پایان نامه: اثر استفاده از شیکوریدین به همراه پروتکسین بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی بلدرچین ژاپنی |
2-1-2. خصوصیات ظاهری و ارزش غذایی گوشت بلدرچین ژاپنی…………………………… 10
2-1-3. تعیین جنسیت در بلدرچین ژاپنی……………………………………………………………. 11
2-1-4. تغذیه بلدرچین ژاپنی……………………………………………………………………………. 11
2-2. نیاز به گیاهان دارویی.. 12
2-3. شیکوریدین…………………………………………………………………………………………… 22
2-3-1. گیاهشناسی شنبلیله……………………………………………………………………………….. 23
2-3-2. گیاه شناسی کاسنی.. 27
2-3-3.گیاه شناسی رازیانه. 30
2-4. پروبیوتیکها 36
2-4-1. پروتکسین.. 38
فصـل سوم: مواد و روش ها
3-1. مراحل آزمایشهای مزرعهای.. 42
3-1-1. زمان و محل انجام آزمایش……………………………………………………………………. 42
3-2. روش پرورش و اجرای طرح تحقیق.. 42
3-3. تیمارهای آزمایشی.. 43
3-4. صفات مورد مطالعه. 44
3-5. جیرههای آزمایشی.. 44
3-6. مدیریت و برنامهی دورهی پرورش… 46
3-6-1. تهیه و آمادهسازی لوازم، تجهیزات پرورش و مواد خوراكی.. 46
3-6-2. آماده سازی سالن پرورش… 46
3-6-3. اقدامات اولیه پس از ورود جوجهها به سالن.. 47
3-6-4. تغذیه با جیرههای آزمایشی.. 47
3-6-5. دما، رطوبت و برنامهی نوری.. 47
3-6-6. اندازهگیری صفات مورد مطالعه در دورهی آزمایش… 48
3-7. عملکرد. 49
3-7-1. مصرف خوراک روزانه. 49
3-7-2. افزایش وزن روزانه. 49
3-7-3. ضریب تبدیل غذایی.. 49
3-8. نحوهی اندازهگیری شاخصهای اجزاء لاشه. 50
3-8-1. وزن نسبی لاشه. 50
3-8-2. وزن نسبی سینه. 50
3-8-3. وزن نسبی ران. 51
این مطلب را هم بخوانید :
3-9. فراسنجههای خونی.. 52
3-9-1. کلسترول. 52
3-9-2. تری گلیسیرید. 53
3-9-3.گلوکز………………………………………………………………………………………………… 53
3-9-4.پروتیین تام…………………………………………………………………………………………. .54
3-9-5.اوره………………………………………………………………………………………………….. 54
3-9-6.کلسیم……………………………………………………………………………………………….. .55
3-9-7.فسفر…………………………………………………………………………………………………. .55
3-10. مدل آماری وروش تجزیه آماری داده ها 55
3-10-1. مقایسه میانگین ها 56
فصل چهارم: نتایج
4-1. عملکرد. 58
4-1-1. افزایش وزن روزانه. 58
4-1-2. مصرف خوراک روزانه. 59
4-1-3. ضریب تبدیل غذایی.. 59
4-2. صفات لاشه. 61
4-3. فراسنجههای خونی.. 63
فصل پنجم: بحث و نتیجه گیری
5-1. عملکرد. 66
5-1-1. افزایش وزن روزانه. 66
5-1-2. مصرف خوراک روزانه. 67
5-1-3. ضریب تبدیل غذایی.. 68
5-1-4. صفات لاشه، راندمان لاشه. 69
5-1-5. فراسنجههای خونی.. 71
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1399-07-01] [ 12:56:00 ب.ظ ]
|