دانلود پایان نامه ارشد: بررسی امکان تولید ماست پروبیوتیک غنی شده با پودر مالت |
1-3-1- تولید ماست……………………………………………………. 8
1-3-2- مشکلات و معایب ماست و راه حلهای اصلاح آن…………. 9
1-3-2-1- طعم تلخی…………………………………………………… 9
1-3-2-2- طعم ماستی ـ مخمری……………………………………… 9
1-3-2-3-کپک زدگی………………………………………………….. 10
1-3-2-4- ترش شدن ماست…………………………………………. 10
1-4- کشتهای آغازگر در ماست……………………………………. 11
1-5- پروبیوتیکها……………………………………………………… 15
1-5-1- معیارهای اساسی در گزینش پروبیوتیکها……………….. 17
1-5-2- جنس بیفیدوباکتریوم………………………………………….. 19
1-5-3- خواص سلامت بخش پروبیوتیکها………………………….. 20
1-5-4- برخی مواردی خواص سلامت بخش پروبیوتیکها بر انسان….21
1-6- پری بیوتیکها (prebiotics)…………………………………….. 21
1-7- مهمترین محیطهای کشت پروبیوتیکها در ماست……………. 22
1-8- دشواریهای تولید ماست پروبیوتیک……………………………. 23
1-8-1- شرایط تهیه کشتهای پروبیوتیک (باکتریهای آغازگر)……… 23
1-8-2- اسیدیته و pH فرآورده…………………………………………… 24
1-9- الیگوساکاریدها ……………………………………………………..24
1-10- خواص حسی محصول نهایی……………………………………. 24
1-11- تولید ماست پروبیوتیک……………………………………………. 25
1-12- مالت………………………………………………………………… 25
1-12-1- ترکیبات شیمیایی جو…………………………………………… 26
1-12-2- خواص درمانی جو……………………………………………….. 26
1-12-3- عصاره مالت جو…………………………………………………. 28
1-12-4- پودر عصاره مالت و یبوست……………………………………… 29
1-12-5- پودرعصاره مالت و دیابت………………………………………… 30
1-12-6- پودرعصاره مالت و کاهش کلسترول…………………………… 30
1-12-7- پودر عصاره مالت و داروسازی…………………………………. 31
1-13- فرضیات موجود در این پژوهش…………………………………… 31
فصل دوّم (مروری بر متون گذشته)
2-1- تاریخچه پروبیوتیک…………………………………………………. 33
2-2- گالاکتوالیگوساکاریدها ……………………………………………….34
این مطلب را هم بخوانید :
2-3- مطالعات انجام شده روی ماست و مالت…………………………. 35
2-3-1-تاثیر عصاره مالت بر جیره غذایی گاوهای شیرده ……………….35
2-3-2- استفاده از مالت جو در موش های دیابتی و تاثیر آن بر کاهش قند خون…..36
2-3-3-استفاده از مالت جو در افراد سالم و بیمار برای کاهش قند خون………36
2-3-4- تاثیر انولین و الیگوفروکتوز بر رشد پروبیوتیک ها در ماست چکیده سین بیوتیک…..36
2-3-5- کپسوله کردن لاکتوباسیلوس کازئی و تاثیر آن بر رشد پروبیوتیک ها……37
2-3-6- استفاده از جو در کنترل و تنظیم فاکتور های خونی………37
2-3-7- تاثیر عصاره مالت جو بر کاهش میزان چربی خون…………38
2-4- مروری بر نقش تركیبات فراسودمند اگزوپلی ساكاریدهای باكتریایی در بهبود كیفیت فراوردههای لبنی….39
2-5- بررسی افزودن پودر مالت جو بر خواص فیزیكی و بافتی كلوچه……..40
2-6- بررسی امكان سنجی استفاده از نوشیدنی مالت به عنوان حامل مناسب باكتریهای پروبیوتیك……40
2-7- ارزیابی بیفیدوباكتریوم برای تولید بالقوه نوشیدنی پروبیوتیك بر پایه مالت……..41
فصل سوّم (مواد و روشها)
3-1- مواد و دستگاهها……………………………………………… 43
3-2- دستگاههای مورد استفاده……………………………………. 45
3-3- طرح آزمایش و آماده سازی نمونهها ………………………….47
3-3-1- نوع روش تحقیق……………………………………………. 48
3-3-2- ارزیابی آماری………………………………………………….. 49
3-4- چارت تولید ماست پروبیوتیک غنی شده با پودر مالت………..49
فصل چهارم (نتایج)
4-1- نمودار تغییرات اسیدیته محصول در طول زمان نگهداری……….51
4-2- نمودار تغییراتpH محصول در طول زمان نگهداری……………….52
4-3- نمودار رشد پروبیوتیکها در محصول در طول زمان……………..53
4-4- نمودار تغییرات ویسکوزیته محصول در طول زمان……………….54
4-5- نمودار تغییرات بریکس…………………………………………… 55
4-6- نمودار تغییرات ماده خشک (SNF) محصول در طول زمان……..56
4-7- نمودار تغییرات خاکستر محصول در طول زمان………………… 57
4-8- روند چربی محصول در طول زمان……………………………….. 58
4-1- جدول گزارش قند و فیبر نهایی…………………………………… 59
4-2- جدول فیبر نهایی………………………………………………….. 59
فصل پنجم (نتیجهگیری، بحث و پیشنهادات)
5-1- نتیجه………………………………………………………………. 61
5-2- بحث……………………………………………………………….. 62
5-3- پیشنهادات……………………………………………………….. 63
منابع…………………………………………………………………….. 64
ضمائم و پیوستها……………………………………………………. 74
Abstract………………………………………………………………..
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1399-07-01] [ 02:12:00 ب.ظ ]
|