دانلود پایان نامه: بررسی اثرات تیمارهای مکانیکی و نانو ذرات نقره بر عمر گلجایی گل شاخه بریده آلسترومریا |
2-6- شکاف انتهای ساقه…………………………………………………………………………………………………………….11
2-7- نانو ذرات نقره…………………………………………………………………………………………………………………..12
فصل سوم: مواد و روشها…………………………………………………………………………………………………………14
3-1- مواد گیاهی ………………………………………………………………………………………………………………………15
3-2- پیاده کردن طرح آزمایشی……………………………………………………………………………………………………15
3-3- معرفی تیمارها…………………………………………………………………………………………………………………..16
3-4- اندازه گیری صفات……………………………………………………………………………………………………………17
3-4-1- عمر گلجایی…………………………………………………………………………………………………………………17
3-4-2- کاهش وزن تر……………………………………………………………………………………………………………….17
3-4-3- درصد ماده خشک…………………………………………………………………………………………………………17
3-4-4- جذب آب…………………………………………………………………………………………………………………….18
3-4-5- نشت یونی……………………………………………………………………………………………………………………18
3-4-6- افزایش درجه بریکس (درصد ساکارز موجود در ساقه)………………………………………………………19
3-4-7- رنگیزه کاروتنویید گلبرگ……………………………………………………………………………………………….19
3-4-8- کلروفیل a، b و کل برگ………………………………………………………………………………………………..20
3-4-9- نسبت باز شدن گل ها……………………………………………………………………………………………………20
3-4-10- اندازه گیری اتیلن………………………………………………………………………………………………………..21
3-4-11- شمارش باکتری ساقه و محلول گلجا……………………………………………………………………………..21
3-4-12- پراکسیده شدن لیپیدها………………………………………………………………………………………………….22
3-4-13-آنزیم پراکسیداز POD………………………………………………………………………………………………….22
3-4-14- آنزیم سوپر اکسید دیسموتاز SOD……………………………………………………………………………….22
3-5- تجزیه و تحلیل داده ها……………………………………………………………………………………………………….22
فصل چهارم: نتایج و بحث…………………………………………………………………………………………………………23
4-1- عمر گلجایی……………………………………………………………………………………………………………………..24
4-2- جذب آب…………………………………………………………………………………………………………………………27
4-3- کاهش وزن تر…………………………………………………………………………………………………………………..29
4-4- افزایش درجه بریکس…………………………………………………………………………………………………………30
4-5- نسبت باز شدن گلها…………………………………………………………………………………………………………32
2-6- شکاف انتهای ساقه…………………………………………………………………………………………………………….11
2-7- نانو ذرات نقره…………………………………………………………………………………………………………………..12
فصل سوم: مواد و روشها…………………………………………………………………………………………………………14
3-1- مواد گیاهی ………………………………………………………………………………………………………………………15
3-2- پیاده کردن طرح آزمایشی……………………………………………………………………………………………………15
3-3- معرفی تیمارها…………………………………………………………………………………………………………………..16
3-4- اندازه گیری صفات……………………………………………………………………………………………………………17
3-4-1- عمر گلجایی…………………………………………………………………………………………………………………17
3-4-2- کاهش وزن تر……………………………………………………………………………………………………………….17
3-4-3- درصد ماده خشک…………………………………………………………………………………………………………17
3-4-4- جذب آب…………………………………………………………………………………………………………………….18
3-4-5- نشت یونی……………………………………………………………………………………………………………………18
3-4-6- افزایش درجه بریکس (درصد ساکارز موجود در ساقه)………………………………………………………19
3-4-7- رنگیزه کاروتنویید گلبرگ……………………………………………………………………………………………….19
3-4-8- کلروفیل a، b و کل برگ………………………………………………………………………………………………..20
3-4-9- نسبت باز شدن گل ها……………………………………………………………………………………………………20
3-4-10- اندازه گیری اتیلن………………………………………………………………………………………………………..21
