پایان نامه ارشد: بررسی اثر تنش شوری و زمان برداشت بر خصوصیات مورفولوژیک و فیزیولوژیک و فیتوشیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی گیاه مورد |
1-4-1 خصوصیات تیره میرتاسه………………………… 5
1-5 جنس های مهم تیره مورد در ایران……………….. 6
1-6 اختصاصات زایشی و رویشی………………………. 7
1-7 نیاز اکولوژی………………………………………….. 7
1-8کاشت و پرورش مورد………………………………… 8
1-9 خواص دارویی گیاه مورد……………………………. 8
1-10 اندام دارویی مورد………………………………….. 9
1-11کاربرد و اهمیت اقتصادی …………………………..9
1-12 فیتوشیمی اسانس مورد …………………………9
1-13 آنتی اکسیدان ها…………………………………. 9
1-14 طبقه بندی آنتی اکسیدان ها………………….. 10
1-15 آنتیاکسیدانهای موجود در غذا…………………… 11
1-16 اندازهگیری فعالیت آنتی اکسیدانی……………… 12
1-17 سنجش میزان پاکسازی آلفا، آلفا دی فنیل بتا پکریل هیدرازیل…..12
1-18 آزمون قدرت احیاءکنندگی آهن………………….. 12
1-19 روش بی رنگ شدن بتا کاروتن…………………… 13
1-20 ترکیبات فنولیک…………………………………….. 13
1-21 فلاونوئیدها ………………………………………….14
1-22 استخراج ترکیبات فنولیک…………………………. 15
1-23 آشنایی با کروماتوگرافی گازی(GC)………………. 16
1-24 عوامل موثر بر ترکیبات ثانویه گیاهان دارویی……. 16
1-25 بررسی زمان برداشت………………………………. 17
1-26 شوری…………………………………………………. 17
1-27 اثرات شوری بر گیاهان……………………………… 18
1-28 راههای محدود شدن رشد گیاه در اثر تنش شوری….18
1-29 اثرات شوری بر رشد رویشی گیاهان…………….. 19
1-30 اثرات شوری بر گل دهی و تشکیل بذر و عملکرد گیاهان…20
1-31 اثرات شوری بر فرآیندهای متابولیک……………… 20
1-32 بررسی منابع ………………………………………..21
فصل دوم :مواد و روش ها………………………………… 26
2-1 زمان و مشخصات محل اجرای آزمایش……………. 26
2-3 نحوه کاشت…………………………………………… 27
این مطلب را هم بخوانید :
2-4 اعمال تیمار شوری……………………………………. 27
2-5 شاخص های اندازه گیری شده……………………… 28
2-5-7- اندازه گیری رطوبت نسبی برگ RWC) )…………
2-5-8- اندازه گیری میزان کلروفیل…………………….. 29
2-5-9- اندازه گیری میزان پرولین………………………… 30
2-5-10 وزن تر و خشک ریشه ها……………………….. 30
2-6 اندازهگیری درصد اسانس و اجزای آن ………………31
2-6-1 استخراج و محاسبه درصد اسانس………………. 31
2-6-2 شناسایی ترکیبات اصلی اسانس………………. 31
2-7 اندازهگیری فعالیت آنتیاکسیدانی………………….. 32
2-7-1 عصاره گیری………………………………………… 32
2-7-2 اندازه گیری کل ترکیبات فنولیک………………….. 32
2-7-3 آزمون DPPH………………………………………..
2-7-4 بررسی قدرت احیا کنندگی آهن…………………. 33
2-7-5 ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی به روش بی رنگ شدن بتا کاروتن…..34
2-8 سنجش فلاونوئید کل………………………………… 35
2-9 تجزیه و تحلیل های آماری …………………………..35
فصل سوم :نتایج وبحث………………………………….. 36
3-1 آمارههای توصیفی صفات مورد مطالعه در زمانهای مختلف برداشت و سطوح مختلف تنش شوری……36
3-1-1آمارههای توصیفی صفات مورفولوژیک………….. 36
3-1-2 در آمارههای توصیفی صفات فیزیولوژیک……… 39
3-1-3 آماره توصیفی صفات فیتوشیمیایی……………. 42
3-2 نتایج تجزیه واریانس و مقایسه میانگین صفات ارزیابی شده تحت تنش شوری و زمان برداشت….47
3-2-1صفات مورفولوژیک………………………………… 47
3-2-2 تجزیه واریانس و مقایسه میانگین وزن تر و خشک ریشه….48
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1399-07-01] [ 03:00:00 ب.ظ ]
|