متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته :علوم وصنایع غذایی |
استاد راهنما:
دکتر عبدالرضامحمدی نافچی
استاد مشاور:
دکتر مرضیه بلندی
استاد داور:
دکتر هاشمی مقدم
برای رعایت حریم خصوصی نام نگارنده پایان نامه درج نمی شود
(در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است)
تکه هایی از متن پایان نامه به عنوان نمونه :
(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)
فهرست مطالب
چکیده: ب
فهرست جداول. ج
فهرست اشکال. د
فهرست مطالب… ه
فصل اول: کلیات… 1
١-١ –بیان مسأله: 2
١-۳-اهداف، فرضیات و سوالات تحقیق.. 4
فصل دوم : بررسی منابع. 6
٢-١- تاریخچه. 7
٢-٢-ترکیبات شیمیایی برنج.. 8
٢-٢-١-نشاسته برنج.. 8
٢-٢-٢-پروتئین دانه. 9
٢-٢-٣-چربی.. 10
٢-٢-٤-ویتامین.. 10
٢-٢-٥-مواد معدنی.. 10
٢-٣-طبقه بندی ارقام برنج از نظر تیپ اقلیمی.. 11
٢-٣-١-نوع ایندیکا 11
٢-٣-٢-نوع ژاپونیکا 12
٢-٣-٣-نوع جاوانیکا 12
٢-٤-طبقه بندی ارقام برنج از نظر گیاه شناسی.. 12
٢-٤-١-برنج دانه بلند. 12
٢-٤-٢-برنج دانه متوسط.. 12
٢-٤-٣-برنج دانه گرد یا کوتاه 13
٢-٥-کیفیت دانه برنج.. 13
٢-٥-١-کیفیت تبدیل.. 13
٢-٥-٢-اندازه دانه. 14
٢-٥-٣-ظاهر دانه. 14
٢-٥-٤-کیفیت پخت… 15
٢-٥-٥-کیفیت تغذیه ای برنج.. 15
٢-٦-شناخت ارقام مختلف برنج رایج در بازار مصرف کشور. 15
٢-٦-١-میزان عطر، بو و طعم برنج.. 16
٢-٧-بررسی وضعیت تولید و میزان واردات برنج کشور. 16
٢-٧-١-سطح زیر کشت وتولید برنج.. 16
٢-٧-٢-واردات برنج.. 18
٢-٧-٣-مصرف برنج کشور. 18
٢-٨- سیستم های مواد غذایی –گیاه – خاک در برنج.. 20
٢-٨-١-سیستم کشت ماندابی.. 20
٢-٨-٢-سیستم خاک.. 20
٢-٨-٣-پتانسیل رداکس… 21
٢-٨-٣- مناطق اکسیدی و احیایی در خاک.. 21
٢-٨-٥-سیستم گیاه برنج.. 22
٢-٨-٥-١-آناتومی ریشه ها 22
٢-٨-٦-سازگاری فیزیولوژیکی : 23
٢-۸-٧-قدرت سبز شدن در شرایط غرقابی: 23
٢-٩-١آناتومی برنج: 24
٢-١٠-تغذیه برنج و مدیریت کودی: 26
٢-١٠-١-نیتروژن. 27
٢-١٠-٢-فسفر. 28
٢-١٠-٢-١اهمیت فسفر در تغذیه برنج: 28
٢-١٠-٢-٢-علائم کمبود فسفر در برنج.. 29
٢-١٠-٣-پتاسیم. 30
٢-١٠-٤-روی.. 30
٢-١٠-٥-کلسیم. 32
٢-١٠-٦-منیزیم. 33
٢-١٠-٧- گوگرد. 33
٢-١١- مدیریت تلفیقی مواد غذایی.. 34
٢-١١-١-منابع آلی مختلف، مکمل کودهای شیمیایی.. 34
٢-١١-٢-مصرف ضایعات صنعتی و فاضلابهای بیولوژیکی.. 34
٢-١١-٣-مشخصات کوددهی مؤثر. 35
٢-١١-٤-کود سبز برنج.. 36
٢-١١-٥-آزولا غنی کننده نیتروژن خاک برنج.. 36
٢-١١-٦-حد مطلوب عناصر غذایی در خاک، برگ و دانه برنج.. 36
٢-١٢-آلوده شدن آب آبیاری.. 38
٢-١٣-فرآیند تبدیل برنج.. 39
٢-١٣-١-خشک کردن : 40
٢-١٣-٢-نیم جوش کردن. 40
٢-١٣-٣-تمیز کردن. 41
٢-١٣-٤-ماشین های پوست کن.. 41
٢-١٣-٥-سفید کنهای برنج.. 41
٢-١٣-٦-ماشینهای صیقل دهنده (پولیشر یا براق کننده) 42
٢-١٣-٧-درجه بندی برنج.. 42
٢-١٤– سم شناسی سرب… 43
٢-١٤-١- سرب… 43
٢-١٤-٣- توكسیكوكینتیك سرب… 44
٢-١٤-٣-١- جذب سرب… 45
٢-١٤-٣-٢- تجمع سرب در بدن. 46
٢-١٤-٣-٣-دفع. 46
٢-١٤-٤- راه های مسمومیت… 47
٢-١٤-٥- مكانیسم مسمومیت… 48
٢-١٤-٦- عوارض مسمومیت های حاصل از تركیبات سرب… 48
٢-١٤-٧- عوارض سرب بر ارگان های مختلف… 49
٢-١٤-٧-١-خون. 49