3-4-11- شمارش باکتری ساقه و محلول گلجا……………………………………………………………………………..21
3-4-12- پراکسیده شدن لیپیدها………………………………………………………………………………………………….22
3-4-13-آنزیم پراکسیداز POD………………………………………………………………………………………………….22
3-4-14- آنزیم سوپر اکسید دیسموتاز SOD……………………………………………………………………………….22
3-5- تجزیه و تحلیل داده ها……………………………………………………………………………………………………….22
فصل چهارم: نتایج و بحث…………………………………………………………………………………………………………23
4-1- عمر گلجایی……………………………………………………………………………………………………………………..24
4-2- جذب آب…………………………………………………………………………………………………………………………27
4-3- کاهش وزن تر…………………………………………………………………………………………………………………..29
4-4- افزایش درجه بریکس…………………………………………………………………………………………………………30
4-5- نسبت باز شدن گلها…………………………………………………………………………………………………………32
4-6- درصد ماده خشک……………………………………………………………………………………………………………..33
6-7- نشت یونی………………………………………………………………………………………………………………………..35
4-8- رنگیزه کاروتنویید گلبرگ……………………………………………………………………………………………………36
4-9- کلروفیل a………………………………………………………………………………………………………………………..37
4-10- کلروفیل b………………………………………………………………………………………………………………………38
4-11- کلروفیل کل…………………………………………………………………………………………………………………….39
4-12- شمارش باکتری محلول گلجا…………………………………………………………………………………………….41
4-13- شمارش باکتری انتهای ساقه……………………………………………………………………………………………..42
4-14- اندازه گیری اتیلن…………………………………………………………………………………………………………….44
4-15- پراکسیداسیون لیپیدها MDA (مالون دی آلدئید)………………………………………………………………..47
4-16- آنزیم های آنتی اکسیدانی………………………………………………………………………………………………….48
4-16-1- سوپر اکسید دیسموتاز (SOD)…………………………………………………………………………………….48
4-16-2- پراکسیداز (POD)………………………………………………………………………………………………………49
نتیجه گیری کلی…………………………………………………………………………………………………………………………51
پیشنهادها…………………………………………………………………………………………………………………………………..51
منابع………………………………………………………………………………………………………………………………………….52
فهرست جداول
جدول 4-1- تجزیه واریانس اثر شکاف و نانو ذرات نقره بر صفات اندازه گیری شده…………………………25
جدول 4-2- مقایسه میانگین اثر متقابل شکاف و نانوذرات نقره بر صفات اندازه گیری شده…………………25
جدول 4-3- مقایسه میانگین اثر شکاف بر صفات اندازه گیری شده………………………………………………….26
جدول 4-4- مقایسه میانگین اثر نانو ذرات نقره بر صفات اندازه گیری شده………………………………………26
جدول 4-6- تجزیه واریانس اثر شکاف و نانو ذرات نقره بر اتیلن، میزان مالون دی آلدئید و آنزیم های آنتی اکسیدانی……………………………………………………………………………………………………………………………………45
جدول 4-7- مقایسه میانگین اثر شکاف و نانو ذرات نقره بر اتیلن، میزان مالون دی آلدئید و آنزیم های آنتی اکسیدانی……………………………………………………………………………………………………………………………………45
جدول 4-8- مقایسه میانگین اثر نانو ذرات نقره بر اتیلن، میزان مالون دی آلدئید و آنزیم های آنتی اکسیدانی……………………………………………………………………………………………………………………………………46
جدول 4-9- مقایسه میانگین اثر شکاف بر اتیلن، میزان مالون دی آلدئید و آنزیم های آنتی اکسیدانی……….46
فهرست اشکال
شکل 1-1- گل آلسترومریا…………………………………………………………………………………………………………….3
شکل 3-1- شکاف انتهای ساقه……………………………………………………………………………………………………15
شکل 3-2- نحوه قرار دادن پلات ها…………………………………………………………………………………………….15
شکل 3-3- روز اول عمر گلجایی………………………………………………………………………………………………..17
شکل 3-4- پایان عمر گلجایی……………………………………………………………………………………………………..17
