پایان نامه بررسی کیفیت خدمات آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی |
1–5واژگان تحقیق. 11
فصل دوم :ادبیات و پیشینه پژوهش… 13
مقدمه. 14
2-1-محصول. 16
2-1-1-تعریف خدمات.. 16
2-1-2ماهیت و ویژگیهای خاص خدمات و وجوه تمایز آن با کالا. 18
2-1-3-نیروهای موثر بر رشد خدمات در جهان. 21
2-1-4-بسته خدمات.. 22
2-1-5-آمیخته بازاریابی خدمات از دیدگاههای مختلف: 25
2-1-6- عناصر کالا. 26
2-1-7- چالشهای مدیران خدمات.. 29
2-1-8- فرایند خرید خدمات.. 31
2-1-9- درک محیط رقابتی خدمات و استراتژیهای خدمات رقابتی.. 33
2-1-10- ارزش برای مشتری.. 35
2-1-11- معادله ارزش مشتری.. 36
2-1-12- انتظارات مشتری.. 37
2-1-13- مزایای رضایت مشتری: 40
2-2 مفهوم کیفیت.. 41
2-2-1- تعاریف کیفیت : 42
2-2-2 تاریخچه کیفیت.. 44
2-2-4- بزرگان مدیریت کیفیت.. 49
2-2-5 جوایز عمومی کیفیت : 63
2-2-6- برنامه هایی برای بهبود کیفیت سازمان. 64
2-3-مسئله تعریف کیفیت خدمات و کیفیت جامع خدمات.. 69
2-3-1-گرایش ها به سمت کیفیت در صنایع خدماتی.. 71
2-3-2 برنامه ای برای ارائه خدمت به مشتریان. 72
2-3-3- ایجاد سیستم اطلاعاتی کیفیت خدمات.. 73
2-3-4- عوامل موثر برکیفیت خدمات و خدمات پشتیبانی مشتری.. 73
2-3-5- تاثیر کیفیت محصول و ارائه خدمات به مشتریان در آمیخته بازاریابی.. 76
2-3-6-نقش بخش بازاریابی در کیفیت محصول. 79
2-3-7- مشارکت در بهبود کیفیت.. 81
2-3-8-کسب کیفیت خدمات.. 82
2-3-9-قلمروی کیفیت خدمات.. 88
2-3-10- طراحی کیفیت خدمات.. 91
2-3-11- توسعه کارکرد کیفیت.. 95
2-3-12- بازده کیفیت.. 96
2-4- ابعاد کیفیت خدمات.. 97
2-4-1-قابل اعتماد بودن (اعتبار) 97
2-4-2-پاسخگو بودن. 98
2-4-3- اطمینان دادن. 98
2-4-4- همدلی داشتن. 98
2-4-5- حفظ ظاهر نمودن (ملموسات). 98
2-5- مدل شکافهای کیفیت خدمات : 99
2-5-1- شکاف 1 :شکاف اطلاعات بازاریابی (معلومات یا فهم) 101
2-5-2 شکاف 2 :شکاف طراحییا شکاف استاندارد : 103
2-5-3- شکاف 3 :شکاف عملکرد خدمات یا شکاف تحویل : 104
2-5-4- شکاف 4 : شکاف ارتباطات.. 106
2-5-5-شکاف 5 : شکاف در خدمات (شکاف مشتری) 107
2-6- ارزیابی کیفیت خدمات : 108
2-6-1- ممیزی جامع (WTA) : 108
2-6-2- سروکوآل( SERVQUAL): 109
2-6-3-سروکوآل توزین شده) 111
2-6-4- عملکرد خدمات، سروپرف.. 111
2-6-5- سروپرف توزین شده 111
2-6-6- ابزار اهمیت – عملکرد (P-I) : 111
2-7-سیر تحول آموزش عالی در ایران. 112
2-7-1- دوران تمدن ایران باستان. 112
2-7-2- دوران تمدن ایرانی و اسلامی.. 112
2-7-3- دوران معاصر. 113
این مطلب را هم بخوانید :
– تأسیس دارالفنون. 113
– تأسیس وزارت علوم. 114
-تأسیس دانشگاه تهران. 114
2-7-4- دوران جمهوری اسلامی.. 115
2-7-5-تاریخچه دانشگاه آزاد : 118
2-7-6-ارتقاء سطح کیفی دانشگاه 121
2-7-7-اهمیت آموزش عالی.. 122
2-8- پیشینه تحقیق. 124
2-8-1- بکار بستن کیفیت در صنایع خدماتی متعدد. 124
2-9- مدل مفهومی تحقیق : 129
فصل سوم : فرایند پژوهش… 130
3-1- روش تحقیق. 131
3-2- اطلاعات تحقیق. 131
3-3- جامعه آماری : 132
3-4- نمونه آماری : 132
3-5- متغیرهای مستقل و وابسته : 133
6-3 سطح اندازه گیری متغیرها : 134
3-7- پایایی و روایی پرسشنامه : 135
3-7-1- روایی: 135
3-7-2- پایایی (قابلیت اعتماد) پرسشنامه دانشجویان. 136
3-8- روشهای تجزیه و تحلیل آماری.. 137
فصل4 : 139
یافته های پژوهش… 139
مقدمه : 140
4-1- اطلاعات جمعیت شناختی و مشخصات فردی پاسخ دهندگان: 140
فرم در حال بارگذاری ...
[چهارشنبه 1399-06-26] [ 04:24:00 ب.ظ ]
|