چکیده…………………………………………………………………………………………………………………. 1

فصل اول : کلیات

مقدمه………………………………………………………………………………………………………………….. 4

سوالات تحقیق………………………………………………………………………………………………………. 8

فرضیه تحقیق………………………………………………………………………………………………………… 8

اهداف تحقیق………………………………………………………………………………………………………… 8

1-1-مشخصات آزاد ماهیان……………………………………………………………………………………… 9

1-1-1-رده بندی ماهی قزل آلا………………………………………………………………………………… 9

1-1-2-برخی ویژگی های مورفولوژیک و بیولوژیک ماهی قزل آلا………………………………….. 10

1-1-2-1-دستگاه گوارش و اندام های مرتبط…………………………………………………………….. 10

1-1-3-برخی ویژگی های ماهی قزل آلای رنگین کمان………………………………………………… 11

1-1-4-پراکنش ماهی قزل آلا در جهان و ایران…………………………………………………………… 11

1-1-5-بررسی آماری تولیدات پرورشی ماهی قزل آلا………………………………………………….. 12

1-2-پروبیوتیک چیست؟……………………………………………………………………………………….. 13

1-2-1-ضرورت استفاده از پروبیوتیک در آبزی پروری………………………………………………… 14

1-2-2-خطرات مصرف آنتی بیوتیک ها……………………………………………………………………. 16

1-2-3-نحوه ی عمل پروبیوتیک ها…………………………………………………………………………. 16

1-2-3-1-تولید ترکیبات ممانعت کننده…………………………………………………………………….. 16

1-2-3-2-رقابت بر سر مکان های اتصال…………………………………………………………………. 17

4-4-9-مقادیر نوتروفیل………………………………………………………………………………………… 67

4-4-10-درصد منوسیت……………………………………………………………………………………….. 68

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...