شکل 3-5- اندازه گیری نشت یونی با دستگاه EC سنج…………………………………………………………………18
شکل 3-6- اندازه گیری درجه بریکس………………………………………………………………………………………….19
شکل 3-7- اندازه گیری کاروتنویید گلبرگ……………………………………………………………………………………19
شکل 3-8- استخراج کلروفیل……………………………………………………………………………………………………..20
شکل 3-9- اندازه گیری اتیلن………………………………………………………………………………………………………21
شکل 3-10- کشت باکتری………………………………………………………………………………………………………….21
شکل 4-1- اثر تیمارهای مکانیکی و نانو ذرات نقره بر روی عمر گلجایی…………………………………………24
شکل 4-2- اثر تیمارهای مکانیکی و نانو ذرات نقره بر روی جذب آب…………………………………………….28
شکل 4-3- اثر تیمارهای مکانیکی و نانو ذرات نقره بر روی کاهش وزن تر………………………………………29
شکل 4-4- اثر تیمارهای مکانیکی و نانو ذرات نقره بر روی درجه بریکس……………………………………….31
شکل 4-5- اثر تیمارهای مکانیکی و نانو ذرات نقره بر روی نسبت باز شدن گلها…………………………….32
شکل 4-6- اثر تیمارهای مکانیکی و نانو ذرات نقره بر روی ماده خشک…………………………………………..33
شکل 4-7- اثر تیمارهای مکانیکی و نانو ذرات نقره بر روی نشت یونی……………………………………………35
شکل 4-8- اثر تیمارهای مکانیکی و نانو ذرات نقره بر روی رنگیزه کاروتنویید………………………………….36
شکل 4-9- اثر تیمارهای مکانیکی و نانو ذرات نقره بر روی کلروفیل a……………………………………………38
شکل 4-10- اثر تیمارهای مکانیکی و نانو ذرات نقره بر روی کلروفیل b………………………………………….39
شکل 4-11- اثر تیمارهای مکانیکی و نانو ذرات نقره بر روی کلروفیل کل………………………………………..40
شکل 4-13- اثر تیمارهای مکانیکی و نانو ذرات نقره بر روی باکتری محلول…………………………………….41
شکل 4-13- اثر تیمارهای مکانیکی و نانو ذرات نقره بر روی باکتری انتهای ساقه………………………………42
شکل 4-14- اثر تیمارهای مکانیکی و نانو ذرات نقره بر روی اندازه تولید اتیلن…………………………………44
شکل 4-15- اثر تیمارهای مکانیکی و نانو ذرات نقره بر روی مالون دی آلدئید…………………………………47
شکل 4-16- اثر تیمارهای مکانیکی و نانو ذرات نقره بر روی آنزیم سوپر اکسید دیسموتاز…………………48
شکل 4-17- اثر تیمارهای مکانیکی و نانو ذرات نقره بر روی پراکسیداز…………………………………………..49
چکیده
4-6- درصد ماده خشک……………………………………………………………………………………………………………..33
6-7- نشت یونی………………………………………………………………………………………………………………………..35
4-8- رنگیزه کاروتنویید گلبرگ……………………………………………………………………………………………………36
4-9- کلروفیل a………………………………………………………………………………………………………………………..37
4-10- کلروفیل b………………………………………………………………………………………………………………………38
4-11- کلروفیل کل…………………………………………………………………………………………………………………….39
4-12- شمارش باکتری محلول گلجا…………………………………………………………………………………………….41
4-13- شمارش باکتری انتهای ساقه……………………………………………………………………………………………..42
4-14- اندازه گیری اتیلن…………………………………………………………………………………………………………….44
4-15- پراکسیداسیون لیپیدها MDA (مالون دی آلدئید)………………………………………………………………..47
4-16- آنزیم های آنتی اکسیدانی………………………………………………………………………………………………….48
4-16-1- سوپر اکسید دیسموتاز (SOD)…………………………………………………………………………………….48
4-16-2- پراکسیداز (POD)………………………………………………………………………………………………………49
نتیجه گیری کلی…………………………………………………………………………………………………………………………51
پیشنهادها…………………………………………………………………………………………………………………………………..51
منابع………………………………………………………………………………………………………………………………………….52
فهرست جداول
جدول 4-1- تجزیه واریانس اثر شکاف و نانو ذرات نقره بر صفات اندازه گیری شده…………………………25
جدول 4-2- مقایسه میانگین اثر متقابل شکاف و نانوذرات نقره بر صفات اندازه گیری شده…………………25
