پایان نامه ارشد: بررسی اثر pH و غلظت نمک و دمای پاستوریزاسیون بر پدیده دوفاز شدن دوغ |
2-3-1- ارزش تغذیه ای دوغ…………………………………………………………………….. 6
2-3-2- خواص فیزیکی دوغ …………………………………………………………………… 9
2-3-3- عیوب فیزیکی دوغ …………………………………………………………………… 10
2-3-3-1- دوفاز شدن ……………………………………………………………………….. 10
2-3-3-2- ویسکوزیته پائین ………………………………………………………………….. 12
2-3-3-3- ویسکوزیته زیاد …………………………………………………………………… 13
2-3-4- جلوگیری از دوفاز شدن دوغ ……………………………………………………… 13
2-4- پروتئین های آب پنیر …………………………………………………………………… 20
2-4-1- پایداری پروتئینهای آب پنیر …………………………………………………………. 23
2-4-1-1- pH …………………………………………………………………………………
2-4-1-2- حرارت ……………………………………………………………………………… 25
2-4-1-3- نمک ……………………………………………………………………………….. 28
2-5- کازئین …………………………………………………………………………………… 30
2-5-1- پایداری کلوئیدی میسلها ………………………………………………………….. 33
2-5-1-1- pH ………………………………………………………………………………….
2-5-1-2-حرارت …………………………………………………………………………….. 35
2-5-1-3- نمک ………………………………………………………………………………. 38
فصل سوم: مواد و روشها ………………………………………………………………….. 27
3-1- تولید دوغ ……………………………………………………………………………… 42
3-2- آزمونهای شیمیایی …………………………………………………………………… 42
3-2-1- تعیین pH و اسیدیته ………………………………………………………………… 43
3-2-2- تعیین مقدار پروتئین، چربی و ماده خشک ………………………………………. 43
3-3- تعیین ویسکوزیته ………………………………………………………………………. 43
3-4- بررسی ساختار ……………………………………………………………………….. 44
3-5- تعیین اندازه ذرات …………………………………………………………………… 43
3-6- بررسی پایداری فیزیکی ………………………………………………………………. 44
3-7- اندازه گیری پتانسیل زتا ……………………………………………………………….. 45
3-8- طرح آماری و تجزیه و تحلیل نتایج ………………………………………………… 45
فصل چهارم: نتایج و بحث ………………………………………………………………….. 46
4-1- نتایج آزمایشها ………………………………………………………………………… 46
4-1-1- برازش مدل …………………………………………………………………………. 46
4-1-2- تاثیر متغیرهای فرآیند بر پاسخ ویسکوزیته ……………………………………….. 51
این مطلب را هم بخوانید :
4-1-3- تأثیر متغیرهای فرآیند بر پاسخ پتانسیل زتا ……………………………………… 55
4-1-4- تأثیر متغیرهای فرآیند بر پاسخ بعد برخال ………………………………………. 58
4-1-5- تأثیر متغیرهای فرآیند بر پاسخ پهنای توزیع ذرات …………………………….. 62
4-1-6- تأثیر متغیرهای فرآیند بر پاسخ قطر متوسط ذرات ………………………………… 66
4-1-7- تأثیر متغیرهای فرآیند بر پاسخ پایداری (دوفاز شدن) ……………………………. 70
4-2- تعیین شرایط بهینه پایداری دوغ ………………………………………………………. 74
فصل پنجم: نتیجه گیری و پیشنهادات ………………………………………………………. 76
5-1- نتیجه گیری کلی …………………………………………………………………………. 76
5-2- پیشنهاد پژوهشهای آتی ………………………………………………………………. 77
فهرست منابع …………………………………………………………………………………. 88
پیوست …………………………………………………………………………………………… 86
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1399-07-01] [ 03:02:00 ب.ظ ]
|