پایان نامه کارشناسی ارشد: بررسی امکان اصلاح نشاسته با کمک میدانهای الکتریکی پالسی |
1-4-4- نشاسته های تغییر یافته 19
1-5- گلیکوژن 21
1-6- تولید شربت ذرت 21
فصل دوم- مبانی نظری
2-1- تعریف فرآیند میدانهای الکتریکی پالسی یا PEF: 23
2-2- اجزاء سیستمهای میدان الکتریکی پالسی: 24
2-3-طرح محفظه های ثابت : 25
2-3-1- محفظه سیل وهمیلتون: 25
2-3-2- محفظه دان و پرلمن: 26
23-3– محفظه گرال و همکاران: 27
2–34–محفظه دانشگاه ایالتی واشنگتن : 27
2-3-5- محفظه میزونو و هوری: 28
2-3-6- محفظه زنگ – یینگ و یان 29
2-4- طرح محفظه های مداوم : 30
2-4-1- محفظه دان و پرلمن: 30
2-4-2- محفظه مداوم دانشگاه ایالتی واشنگتون: 31
2-5- طراحی محفظه مداوم با الکترود های متحد المحور 32
2-5-1- محفظه دانشگاه ایالتی واشنگتن : 32
2-5-2- محفظه مداوم متحد المحور بوشنل 33
2-5-3- محفظه واکنش میدان الکتریکی همگرای ماتسومو و همکاری : 34
2-6- تولید ولتاژهای مختلف : 35
2-7- پالسهای نمایی: 35
1-4-4- نشاسته های تغییر یافته 19
1-5- گلیکوژن 21
1-6- تولید شربت ذرت 21
فصل دوم- مبانی نظری
2-1- تعریف فرآیند میدانهای الکتریکی پالسی یا PEF: 23
2-2- اجزاء سیستمهای میدان الکتریکی پالسی: 24
2-3-طرح محفظه های ثابت : 25
2-3-1- محفظه سیل وهمیلتون: 25
2-3-2- محفظه دان و پرلمن: 26
23-3– محفظه گرال و همکاران: 27
2–34–محفظه دانشگاه ایالتی واشنگتن : 27
2-3-5- محفظه میزونو و هوری: 28
2-3-6- محفظه زنگ – یینگ و یان 29
2-4- طرح محفظه های مداوم : 30
2-4-1- محفظه دان و پرلمن: 30
2-4-2- محفظه مداوم دانشگاه ایالتی واشنگتون: 31
2-5- طراحی محفظه مداوم با الکترود های متحد المحور 32
2-5-1- محفظه دانشگاه ایالتی واشنگتن : 32
2-5-2- محفظه مداوم متحد المحور بوشنل 33
2-5-3- محفظه واکنش میدان الکتریکی همگرای ماتسومو و همکاری : 34
2-6- تولید ولتاژهای مختلف : 35
2-7- پالسهای نمایی: 35
2-7-1- پالسهای دایره ای 37
2-7-2 پالسهای دو قطبی : 37
2-7-3- پالسهای متناوب: 38
2-8- مکانیسمهای غیر فعال شدن سلولها در میدانهای الکتریکی پالسی: 38
فصــل سوم
3-1- روش کار: 47
فصــل چهارم
4-1-بحث: 49
4-2-خصوصیات تغییر رنگ در نشاسته: 50
4-3- خصوصیات تغییر حلالیت در نمونه های نشاسته: 51
فصــل پنجم
2-7-1- پالسهای دایره ای 37
2-7-2 پالسهای دو قطبی : 37
2-7-3- پالسهای متناوب: 38
2-8- مکانیسمهای غیر فعال شدن سلولها در میدانهای الکتریکی پالسی: 38
این مطلب را هم بخوانید :
فصــل سوم
3-1- روش کار: 47
فصــل چهارم
4-1-بحث: 49
4-2-خصوصیات تغییر رنگ در نشاسته: 50
4-3- خصوصیات تغییر حلالیت در نمونه های نشاسته: 51
فصــل پنجم
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1399-07-01] [ 11:19:00 ق.ظ ]
|