جدول 4-3- مقایسه میانگین اثر شکاف بر صفات اندازه گیری شده………………………………………………….26
جدول 4-4- مقایسه میانگین اثر نانو ذرات نقره بر صفات اندازه گیری شده………………………………………26
جدول 4-6- تجزیه واریانس اثر شکاف و نانو ذرات نقره بر اتیلن، میزان مالون دی آلدئید و آنزیم های آنتی اکسیدانی……………………………………………………………………………………………………………………………………45
جدول 4-7- مقایسه میانگین اثر شکاف و نانو ذرات نقره بر اتیلن، میزان مالون دی آلدئید و آنزیم های آنتی اکسیدانی……………………………………………………………………………………………………………………………………45
جدول 4-8- مقایسه میانگین اثر نانو ذرات نقره بر اتیلن، میزان مالون دی آلدئید و آنزیم های آنتی اکسیدانی……………………………………………………………………………………………………………………………………46
جدول 4-9- مقایسه میانگین اثر شکاف بر اتیلن، میزان مالون دی آلدئید و آنزیم های آنتی اکسیدانی……….46
این مطلب را هم بخوانید :
فهرست اشکال
شکل 1-1- گل آلسترومریا…………………………………………………………………………………………………………….3
شکل 3-1- شکاف انتهای ساقه……………………………………………………………………………………………………15
شکل 3-2- نحوه قرار دادن پلات ها…………………………………………………………………………………………….15
شکل 3-3- روز اول عمر گلجایی………………………………………………………………………………………………..17
شکل 3-4- پایان عمر گلجایی……………………………………………………………………………………………………..17
شکل 3-5- اندازه گیری نشت یونی با دستگاه EC سنج…………………………………………………………………18
شکل 3-6- اندازه گیری درجه بریکس………………………………………………………………………………………….19
شکل 3-7- اندازه گیری کاروتنویید گلبرگ……………………………………………………………………………………19
شکل 3-8- استخراج کلروفیل……………………………………………………………………………………………………..20
شکل 3-9- اندازه گیری اتیلن………………………………………………………………………………………………………21
شکل 3-10- کشت باکتری………………………………………………………………………………………………………….21
شکل 4-1- اثر تیمارهای مکانیکی و نانو ذرات نقره بر روی عمر گلجایی…………………………………………24
شکل 4-2- اثر تیمارهای مکانیکی و نانو ذرات نقره بر روی جذب آب…………………………………………….28
شکل 4-3- اثر تیمارهای مکانیکی و نانو ذرات نقره بر روی کاهش وزن تر………………………………………29
شکل 4-4- اثر تیمارهای مکانیکی و نانو ذرات نقره بر روی درجه بریکس……………………………………….31
شکل 4-5- اثر تیمارهای مکانیکی و نانو ذرات نقره بر روی نسبت باز شدن گلها…………………………….32
شکل 4-6- اثر تیمارهای مکانیکی و نانو ذرات نقره بر روی ماده خشک…………………………………………..33
شکل 4-7- اثر تیمارهای مکانیکی و نانو ذرات نقره بر روی نشت یونی……………………………………………35
شکل 4-8- اثر تیمارهای مکانیکی و نانو ذرات نقره بر روی رنگیزه کاروتنویید………………………………….36
شکل 4-9- اثر تیمارهای مکانیکی و نانو ذرات نقره بر روی کلروفیل a……………………………………………38
شکل 4-10- اثر تیمارهای مکانیکی و نانو ذرات نقره بر روی کلروفیل b………………………………………….39
شکل 4-11- اثر تیمارهای مکانیکی و نانو ذرات نقره بر روی کلروفیل کل………………………………………..40
شکل 4-13- اثر تیمارهای مکانیکی و نانو ذرات نقره بر روی باکتری محلول…………………………………….41
شکل 4-13- اثر تیمارهای مکانیکی و نانو ذرات نقره بر روی باکتری انتهای ساقه………………………………42
شکل 4-14- اثر تیمارهای مکانیکی و نانو ذرات نقره بر روی اندازه تولید اتیلن…………………………………44
شکل 4-15- اثر تیمارهای مکانیکی و نانو ذرات نقره بر روی مالون دی آلدئید…………………………………47
شکل 4-16- اثر تیمارهای مکانیکی و نانو ذرات نقره بر روی آنزیم سوپر اکسید دیسموتاز…………………48
شکل 4-17- اثر تیمارهای مکانیکی و نانو ذرات نقره بر روی پراکسیداز…………………………………………..49
چکیده
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1399-07-01] [ 12:29:00 ب.ظ ]
|