پایان نامه ارشد : طراحی مدل عوامل مؤثر بر شکلگیری برند با رویکرد پویایی سیستم(مورد مطالعه:صنایع غذایی زرین غزال) |
فهرست مطالب
عنوان صفحه
فصل اول: کلیات تحقیق………………………………… 1
1- 1- مقدمه.. 2
1-2- بیان مسئله.. 3
1-3- اهداف تحقیق.. 5
1-3-1- اهداف کلی تحقیق.. 5
1-3-2- اهداف جزئی تحقیق.. 6
1-4- سؤالات تحقیق.. 6
1-5- قلمرو تحقیق.. 6
1-5-1- قلمرو موضوعی.. 7
1-5-2- قلمرو مكانی.. 7
1-5-3- قلمرو زمانی.. 7
1-6- روش تحقیق.. 7
1-7-مراحل انجام تحقیق……………………………….. 8
1-8- شرح واژهها و اصطلاحات.. 9
فصل دوم ادبیات تحقیق…………………………………. 11
2-1- مقدمه.. 12
2-2-1-تاریخچه خلق برند.. 12
2-2-2- تعریف واژه برند.. 14
2-3- جایگاه برند در محصول.. 15
2 -4- مزایای یک برند.. 17
2-5- برندسازی.. 20
2-6- ارزش ویژه برند.. 24
2-7 شخصیت برند.. 27
2-8- تصویر ذهنی برند.. 28
2-9- مراحل لازم جهت رسیدن به یک برند موفق.. 28
این مطلب را هم بخوانید :
2-9-2- مرحله دوم: تعیین جایگاه شرکت.. 29
2-9-3- مرحله سوم : تهیه ابزار کار.. 30
2-9-4- مرحلهچهارم: داشتن استراتژی مناسب مطرح نمودن برند شرکت در جامعه 31
2-10- مدیریت برند.. 33
2-10-1- جایگاه مدیریت برند در چارت سازمان.. 33
2-10-2- وظایف مدیریت برند.. 33
2-11- پیشینه تحقیق.. 34
2-11-1- مطالعات خارجی.. 34
2-11-2- مطالعات داخلی.. 36
2-12- معرفی سازمان مورد مطالعه.. 39
2-13- جمع بندی.. 41
فصل سوم……………………………………. :روش تحقیق.. 43
3-1- مقدمه.. 44
3-2- روش تحقیق.. 44
3- 3- ابزار جمعآوری دادهها و اطلاعات.. 45
3-4- پایایی و روایی ابزار اندازهگیری.. 45
3-5 – جامعه آماری.. 47
3-6- متغیرهای تحقیق.. 48
3-7- دلفی فازی.. 49
3-7-1- مروری بر روش دلفی………………………….. 49
3-7-2- روش دلفی فازی.. 50
3-8- پویایی سیستم.. 53
3-8-1- مراحل مدل پویایی سیستم.. 55
3-8-1-1- مرحله اول: شناسایی مسئله.. 55
3-8-1-2- مرحله دوم: فرضیههای پویا.. 56
3-8-1-3- مرحله سوم: فرمولبندی.. 56
3-8-1-4- مرحله چهارم: تست كردن.. 56
3-8-1-5- مرحله پنجم: فرمول بندی و ارزیابی خط مشی.. 56
3-8-2- ابزارهای مورد استفاده درپویایی سیستم.. 58
3-8-2-1- نمودار علت – معلولی.. 58
3-8-2-2- نمودار موجودی – جریان یا نرخ – حالت.. 58
3-8-2-3- نمودار رفتاری.. 59
3-9- جمع بندی.. 59
فصل چهارم:جمعآوری و تجزیه و تحلیل دادهها.. 60
4-1- مقدمه.. 61
4-2- چارچوب تحقیق.. 61
4-3- گامهای عملیاتی روش دلفی فازی.. 62
4-3-1- انتخاب خبرگان.. 63
4-3-2- استخراج و تعیین گزینههای پیشنهادی.. 64
4-3-3-تعریف متغیرهای زبانی.. 64
4-3-4- فازی سازی.. 65
4-4- مراحل اجرای روش دلفی فازی در تعیین عوامل موثر بر شکلگیری برند 65
4-4-1- مرحله نخست نظرسنجی.. 65
4-4-2- مرحله دوم نظرسنجی.. 69
4-4-3-مرحله سوم نظر سنجی.. 75
4-5- نمودار علی – معلولی مسئله.. 79
4-6- نمودار جریان مسئله.. 84
4-7- سناریوها.. 86
4-7-1- سهم بازار.. 87
4-7-2- سود.. 88
4-7-3- تقاضا.. 89
4-8- تست سناریوها.. 90
4-8-1- سناریو اول: کاهش در قیمت محصول.. 91
4-8-2- سناریو دوم: تغییرات همزمان در تبلیغات و سیستم تحقیق وتوسعه 93
4-8-3- سناریو سوم: تغییرات در میزان نوآوری.. 95
4-6-4- سناریو چهارم: تغییرات در سیستم مدیریت ارتباط با مشتری 97
4-6-5- سناریو پنجم: تغییرات در مزایای رقابتی.. 99
4-9- جمعبندی.. 99
فصل پنجم: نتیجه گیری و پیشنهادها………………………. 100
5 -1- مقدمه.. 101
5-2- نتایج………………………………………….. ……………………………………………………………………………………….. 101
5-3- پیشنهادها.. 103
5-3-1- پیشنهادهای كاربردی.. 104
5-3-2- پیشنهادهای پژوهشی.. 104
منابع و مأخذ.. 106
پیوست …………………………………………… 120
فهرست جدولها
عنوان صفحه
جدول4-1 اعداد فازی مثلثی متغیرهای کلامی (بوجادزیف،1381).. 65
جدول 4-2 نتایج شمارش پاسخهای مرحله نخست نظرسنجی.. 66
جدول 4-2 نتایج شمارش پاسخهای مرحله نخست نظرسنجی.. 67
جدول 4-3 روش بدست آوردن میانگین فازی(بوجادزیف،1381).. 67
جدول 4- 4 روش فازی زدائی (بوجادزیف،1381).. 67
جدول4-5 میانگین دیدگاههای خبرگان حاصل از نظرسنجی نخست.. 68
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1399-07-01] [ 05:56:00 ب.ظ ]
|