|
|
شکل 1-1- گل بریده رز |
3 |
شکل 1-2- گل بریده داودی |
4 |
شکل 1-3- گل بریده ژربرا |
5 |
شکل 2-1- سیستم تهیه آب دیونیزه |
11 |
شکل 2-2- سیستم تهیه آب مقطر |
12 |
شکل 2-3- سیستم تهیه آب مغناطیسی |
12 |
شکل 3-1- قرار دادن گلهای بریده در محلول گلجا پس از بازبرش |
15 |
شکل 3-2- انتقال محلول استوک به گلجاها |
16 |
شکل 3-3 – اندازهگیری وزن تر |
17 |
شکل 3-4- اندازهگیری درجه بریکس |
18 |
شکل 3-5- دستگاه اندازهگیری پروتئین |
19 |
شکل 4-1- تاثیر تیمارهای مختلف روی عمر گلجایی |
21 |
شکل 4-2- تاثیر تیمارهای مختلف روی روند تغییرات جذب آب روز سوم، ششم و آخر
|
27 |
شکل 4-3- تاثیر تیمارهای مختلف روی روند تغییرات وزنتر روز اول، سوم، ششم و آخر |
28 |
شکل 4-4- تاثیر تیمارهای مختلف روی کاهش وزن تر |
29 |
شکل 4-5- تاثیر تیمارهای مختلف روی ماده خشک |
30 |
شکل 4-6- تاثیر تیمارهای مختلف روی کاهش درجه بریکس |
31 |
شکل 4-7- تاثیر تیمارهای مختلف روی کاروتنوئید گلبرگ |
32 |
شکل 4-8- تاثیر تیمارهای مختلف روی کلروفیل a |
33 |
شکل 4-9- تاثیر تیمارهای مختلف روی کلروفیل b |
33 |
شکل 4-10- تاثیر تیمارهای مختلف روی کلروفیل کل |
34 |
شکل 4-11- تاثیر تیمارهای مختلف روی پروتئین گلبرگ |
35 |
شکل 4-12- تاثیر تیمارهای مختلف روی فعالیت آنزیم پراکسیداز |
35 |
شکل 4-13- تاثیر تیمارهای مختلف روی مقدار مالوندیآلدئید |
این مطلب را هم بخوانید : |
36 |