٢-١٤-٧-٢-سیستم عصبی.. 50
٢-١٤-٧-٣- گوارش… 51
٢-١٤-٧-٤- تولید مثل.. 51
٢-١٤-٧-٥- کلیه. 51
٢-١٤-٧-٦-سیستم اسكلتی.. 52
٢-١٤-٧-٧ جفت وجنین.. 52
٢-١٤-٨-مسمومیت با املاح آلی سرب… 53
این مطلب را هم بخوانید :
٢-١٤-٩- سرطانزایی سرب… 53
٢-١٤-١٠- تشخیص مسمومیت سرب… 54
٢-١٤-١١- درمان مسمومیت با سرب… 54
٢-١٤-١٢-حد مجاز سرب… 55
٢-١٥- سم شناسی کادمیوم. 55
٢-١٥-١- كادمیوم. 55
٢-١٥-٢-مصارف كادمیوم. 56
٢-١٥-٢-١- راه های مسمومیت با كادمیوم. 57
٢-١٥-٣- توكسیكو كینتیك كادمیوم. 59
٢-١٥-٣-١-جذب… 59
٢-١٥-٣-٢-تجمع كادمیوم در بدن. 60
٢-١٥-٣-٣- دفع. 60
٢-١٥-٤- علائم مسمومیت… 61
٢-١٥-٥- عوارض کادمیوم بر ارگان های بدن. 62
٢-١٥-٥-١-كلیه. 62
٢-١٥-٥-٢- سیستم اسكلتی.. 62
٢-١٥-٥-٣-دستگاه تولید مثل.. 63
٢-١٥-٥-٤- سیستم تنفسی.. 63
٢-١٦- سرطانزایی كادمیوم. 63
٢-١٧- تشخیص مسمومیت کادمیوم. 64
٢-١٧-٣- درمان مسمومیت… 65
٢-١٨- حد مجاز کادمیوم. 65
٢-١٩- روشهای طیف سنجی اتمی.. 66
٢-١٩-١-جذب اتمی.. 66
٢-١٩-٢- مشخصات دستگاه 67
٢-١٩-٣- كوره 69
فصل سوم: مواد و روش ها 75
٣-١-مواد و تجهیزات… 76
٣-٢-روش کار. 77
٣-٣-اندازه گیری روی در خاک برنج های داخلی.. 78
٣-٤-روش اندازه گیری سرب وکادمیوم در خاک برنج های ایرانی.. 79
٣-٥-روش اندازه گیری سرب وکادمیوم وروی موجود در آب… 79
٣-٦- اندازه گیری کادمیوم. 80
٣-٧- اندازه گیری سرب… 80
٣-٨-اندازه گیری روی.. 80
٣-٩- اندازه گیری درصد رطوبت برنج.. 81
۳-١٠- روش آنالیز آماری.. 82
فصل چهارم: نتایج و بحث… 83
٤-١- بررسی میزان خواص اندازه گیری شده برنج ها 84
٤-١-١- میزان غلظت سرب… 84
٤-١-٢- غلظت کادمیوم. 86
٤-١-۳- غلظت روی.. 87
٤-١-٤- وزن هزار دانه. 88
٤-١-٥- درصد رطوبت… 90
٤-٢ بررسی میزان روی، کادمیوم و سرب خاکهای شالیزارهای شمال کشور. 91
٤-۳- بررسی میزان روی، کادمیوم و سرب در آب مورد استفاده در آبیاری.. 92
فصل پنجم: نتیجه گیری و پیشنهادات… 94
٥-١- نتیجه گیری.. 95
٥-٢-پیشنهادات… 98
فهرست جداول
جدول 2- 1: درصد عناصر موجود در انواع دانه برنج.. 11
جدول 2- 2: میزان سطح زیر کشت، تولید و عملکرد شلتوک و میزان واردات، تولید و مصرف سرانه برنج کشور طی سال های ١٣٨١-١٣٧٨. 20
جدول 2- 3: دامنه مناسب و سطح بحرانی برای کمبود نیتروژن. 30
جدول 2- 4: علائم کمبود روی در رابطه با درجه کمبود عنصر جانشین.. 34
جدول 2- 5: جدول حد مطلوب عناصر غذایی در خاک، برگ، کلش و دانه برنج.. 39
جدول 3- 1: مشخصات و شرایط دستگاهی کوره گرافیتی برای اندازه گیری سرب و کادمیوم در انواع برنج داخلی و خارجی.. 83
جدول 4- 1: میزان روی، کادمیوم و سرب خاک های شمال کشور. 93
جدول 4- 2: میزان روی، کادمیوم و سرب آبهای مورد استفاده در آبیاری شالیزارهای شمال کشور. 94
فهرست اشکال
شکل 4- 1: میانگین غلظت سرب برنج های ایرانی و خارجی. 84
شکل 4- 2: میانگین غلظت کادمیوم برنج های ایرانی و وارداتی. 86
شکل 4- 3: میانگین غلظت روی برنج های ایرانی و وارداتی. 87
شکل 4- 4: میانگین وزن هزار دانه برنج های ایرانی و وارداتی. 88
شکل 4- 5: میانگین محتوای رطوبت برنج های ایرانی و وارداتی. 90
فرم در حال بارگذاری ...
[چهارشنبه 1399-07-02] [ 02:55:00 ب.ظ ]
|