پایان نامه ارشد: بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریایی اسانس مرزنجوش بر ماندگاری سوریمی تهیه شده از کپور معمولی در طول دوره نگهداری در انجماد |
1-6-3-برآورد کیفیت ژل……………………………………………………………………………. 11 1-6-4- تغییرات سوریمی در طول دوره انجماد………………………………………………… 11 1-7- آنتیاکسیدانها……………………………………………………………………………… 12 1-7-1-انواع آنتیاکسیدانهای غذایی…………………………………………………………….. 12 1-7-1-1- آنتیاکسیدانهای اولیه……………………………………………………………….. 12 1-7-1-2- آنتیاکسیدانهای ثانویه…………………………………………………………….. 13 1-7-1-3- آنتیاکسیدانهای سینرژیستی……………………………………………………… 13 1-7-2- آنتیاکسیدانها با توجه به مکانیسم آنها در بازدارندگی اکسیداسیون لیپیدها……. 13 1-7-3- مسیر تولید و هدف کاربرد آنتیاکسیدانها……………………………………………. 14 1-7-4- تاریخچه کاربرد آنتیاکسیدانها در موادغذایی………………………………………… 15 1-7-5- آنتیاکسیدانهای سنتزی و طبیعی……………………………………………………. 15 1-7-5-1- آنتیاکسیدانهای سنتزی…………………………………………………………….. 15 1-7-5-2- آنتیاکسیدانهای طبیعی……………………………………………………………… 16 1-7-5-3- مزیت و ومعایب آنتیاکسیدانهای طبیعی…………………………………………. 17 1-7-6- مقایسه فعالیت آنتیاکسیدانی آنتیاکسیدانهای سنتتیک و آنتیاکسیدانهای طبیعی….18 1-8- اسانسهای ضروری……………………………………………………………………….. 19 2-1- منشا و طبقهبندی اسانسها……………………………………………………………. 21 2-2- خواص بیولوژیکی و مکانیزم عمل اسانسها…………………………………………… 22 1-8-1- مرزنجوش……………………………………………………………………………….. 24 1-9- پرسش اصلی تحقیق…………………………………………………………………… 25 1-10- فرضیه های تحقیق………………………………………………………………………. 25 فصل دوم: مرور منابع 1-2- سوابق تحقیقات…………………………………………………………………………… 27 فصل سوم: مواد و روشها 3-1- مواد………………………………………………………………………………………… 32 3-1-1- مواد مصرفی…………………………………………………………………………….. 32 3-1-2- وسایل غیرمصرفی…………………………………………………………………. 32 3-2- روشهای تولید…………………………………………………………………………. 32 3-2-1- تهیه گوشت چرخشده و شستهشده ماهی (سوریمی)……………………… 32 3-3- روشهای اندازهگیری……………………………………………………………………. 33 3-3-1- اندازهگیری پروتئین……………………………………………………………………. 33 3-3-2- اندازهگیری چربی کل………………………………………………………………… 33 3-3-3- اندازهگیری خاکستر……………………………………………………………….. 34 3-3-4- اندازهگیری پراکسید………………………………………………………………… 34 3-3-5- اندازهگیری تیوباربیتوریکاسید……………………………………………………… 35 دانلود پایان نامه 3-3-6- اندازهگیری مواد ازته فرار……………………………………………………….. 35 3-3-7- شمارش باکتریهای سرماگرا …………………………………………………… 35 3-3-8- شمارش سودوموناسها…………………………………………………………. 35 3-3-9- رنگسنجی………………………………………………………………………… 35 3-3-10- تجزیه و تحلیل آماری……………………………………………………….. 36 فصل چهارم: نتایج 4-1- پارامترهای شیمیایی…………………………………………………………….. 38 4-1-1- آنالیز تقریبی (چربی، پروتئین و خاکستر)…………………………………. 38 این مطلب را هم بخوانید : بررسی اپ قیمت گذار؛ راهی جدید برای آگاهی از قیمت خودروهای نو و کار کرده 4-1-2- پراکسید………………………………………………………………………….. 39 4-1-3- تیوباربیتوریکاسید……………………………………………………………… 40 4-1-4- مواد ازته فرار……………………………………………………………………. 41 4-2- شاخصهای میکروبی……………………………………………………………….. 42 4-2-1- باکتریهای سرماگرا……………………………………………………………… 42 4-2-2- باکتریهای سودوموناس……………………………………………………….. 43 4-3- رنگسنجی……………………………………………………………………….. 44 فصل پنجم: بحث و نتیجه گیری 5-1- پارامترهای شیمیایی……………………………………………………………. 46 5-1-1- آنالیز تقریبی (چربی، پروتئین و خاکستر)…………………………………… 46 5-1-2- پراکسید…………………………………………………………………….. 46 5-1-3- تیوباربیتوریکاسید…………………………………………………………….. 47 5-1-4- بازهای ازته فرار………………………………………………………………… 48
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1399-07-01] [ 02:51:00 ب.ظ ]
|