دانلود پایانامه ارشد: بررسی اثر نیکل، سولفات نیکل و نیترات نیکل(II) روی عمر گلدانی و کیفیت گلشاخهبریده ژربرا |
1-1-1-تاریخچه ژربرا……………………………………………………… 4
1-2- تكثیر………………………………………………………………….. 5
1-3- عملكرد……………………………………………………………………. 6
1-4- نابسامانیهای فیزیولوژیك……………………………………………… 6
1-4-1- خمیدگی و شكستن ساقه گل……………………………………………… 6
1-4-2- پژمردگی گل نابالغ……………………………………………………………. 6
1-5- آفات و بیماریها………………………………………………………………….. 7
1-6- بیان مساله……………………………………………………………………… 7
فصل دوم: مرور منابع
2-1- استانداردها و عوامل موثر بر عمر پس از برداشت گلهای شاخه بریده…………………………………………….. 9
2-1-1- متابولیسم و مسیرهای متابولیكی……………………………………………………………………………………………….. 9
2-1-2- پیری، ریزش و مرگ سلولی……………………………………………………………………………………………………… 10
2-1-3- پیری گلبرگها………………………………………………………………………………………………………………………….. 10
2-1-4- آب و نقش آن در عمر پس از برداشت گلهای شاخه بریده…………………………………………………………. 11
2-1-5- میكروارگانیسمها در محلول نگهداری گلها………………………………………………………………………………… 12
2-2- نیكل…………………………………………………………………………………………………………………………………………… 13
2-2-1- نقش نیكل در متابولیسم گیاه……………………………………………………………………………………………………. 14
2-2-1-1- یوروید……………………………………………………………………………………………………………………………….. 14
2-2-2- افزایش شاخصهای رشد…………………………………………………………………………………………………………. 15
2-2-3- تاثیر نیكل بر عمر پس از برداشت…………………………………………………………………………………………….. 17
2-2-4- علائم كمبود عنصر نیكل در گیاهان…………………………………………………………………………………………… 17
2-2-5- تجمع و سمیت………………………………………………………………………………………………………………………… 18
فصل سوم: مواد و روشها
3-1- مواد گیاهی…………………………………………………………….. 22
3-2- نوع طرح آزمایشی…………………………………………………. 23
3-2-1- معرفی تیمارها…………………………………………………………………………………………………………………………. 24
3-2-2- نحوه آمادهسازی گلها و انجام تیمار…………………………………………………………………………………………. 24
3-3- اندازهگیری صفات……………………………………………………………………………………………………………………….. 25
3-3-1- طول عمر گلجایی……………………………………………………………………………………………………………………. 25
3-3-2- كاهش وزن تر…………………………………………………………………………………………………………………………. 25
3-3-3- درصد ماده خشك…………………………………………………………………………………………………………………… 26
3-3-4- قطر گلها……………………………………………………………………………………………………………………………….. 26
این مطلب را هم بخوانید :
3-3-5- كاهش مواد جامد محلول در آب (TSS)………………………………………………………………………………….. 27
3-3-6- محتوای پروتئین گلبرگ…………………………………………………………………………………………………………… 27
3-3-7- رنگیزه كاروتنوئید گلبرگ…………………………………………………………………………………………………………. 28
3-3-8- جذب آب………………………………………………………………………………………………………………………………. 28
3-3-9- شمارش باكتری ساقه و محلول گلجای………………………………………………………………………………………. 28
3-3-10- فعالیت آنزیم پراكسیداز (POD)……………………………………………………………………………………………. 28
3-3-11- فعالیت آنزیم سوپراكسید دسموتاز (SOD)…………………………………………………………………………….. 29
3-4- تجزیه و تحلیل دادهها…………………………………………………………………………………………………………………… 29
فصل چهارم: نتیجه گیری
4-1- عمر گلجایی………………………………………………………………………………………………………………………………… 31
4-2- كاهش وزن تازه گل……………………………………………………………………………………………………………………… 32
4-3- درصد ماده خشك……………………………………………………………………………………………………………………….. 33
4-4- قطر گل………………………………………………………………………………………………………………………………………. 34
4-5- كاهش درصد مواد جامد محلول در آب (TSS)…………………………………………………………………………….. 35
4-6- میزان پروتئین گلبرگ…………………………………………………………………………………………………………………… 36
4-7- میزان كاروتنوئید گلبرگ……………………………………………………………………………………………………………….. 37
4-8- جذب آب…………………………………………………………………………………………………………………………………… 38
4-9- جمعیت باكتریایی در ته ساقه………………………………………………………………………………………………………… 39
4-10- جمعیت باكتریایی در محلول نگهداری گلها……………………………………………………………………………….. 40
4-11- فعالیت آنزیم سوپر اكسید دسموتاز……………………………………………………………………………………………… 41
4-12- فعالیت آنزیم پراكسیداز……………………………………………………………………………………………………………… 42
فصل پنجم: بحث
5-1- بحث………………………………………………………………………………… 45
5-2- نتیجهگیری………………………………………………………………………………. 50
5-3- پیشنهادها…………………………………………………………………………… 50
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1399-07-01] [ 01:06:00 ب.ظ ]
|