2-1-3 – سرعت رشد ……………………………………………………………………………….7

2-2- دستگاه گوارش طیور ………………………………………………………………………..7

2-2-1- دهان (حفره دهانی- حلقی) …………………………………………………………….8

2-2-2- مری و چینه‌دان …………………………………………………………………………….8

2-2-3- معده ………………………………………………………………………………………9

2-2-3-1- پیش معده (معده غده‌ای) ……………………………………………………………9

2-2-3-2- سنگدان (معده ماهیچه‌ای) ……………………………………………………….9

2-2-4- روده باریك ……………………………………………………………………………….10

2-2-5- روده بزرگ …………………………………………………………………………….11

2-2-6- روده كور ……………………………………………………………………………….11

2-2-7- كلواك …………………………………………………………………………………….11

2-2-8- طحال …………………………………………………………………………………..11

2-2-9- بورس فابرسیوس …………………………………………………………………..12

2-3- تیموس ……………………………………………………………………………….12

2-4- میكروفلور طبیعی دستگاه گوارش طیور …………………………………………..13

2-5- مواد افزودنی در تغذیه طیور …………………………………………………………..14

2-5-1- آنتی‌بیوتیك‌ها …………………………………………………………………….16

2-5-1- 1- نگرانی‌های ناشی از كاربرد آنتی بیوتیك‌ها …………………………………17

2-5-2- پروبیوتیك‌ها ……………………………………………………………….19

2-5-2-1- نحوه تأثیر پروبیوتیك‌ها …………………………………………………….20

2-5-3- پری‌بیوتیک‌ها ………………………………………………………………………21

2-5-3-1- نحوه عمل پری‌بیوتیك‌ها ……………………………………………………..22

2-5-4- سین بیوتیک ……………………………………………………………………..23

 

2-5-4-1- اثر سین‌بیوتیک بر عملکرد طیور …………………………………………..24

2-5-4-2- اثر سین‌بیوتیک بر بیوشیمی خون ………………………………………..25

2-6- گیاهان داروئی ………………………………………………………………………26

2-7- آشنایی با گیاه دارویی آویشن …………………………………………………..29

2-7-1- آویشن ……………………………………………………………………………..29

2-7-2- سازگاری و مناطق پراكنش ……………………………………………………..30

2-7-3- تركیبات شیمیای موجود در اسانس ……………………………………………30

2-7-4- مواد شیمیائی موثره و خواص درمانی آویشن …………………………………31

2-7-5- گلدهی و گرد‌افشانی آویشن ……………………………………………………..33

این مطلب را هم بخوانید :

2-7-6- رده بندی و گونه‌های آویشن ………………………………………………33

2-7-7- گونه‌های مهم جنس آویشن در ایران ………………………………………..34

2-7-8- اثر آویشن بر عملكرد و سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی ………………….34

2-7-9-  اثر آویشن بر فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون …………………………………35

2-8- گل‌گاو زبان …………………………………………………………………………36

2-8-1- سازگاری و مناطق پراكنش …………………………………………………..39

2-8-2- تركیبات شیمیایی گیاه ………………………………………………………39

فصل سوم (مواد و روش‌ها……………………………………………………………….40

3-1- مکان آزمایش ……………………………………………………………………..41

3-2- آماده سازی سالن ………………………………………………………………41

3-3- مدیریت جوجه‌ها …………………………………………………………………41

3-3-1- نور ……………………………………………………………………………42

3-3-2- دما …………………………………………………………………………….42

3-3-3- تهویه ………………………………………………………………………….43

3-3-4- رطوبت ………………………………………………………………………..43

3-3-5- آبخوری و دانخوری‌ها …………………………………………………………43

3-3-6- برنامه واکسیناسیون ……………………………………………………………44

3-4- تیمارهای آزمایشی و  بالانس جیره‌ها ………………………………………….45

3-4-1- جیره‌های آزمایشی ………………………………………………………………45

3-4-2- تیمارها و تکرارهای آزمایشی ………………………………………………….47

3-5- صفات مورد بررسی ………………………………………………………………..48

3-5-1- اندازه‌گیری خوراک مصرفی ………………………………………………………48

3-5-1-1- محاسبه خوراک مصرفی دوره‌ای هر واحد آزمایشی……………………….48

3-5-1-2- محاسبه میانگین خوراک مصرفی  روزانه هر جوجه…………………….48

3-5-1-3- محاسبه  میانگین خوراک مصرفی دوره‌ای هر جوجه……………………..48

3-5-2- اندازه‌گیری میانگین وزن بدن …………………………………………………..49

-5-2-1- محاسبه میانگین افزایش وزن روزانه جوجه‌ها ……………………………49

3-5-3- اندازه‌گیری ضریب تبدیل غذایی ………………………………………………49

3-6-کشتار و خونگیری ……………………………………………………………….50

3-6-1- پارامترهای اندازه‌گیری شده بعد از کشتار ………………………………….50

3-6-1-1- وزن اندام‌های گوارشی …………………………………………………..50

3-6-2- پارامترهای خونی…………………………………………………………….51

3-6-2-1- روش اندازه‌گیری کلسترول سرم ………………………………………..52

3-6-2-2- اندازه‌گیری مقدار تری‌گلیسرید سرم ……………………………………53

3-6-2-3- اندازه‌گیری مقدار لیپو پروتئین با دانسیته بالا ( HDL)و پائین LDL))  سرم….53

3-6-2-4- اندازه‌گیری کل پروتئین سرم …………………………………………….. 54

3-6-2-5- اندازه گیری مقدار گلوکز سرم ……………………………………………..55

3-7- طرح آماری و تجزیه واریانس داده‌ها …………………………………………….55

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...