پایان نامه کارشناسی ارشد: اثر ضد میکروبی عصاره هسته کاکتوس بر کیفیت و ماندگاری سس فرانسوی |
2- مروری بر ادبیات تحقیق. 19
2-1- بررسی نظریههای پیرامون تحقیق. 19
2-1-1- سس فرانسوی.. 19
2-1-2- مواد اولیه سس فرانسوی.. 20
2-1-2-1- روغن.. 20
2-1-2-2- آب.. 20
2-1-2-3- سرکه. 20
2-1-2-4- شیرین کنندهها 21
2-1-2-5- نمک طعام. 21
2-1-2-6- هیدروکلوئیدها و قوام دهندهها 22
2-1-2-7- تخم مرغ. 22
2-1-2-8- نگهدارندهها 22
2-1-3- نگهداری مواد غذایی.. 23
2-1-4- نگهداری مواد غذایی با ترکیبات شیمیایی.. 24
2-1-4-1- اسیدبنزوئیک و پارابنها 24
2-1-4-2- اسیدسوربیک… 25
2-1-5- انواع فساد سسهای سالاد. 27
2-1-6- گیاهان دارویی.. 28
2-1-6-1 – مزایای استفاده از گیاهان دارویی.. 29
2-1-6-2- معایب استفاده از گیاهان دارویی.. 30
2-1-6-3- اثر ضد میکروبی ترکیبات گیاهی.. 30
2-1-6-4- روشهای تعیین فعالیت ضد میكروبی.. 31
2-1-6-5- مکانیسم اثر ضد میکروبی ترکیبات گیاهی.. 31
2-2-3- کاکتوس… 32
2-2-3-1- جنس کاکتوس… 32
2-2-3-1- میوه کاکتوس… 33
2-2- بررسی پیشینه تحقیق. 36
2-2-1- استفاده از عصاره هسته کاکتوس در سس فرانسوی.. 36
2-2-2- استفاده از نگهدارندههای طبیعی در سسهای سالاد. 36
2-2-3- ترکیبات روغن دانه کاکتوس… 39
2-2-4- اثرات دارویی کاکتوس… 39
فصل سوم. 42
این مطلب را هم بخوانید :
3- مواد و روشها 42
3-1- مواد. 42
3-2- روشها 42
3-2-1- آماده سازی نمونه 42
3-2-1-1- عصاره گیری از هسته کاکتوس… 42
3-2-1-2- بررسی ترکیب اسیدهای چرب عصاره 43
3-2-1-2- تهیه سس فرانسوی.. 44
3-2-1-3- طراحی آزمایش… 44
3-2-2- آزمونهای فیزیکوشیمیایی.. 45
3-2-2-1- pH.. 45
3-2-2-2- اسیدیته. 46
3-2-2-3- اندیس پراکسید. 46
3-2-2-4- تجزیه و تحلیل آماری دادههای حاصل از آزمونهای فیزیکوشیمیایی.. 47
3-2-3- آزمونهای میکروبی.. 47
3-2-3-1- شمارش کلی.. 47
3-2-3-2- کپک و مخمر. 48
3-2-3-3- سالمونلا.. 48
3-2-3-4- استفافیلوکوکوس اورئوس… 48
3-2-3-5- اشریشیا کلی.. 48
3-2-2-4- تجزیه و تحلیل آماری دادههای حاصل از آزمونهای فیزیکوشیمیایی.. 49
3-2-4- آزمون حسی.. 49
3-2-4-1- تجزیه و تحلیل آماری دادههای آزمون حسی.. 49
فصل چهارم. 52
4- نتایج و بحث.. 52
4-1- نتایج.. 52
4-1- 1- اندازه گیری درصد روغن هسته کاکتوس… 52
4-1-2- نتایج آزمون کروماتوگرافی گازی.. 52
4-1-2- آزمونهای فیزیکوشیمیایی.. 56
4-1-2-1- pH.. 56
4-1-2-2- اسیدیته. 58
4-1-2-3- اندیس پراکسید. 59
4-1-3- آزمونهای میکروبی.. 61
4-1-3-1- شمارش کلی.. 61
4-1-3-2- کپک و مخمر. 63
4-1-3-3- سالمونلا.. 66
4-1-3-4- استفافیلوکوکوس اورئوس… 68
4-1-3-5- اشریشیا کلی.. 69
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1399-07-01] [ 12:51:00 ب.ظ ]
|