………… 29
1-19-1- آزمایش اول : پوششدار کردن و حبهدار کردن بذر با باکتری در آزمایشگاه…..29
1-19-2- آزمایش دوم : پوششدار کردن و حبهدار کردن بذر با هورمون در آزمایشگاه…32
1-20- کاشت بذرها در آزمایشگاه…………………………………………. 32
این مطلب را هم بخوانید :
1-20-1- تعیین مولفههای جوانهزنی……………………………………… 33
1-20-2- کشت بذرهای پوشش دارشده و حبهدار شده در گلخانه……. 35
1-20-3- تعیین ماندگاری و شمارش تعداد باکتری ها به شیوه Pour Plate Method
فصل سوم: نتایج و بحث
1-21- اثر تیمار پوشش و حبهدار کردن بذر با محلول باکتری بر جوانهزنی در آزمایشگاه…… 37
1-21-1- درصد جوانهزنی………………………………………………….. 37
1-21-2- ضریب و سرعت جوانهزنی………………………………………. 38
1-21-3- میانگین مدت جوانهزنی…………………………………………. 39
1-21-4- طول ریشهچه و ساقهچه………………………………………… 41
1-21-5- وزن تر گیاهچه و خشک گیاهچه………………………………… 42
1-21-6- درصد گیاهچههای نرمال و غیر نرمال……………………………. 44
1-21-7- شاخص وزنی بنیه بذر…………………………………………….. 45
1-21-8- شاخص طولی بنیه بذر…………………………………………… 45
1-21-9- نتیجه گیری………………………………………………………….. 46
1-22- اثر پوشش و حبهدارکردن بذر با باکتری بر ویژگیهای جوانهزنی بذر در گلخانه…… 51
1-22-1- درصد جوانهزنی…………………………………………………… 51
1-22-2- ضریب و سرعت جوانهزنی……………………………………… 52
1-22-3- میانگین مدت جوانهزنی……………………………………….. 54
1-22-4- طول ریشهچه و ساقهچه……………………………………… 55
1-22-5- وزن تر و خشک گیاهچه………………………………………… 56
1-22-6- درصد گیاهچههای نرمال و غیر نرمال………………………….. 59
1-22-7- شاخص وزنی بنیه بذر…………………………………………… 61
1-22-8- شاخص طولی بنیه بذر………………………………………….. 62
1-22-9- نتیجه گیری……………………………………………………….. 62
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1399-07-01] [ 03:02:00 ب.ظ ]
|