پروبیوتیک |
چکیده…………………………………………………………………………………………………………………. 1
فصل اول : کلیات
مقدمه………………………………………………………………………………………………………………….. 4
سوالات تحقیق………………………………………………………………………………………………………. 8
فرضیه تحقیق………………………………………………………………………………………………………… 8
اهداف تحقیق………………………………………………………………………………………………………… 8
1-1-مشخصات آزاد ماهیان……………………………………………………………………………………… 9
1-1-1-رده بندی ماهی قزل آلا………………………………………………………………………………… 9
1-1-2-برخی ویژگی های مورفولوژیک و بیولوژیک ماهی قزل آلا………………………………….. 10
1-1-2-1-دستگاه گوارش و اندام های مرتبط…………………………………………………………….. 10
1-1-3-برخی ویژگی های ماهی قزل آلای رنگین کمان………………………………………………… 11
1-1-4-پراکنش ماهی قزل آلا در جهان و ایران…………………………………………………………… 11
1-1-5-بررسی آماری تولیدات پرورشی ماهی قزل آلا………………………………………………….. 12
1-2-پروبیوتیک چیست؟……………………………………………………………………………………….. 13
1-2-1-ضرورت استفاده از پروبیوتیک در آبزی پروری………………………………………………… 14
1-2-2-خطرات مصرف آنتی بیوتیک ها……………………………………………………………………. 16
1-2-3-نحوه ی عمل پروبیوتیک ها…………………………………………………………………………. 16
1-2-3-1-تولید ترکیبات ممانعت کننده…………………………………………………………………….. 16
1-2-3-2-رقابت بر سر مکان های اتصال…………………………………………………………………. 17
4-4-9-مقادیر نوتروفیل………………………………………………………………………………………… 67
4-4-10-درصد منوسیت……………………………………………………………………………………….. 68
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1399-07-01] [ 09:38:00 ب.ظ ]
|