1-9-4- گل دهی ………………………………………………………………………. 29 برداشت…………………………………………………………………. 29 1-10-1- کاسبرگ …………………………………………………………………………………………………. 29 1-10-2- شاخ و برگ…………………………………………………………….. 31 1-10-3- فیبر……………………………………………………………………………………. 31 1-10-4- دانه……………………………………………………………………………………………. 32 1-10-5- خشک کردن ………………………………………………………………………………….. 32 1-10-6- عملکرد ……………………………………………………………………………….. 33 فصل دوم بررسی منابع ………………………………………………………………………. 35 ترکیبات شیمیایی چای ترش………………………………………………………………. 36 ترکیبات شیمیایی دانه………………………………………………………………………. 36 2-1-1- چربی …………………………………………………………………………………….. 36 2-1-2-پروتئین ………………………………………………………………………………………………. 37 ترکیبات شیمیایی کاسبرگ…………………………………………………………………….. 37 2-2-1-موسیلاژ ، پکتین …………………………………………………………………………………….. 37 2-2-2-آنتوسیانین …………………………………………………………………………………………. 38 کاربردهای چای ترش……………………………………………………………………………………. 38 اهمیت چای ترش در صنعت …………………………………………………………………………… 40 2-4-1- صنایع غذایی ………………………………………………………………………………………… 40 2-4-2- صنایع دیگر ………………………………………………………………………………………… 41 ترکیب شیمیایی چای مکی………………………………………………………………………….. 43 2-5-1- کاسبرگ …………………………………………………………………………………………. 43 2-5-1-1- موسیلاژ ………………………………………………………………………………………….. 43 2-5-1-2-آنتوسیانین………………………………………………………………………………….. 44 2-5-2- دانه …………………………………………………………………………………… 44 2-5-2-1- چربی دانه………………………………………………………………………………… 44 2-5-2-2- پروتئین دانه ………………………………………………………………………………… 45 2-5-3- سایر ترکیبات…………………………………………………………………………… 46 2-6- تاثیر کود روی بر گیاهان ……………………………………………………………………….. 46 2-7- تاثیر کود نیتروژن بر گیاهان ………………………………………………………… 49 فصل سوم مواد و روشها…………………………………………………………….. 53 3-1- موقعیت جغرافیایی محل اجرای آزمایش………………………………….. 54 3-2- شرایط خاک محل اجرای آزمایش………………………………………………………… 56 3-3-مشخصات آب آبیاری……………………………………………………………………………. 56 3-4- عملیات زراعی………………………………………………………………………. 57 3-5 – مشخصات طرح( آزمایش) …………………………………………….. 58 3-6- صفات مورد اندازه گیری………………………………………………………………… 58 3-7 – تجزیه آماری………………………………………………………………………………. 59 3-7 -1 – متغیرهای مورد بررسی …………………………………………………………… 59 3-7-1-1- ارتفاع بوته………………………………………………………………………………….. 60 3-7-1-2- قطر ساقه……………………………………………………………………………………….. 60 تعداد کاسبرگ در هر بوته ………………………………………………………………….. 60 این مطلب را هم بخوانید : تگ عنوان یا Heading tag و روش های انتخاب آن برای یک مقاله قطر کاسبرگ ………………………………………………………………………………………….. 60 وزن تر بوته…………………………………………………………………………………. 60 وزن خشک بوته………………………………………………………………………….. 61 وزن تر کاسبرگ…………………………………………………………………………. 61 وزن هزار دانه………………………………………………………………………………………. 61 وزن خشک کاسبرگ……………………………………………………………………………………… 61 تعداد شاخه های فرعی……………………………………………………………………………….. 61 میزان موسیلاژ……………………………………………………………………………………………… 62 3-7-1-11-1- روش استخراج موسیلاژ…………………………………………………………………………………… 62 3-7-1-11-2- روش تعیین مقدار پروتئین………………………………………………………………………………. 63 3-7-1-11-3- سدیم وپتاسیم،کلسیم منزیم وفسفر……………………………………………………………………. 66 فصل چهارم نتایج و بحث…………………………………………………………………………………. 68 4-1- ویژگی کمی………………………………………………………………………………………………… 69 4-1-1- قطر ساقه اصلی…………………………………………………………………………………………. 69 4-1-2- وزن تر برگ ……………………………………………………………………………………………. 72 4-1-3- وزن خشک برگ………………………………………………………………………………………….. 74 4-1-4- وزن تر کاسبرگ …………………………………………………………………………………… 77 4-1-5- وزن خشک کاسبرگ ………………………………………………………………………………. 80 4-1-6- وزن تر بوته ………………………………………………………………………………………………. 82 4-1-7- وزن خشک بوته ……………………………………………………………………………………… 85 4-1-8- ارتفاع بوته ………………………………………………………………………………….. 87 4-1-9- عملکرد موسیلاژ …………………………………………………………………………………….. 90 4-1-10- وزن هزاردانه …………………………………………………………………………… 92 4-2- ویژگی های فیزیولوژیک ………………………………………………………………… 96 4-2-1- درصد رطوبت نسبی برگ…………………………………………………………..96 4-2-2-درصد موسیلاژ ………………………………………………………………………………99 4-2-3-شاخص کلروفیل برگ ………………………………………………………………….. 101 4-2-4- درصد پروتئین دانه ……………………………………………………………………….. 102 4-3- عناصر معدنی ……………………………………………………………………………….. 102 4-3-1- پتاسیم ……………………………………………………………………….. 102 4-3-2- سدیم ………………………………………………………………………….. 103 4-3-3- فسفر ……………………………………………………………………………… 103

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...