دانلود پایان نامه :بررسی مسائل کیفیت توان، پیدا کردن یک مشخصه درست از پدیده های کیفیت توان و ارائه راهکاری مناسب برای شرکتها و کاربران |
در مرحله سوم ویژگیهای انتخاب شده، توسط یک ابزار هوشمند مناسب آموزش داده خواهد شد. در انتها صحت الگوریتم با استفاده از دادههای دیده نشده مورد بررسی قرار می گیرد.
برای بهبود کیفیت توان الکتریکی، منابع تولید اغتشاش در سیستم قدرت باید شناسایی و کنترل شوند. این امر می تواند با تشخیص و طبقه بندی انواع اغتشاشات صورت پذیرد. برای دسترسی به این توانایی، ابزاری که بتواند این وظایف را انجام دهد، مورد نیاز است. این ابزار باید قادر به تحلیل انواع مسایل کیفیت توان بطور همزمان در حوزه زمان و فرکانس باشند. هنوز مسئله طبقه بندی خودکار اغتشاشات کیفیت توان با مشکل همراه است، به دلیل آنکه شامل طیف گسترده ای از دسته های اغتشاش و درجههای مختلفی از بینظمی میباشد.
هدف نهایی از بررسی مسائل کیفیت توان، پیدا کردن یک مشخصه درست از پدیدههای کیفیت توان و ارائه راهکاری مناسب برای شرکتها و کاربران، می باشد. برای حل مشکلات کیفیت توان، قبل از انجام هر عملی باید منابع و دلایل مرتبط با اغتشاشات کیفیت توان، مشخص شوند. این فرآیند شامل مونیتورینگ اغتشاشات کیفیت توان، بررسی جزئیات مشخصات اغتشاشات و تعیین راهکارهایی به منظور غلبه بر مشکلات آنها می باشد. این قبیل عملکردها شامل شناسایی، مکانیابی و طبقهبندی اغتشاشات مختلف میباشند. به منظور طراحی یک طبقهبندی کننده، لازم است پس از جمع آوری دادهها اقدام به استخراج و انتخاب ویژگیهای مناسب نمود، به گونهای که به کمک آنها بتوان، کلاسهای مختلف را با حداکثر دقت جداسازی کرد.
در این پایان نامه، 9 گونه از اغتشاشات که به طور معمول در شبکه توزیع رخ میدهند، در نظر گرفته شده است. هفت نوع اغتشاش تکی و دو نوع اغتشاش ترکیبی مورد بررسی قرار گرفته که شامل سیگنال نرمال، کمبود ولتاژ، بیشبود ولتاژ، قطعی، هارمونیکها، نوسانات گذرا، کمبود ولتاژ با هارمونیک، بیشبود ولتاژ با هارمونیک و فلیکر میباشد.
نیازهای اصلی، به سیستم مانیتورینگ، اغلب به هدف اندازهگیری وابسته است. برخی از این اهداف به شرح ذیل است:
- مونیتورینگ اغتشاشات موجود در سیستم، جهت بررسی راهحلهای پیشنهادی یا مقایسه با مقادیر قابل قبول اغتشاش
- آزمایش تجهیزاتی که سبب اغتشاش شده یا آنرا تولید میکنند، این کار به خاطر اطمینان از عملکرد قابل قبول تجهیزات ، طبق استانداردهای معین صورت می پذیرد.
- تشخیص یا عیب یابی عملکرد یک تجهیز خاص که از نظر شرکت برق یا استفاده کننده غیرقابل قبول است.
- مشاهده سطوح اغتشاش زمینه و پیگیری رفتار و شناسایی الگوی ساعتی، روزانه، هفتگی، ماهیانه یا فصلی اغتشاشات (به طور کلی جمع آوری اطلاعات آماری)
- تصدیق مطالعات شبیهسازی یا تکنیکها و تنظیم دقیق مدلسازی وسایل و سیستم تحت بررسی
- تعیین امپدانس نقطه کار در هر محل. این امپدانس برای قضاوت در مورد قابلیت استقامت سیستم در برابر اغتشاشات کیفیت توان مفید میباشد.
علاوه بر این اهداف، احتمال دارد دلایل دیگری برای انجام مونیتورینگ وجود داشته باشد و در نتیجه امکانات مورد نیاز سیستم مونیتورینگ تحت تاثیر قرار میگیرد.
یک سیستم مونیتورینگ، میتواند به طور کلی به سه زیر سیستم، تعیین وضعیت سیگنال ورودی (جمع آوری دادهها) و زیر سیستم ذخیرهسازی و پردازش دیجیتال و نیز زیر سیستم واسط استفاده کننده، مطابق شکل (1-1) تقسیم شود.
زیر سیستم رابط کاربر |
پردازش نمونه های دیجیتال و زیر سیستم ذخیره سازی |
اطلاعات پردازش شده |
نمونه های دیجیتالی |
زیر سیستم رابط کاربر این مطلب را هم بخوانید :
|
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1399-07-01] [ 07:35:00 ق.ظ ]
|